- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.761
Peygamber Efendimiz: Erkek çocuk isteyenler hanımlarından sonra boşalsın ve kız çocuğu isteyenlerde hanımlarından önce boşalsın buyurmuşlardır. Bu hadisin anlamı bu gün anlaşılmıştır, çünkü iki türlü sperm vardır xy-kromozomu taşıyan spermler ki bulara erkek kromozomlu sperm veya kısaca erkek sperm denir. xx-kromozomu taşıyan spermlere ise dişi sperm denir.
Erkek sperm daha hızlı hareket eder, fakat kısa ömürlüdür, çabuk ölür. Dişi spermler yavaş hareket eder, fakat uzun ömürlüdür. Şayet erkek hanımından önce boşalırsa, sperm hızlı hareket etse de yumurta henüz ortada olmadığından ölür ve mücadeleyi dişi sperm kazanır ve çocuk kız olur. Eğer erkek hanımından sonra boşalırsa yumurta rahim’e gelmiş olacağından hızlı hareket eden erkek sperm hedefe ulaşır ve çocuk erkek olur.
Eksi bir yöntemde şöyle şayet erkek aşırı yorgun ve kadın dinlenmiş halde cinsel münasebet kurarlarsa, doğacak çocuğun kız olacağı ve erkek dinç, kadın yorgun iken cinsel münasebet olursa doğacak çocuğun erkek çocuk olması tecrübe edilmiştir. Şayet cinsel münasebet adet kesildikten sonra 8-15 günler arasında olursa
ben bişey sormak istiyorum hepiize....
mesela aynı gece de birden fazla ilişki olursa hamililik riski olur mu?
korunmalı ilişkiler olursa yani....ilkinde korunmalı olup yarım 1 saat sonra yeniden ilişki olursa kadın hamile kalabilir mi sizce?
bence risk oluyor ama tam emin değilim....
canım ya geçmiş olsun....
ben zaten hep takviyelerin çok uzun kullanılmaması taraftarıydım ama sürü psikolojisi heralde onuda yapayım bende yapayım dedim dedim inan vucut dengemi şaşırdım..........
aklı olan takviye kullanmaz.
yada bünyesi kabu edermi etmezmi endişeniz yoksa kullanın.benimki etmedi arkadaş..saat gibi işleyen düzenim bozuldu.düşük yaptım.ve hala toparlanamadım.hormon testlerim sapıttı...hiç bişi yapmadan ağrıkesici bile içmeden 2 3 ay beklemem lazım aslında.ama dediğin gibi herşey allahın taktiri...
ama takviye ilaç vitamin yok....folik asitide gün aşırı alıyorum.gebe kalmaya yardımcı diye.onun dışında yemek düzenime geri döndüm.peynirimide yoğurdumuda yycem.sağığımdan oldum
aynen bunlari uygulicam aha:
akintidan 6 saat sonra iliski
iliskiden 1 saat önce esime sert kahve
esim soguk dus.
ben vajinal koarbonatli dus.
org. cok önemli
ve ters (derin iliski)
bilimsel bunlar tabiiki takdiri rabbime kalmis
Mimoza bence acele etme,,iyice toparlanmayı bekle aynı dönem düşük yapmıştık (kürtaj olmadım tamamı kendiliğinden düşmüştü) ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım (24 temmuz sat ) 26 ağst 3 haftalık olduğunu öğrendim 15 Eylülde lekelenmeyle gittim iğne ilaç iyiydim dr. 22sinde dr. kalp atışları için çağırdı ve GÖREMEDİ...Alltan baktığında yine yoktu KÜRTAJ dedi ve radyolojide tekrar ultrasonna girdiğimde kesinleşti BOŞ GEBELİK (yada SU GEBELİĞİde deniyormuş )tanısı kondu..Bebek hiç keseye inmemiş buda beni rahatlattı nedense.. yumurta veya spermin kalitesiz oluşundanda olabiliyomuş, düşükten sonra olabiliyormuş..( ben Allah biliyo ya TAKVİYELERDEN dolayı yumurtamın veya spermin kalisizleştiğini bile düşünüyorum ) 4 gün bekledim sadece lekelenmelerim oldu bebek olmadığından kanama gerçekleşmedi
Ve dün..26 Ağustosta öğrendim 26 Eylülde kürtaj oldum... sabah tahlillerim yapıldı 3 de kürtaja alındım-3.30 dada odama gelmişim...Genel aneztezi yapıldığı çin bir şey hatırlamıyorum..Dr. hemşireyle haber yollamış MERAK ETMESİN KAN PIHTISIYDI diye..eşime eğer kesede bebek varsa olaki büzülmüştür görünmemiştir mutlaka patolojiye gitsin demiştim..3 saat sonrada evime geldim çok şükür ağrım,sancım yok
Adını hatırlayamadığım HANİ KIZI OLURSA DÜŞÜK YAPMAYI -KÜRTAJI GÖZE ALAN ARKADAŞ ;
Ben kızım olması için kendimce her şeyi yaptım..Aklının alamayacağı her şeyi AMA RABBİM DUUUR SEN KİMSİNDE BENİM İŞİME KARIŞIYORSUN DİYE ÖYLE BİR TOKAT ATTIKİ BANA kendimi ameliyathanenin soğuk sedyesinde titrerkenbuldum..
Korktum ya uyanamazda evdeki OĞULLARIMa dönemezsem diye..Ameliyathaneden çıktıktan sonra AĞLAMA SESİME UYANDIIMM..eşim ve kat hemşiresi telaşlandı NE OLDU NİYE AĞLIYOSUN diye..BİR AN ÇOCUKLARIMI GÖRDÜM (ki narkoz aldım bi şey görmem veya hatırlamam mümkün değil ) kendimi susturamadım..Bir anlık gaflette bulunduğuna eminim ,bence tövbeni et ve kızına sarıl....
bahsettiğin takviyeler neler mimoza?
sen bu soruya daha önce de baya takmıştın.
ilişkilerin hepsi korunmalı olursa hamilelik olmaz.
kadının boşalması yumurtlamak demek değil ki?? burada bi yanlışlık var sanırım
ben bişey sormak istiyorum hepiize....
mesela aynı gece de birden fazla ilişki olursa hamililik riski olur mu?
korunmalı ilişkiler olursa yani....ilkinde korunmalı olup yarım 1 saat sonra yeniden ilişki olursa kadın hamile kalabilir mi sizce?
bence risk oluyor ama tam emin değilim....
gecmis dogum günü kutlu olsun kizininkizlar bugün kizimin dogum günü tam iki yasina girdi :)) öyle bir mutluluk var ki icimde anlatmaam icim fikir fikir aklim fikrim onda cok özlüyorum yavrumu, calisiyorum ben.. allah izin verirse haftasonu dogum günü yapacam kizisima. prensesim iyiki var hayatimda rabbim uzun ömürler versin evlatlarimizaa
Yok olmiy tecrube ile sabit bn kalmadim hamis boru moru hikaye yani
bana hala riskli geliyor bacım ya....eşim üsteliyor ben her seferinde olmaz diyorum
korkuyorum hamiş kalırım diye...
Benim ufak kizim bugün evde kahvalti hazirlacam evvi az toplayim ve yemek ne yapsam diyiyorummm
yarin yini bakacak ultrasonlan yani yumurta takip etdiriyorum...sende yapdir??
canimmm evettt! ara ara giriyorum vakit olmuyorki pek calismaktan. calisiyorumya tekrar. evet hayatiim düsünüyorum ikinciyi istiyoruz planladik herseyi.. artik tam vakti :) hem kisizimla aralarinda fark olsun istemiyorum okul vs. cikar aradan sonra bende calisirim gene.
sende ne var ne yok? nasil gidiyor? nerdesiniz hepiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?