Süper Anneler - 2011

kadının boşalması yumurtlamak demek değil ki?? burada bi yanlışlık var sanırım

sen bu soruya daha önce de baya takmıştın.

ilişkilerin hepsi korunmalı olursa hamilelik olmaz.

bahsettiğin takviyeler neler mimoza?

çok büyük geçmiş olsun canım yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm ben o isyan eden arkadaşım....Allahım o gün sadece isyan etmekle kalsam iyi evdeki dua kitaplarımı parçaladım kanala attım eşimle kavga ettim mutfağı dağıttım tabak çanak elime ne geçerse.... sebep kızda olsa erkekta olsa (ki erkek olması için diyet takviye ne lazımsa yapıyorum) bir kez daha doğurmak şansımı denemek istiyorum dedim eşime adam oralı değil onun ilk eşinden bir oğlu benden de kızı var ikisinide tatmış bana dediği bu kadar kız yeter lafa bak ya sanki ben kız kuluçkasıyım dellendim onları yazarken bir taraftanda ağlıyor lanet yağdırıyordum eşime o yazdığım duyguyguları gerçekten hissettim ama iş başa düşünce ben de onu yaptıracak yürek olcak mı?hiç sanmıyorum...tekrar geçmiş olsun canım ....beni de Allah eşimle sınıyor işte ben erkek dedikçe adam bebek yapma fikrinden tiksiniyor...Allah beni affetsin hepimize kolaylık versin gönlümüze göre versin işallah

sen bu soruya daha önce de baya takmıştın.

ilişkilerin hepsi korunmalı olursa hamilelik olmaz.

korunmalı olursa gebe kalınmaz evet ama bir boşalmadan kısa zaman sonra yeniden ilişki olursa bence risk olur...hatta benzer bişey okumuştum diye hatırlıyorum
önceki boşalmadan hala sperm kalmış olabilir diye

kadının boşalması yumurtlamak demek değil ki?? burada bi yanlışlık var sanırım

Yumurtadan kasit bilincli iliski olursa yumurtanin catladigini bilirse kadin yumurta catlamis oluyor ya kadin once bosalirsa spermler daha hizli hareket eder ve erkek bebek olur diyo

Yok olmiy tecrube ile sabit bn kalmadim hamis boru moru hikaye yani

gecmis dogum günü kutlu olsun kizinin

Günaydın kızlarrrrr

BLG canım geçmiş olsun ,
mevlam sana ve ailene sağlık sıhhat versin
inşallah kalbine göre olacak herşey kendine iyi bak toparlan cnm

Günaydin ben birsey duydum kizlar erkek bebek icin esiniz 1 dakika icinde orgazm olmasi lazimmis ozamam kadinin akinlisinla bulasmiyormus spermala ver erkek spermalar dakha cabuk sans buluyormus.Bana birisi dedi alman Formunda...ama mantikli dimisiz ne yiyorsunuz?

Fatos erkek perizi yapdinmi?neyler yiyiyorsun?O Formunda 2 kizi vardi oglu oluyormus simdi tuzlu seyler yemis yumurta gününü bulmus esi cinko icmis ben dün folikel ölcmeye gitdim kizlar 1,4 cm di yarin yine gideceyim bakalim ne diyecek ben doktorum türk ve kadin Allaha SÜKÜR KONUSA BILIYORUM BU KONULARI.

Bakalim bide namazimi kilip cok dua ediceyim hepimize insAllah.ona cünkü cok inaniyorum allahdan hersey....

yedigime ictigime pek önem vermiorum canim ama soda cok icerim ben cok seviyorum. amakadin org. olduktan bir dakika sonra dimi? bende senin dedigini duydum evet. folikel ölcmek ne demek? yine senin sansin var valla türk bulmussun burda türk doktor hic yok
böyle seyler sorsam kadin yadirgar beni biliyorum

bu arada herkese günaydinnn

teravetiiimmm senin msj görmeden yazmistim 6 saat sonrayi. nebilim kuzenim dediki akintidan 6 saat sonra iliski olmus 6-7 saatdede anca ulasiyorlarmis tam catladigina denk geldigini saniyormus. aklim bulandi konun icine girdikce cikmaza giriyorum :)))

bu arada benim kankiler halen gelmedi. acaba küstülermi bana istemiyom onlari diye :))) ne sizsiz nede sizlee (adetden bahsediyorum)
halen ayni sekilde geliyor. bugün doktorum var bakalim ne dicek

ya tamam gebelik biraz zor ihtimal ama en azindan neden böyle oldugunu ögreneyim da.

ezgin bu arada cok tesekkür ederim canimmm kizisimin dogum gününü kutlmassin cok sagol

Benim ufak kizim bugün evde kahvalti hazirlacam evvi az toplayim ve yemek ne yapsam diyiyorummm
yarin yini bakacak ultrasonlan yani yumurta takip etdiriyorum...sende yapdir??

Benim ufak kizim bugün evde kahvalti hazirlacam evvi az toplayim ve yemek ne yapsam diyiyorummm
yarin yini bakacak ultrasonlan yani yumurta takip etdiriyorum...sende yapdir??

tatlim isvicredenim ben. aslen samsunluyum. sen?

oh ne güzel valla tadini ciakr evdesin kizina kahvalti hazirliyon öyle özeniyomki
bugün konusacam doktorumla. eger yok hamile degilsin derse bende takip ettirecem. ama bana gecende dediki iste adetininilk günüyle birlikte 12.13.14.15. gün iliskiye gir. yaw iiyidee benim derdim baskaa diyemiyorsundaaa

bugün saat 14.15 de randevüm bakalim ne diyecek offf bi gecse su zamannnn
bende dün aksam bunlar vardi: patatesli domatesli tavuk kanadi, yogurtlu sarimsakli eriste yemegi, nohutlu pilav, domates corbasi ve salata. belki fikir olur tatlim

bende deisiklik yok. kızımı buyutuorum. 2. cocuga hic sıcak deilim kızım istahsız. hala geceleri kalkıo 2-3 kere, ben de calısıorum vs..
ekim anneleri topigi ölü topik oldu. kimse girmio. facebookta grup kuruldu. bayaa kalabalık orası. topikteki hemen hemen herkes var. facebooka yazarsan 2009 ekim anneleri die gorursun :94:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…