- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.741
günaydınnnnnnnnn bacılarrrrrrrr
gurbet cim iyi de adetten her bayan aynı anda kesilmiyor ki
kimi 4 günde kimi 7 gündekimide bemim gibi 10 kadar sürüyor
mesela ben 10+8 desem zaten yumurtlamam geçmiş olur
7+8 desem zar zor bir ihtimal
bilemiyorum yaniiii
yaw gurbetcim düşük sonrası bende aynen böle oldum ve hala düzene giremedim ahanda gördün.iğneye bile vucut hazır değilmiş benim.ben test için gün sayarkene daha regime 1 hafta varken regl oldum.gittim kist...hap verdi ve ben içmedim:))d.kontrol hapını içmedim aşırı kanamam oldu.bugün gittim oh kist gitmiş.şimdi bu ay ne yapacağıma karar veremedim.takip mi rastgelemi?????:26:
Mimoza bence acele etme,,iyice toparlanmayı bekle aynı dönem düşük yapmıştık (kürtaj olmadım tamamı kendiliğinden düşmüştü) ben 3 ay sonra tekrar hamile kaldım (24 temmuz sat ) 26 ağst 3 haftalık olduğunu öğrendim 15 Eylülde lekelenmeyle gittim iğne ilaç iyiydim dr. 22sinde dr. kalp atışları için çağırdı ve GÖREMEDİ...Alltan baktığında yine yoktu KÜRTAJ dedi ve radyolojide tekrar ultrasonna girdiğimde kesinleşti BOŞ GEBELİK (yada SU GEBELİĞİde deniyormuş )tanısı kondu..Bebek hiç keseye inmemiş buda beni rahatlattı nedense.. yumurta veya spermin kalitesiz oluşundanda olabiliyomuş, düşükten sonra olabiliyormuş..( ben Allah biliyo ya TAKVİYELERDEN dolayı yumurtamın veya spermin kalisizleştiğini bile düşünüyorum ) 4 gün bekledim sadece lekelenmelerim oldu bebek olmadığından kanama gerçekleşmedi
Ve dün..26 Ağustosta öğrendim 26 Eylülde kürtaj oldum... sabah tahlillerim yapıldı 3 de kürtaja alındım-3.30 dada odama gelmişim...Genel aneztezi yapıldığı çin bir şey hatırlamıyorum..Dr. hemşireyle haber yollamış MERAK ETMESİN KAN PIHTISIYDI diye..eşime eğer kesede bebek varsa olaki büzülmüştür görünmemiştir mutlaka patolojiye gitsin demiştim..3 saat sonrada evime geldim çok şükür ağrım,sancım yok
Adını hatırlayamadığım HANİ KIZI OLURSA DÜŞÜK YAPMAYI -KÜRTAJI GÖZE ALAN ARKADAŞ ;
Ben kızım olması için kendimce her şeyi yaptım..Aklının alamayacağı her şeyi AMA RABBİM DUUUR SEN KİMSİNDE BENİM İŞİME KARIŞIYORSUN DİYE ÖYLE BİR TOKAT ATTIKİ BANA kendimi ameliyathanenin soğuk sedyesinde titrerkenbuldum..
Korktum ya uyanamazda evdeki OĞULLARIMa dönemezsem diye..Ameliyathaneden çıktıktan sonra AĞLAMA SESİME UYANDIIMM..eşim ve kat hemşiresi telaşlandı NE OLDU NİYE AĞLIYOSUN diye..BİR AN ÇOCUKLARIMI GÖRDÜM (ki narkoz aldım bi şey görmem veya hatırlamam mümkün değil ) kendimi susturamadım..Bir anlık gaflette bulunduğuna eminim ,bence tövbeni et ve kızına sarıl....
ben bişey sormak istiyorum hepiize....
mesela aynı gece de birden fazla ilişki olursa hamililik riski olur mu?
korunmalı ilişkiler olursa yani....ilkinde korunmalı olup yarım 1 saat sonra yeniden ilişki olursa kadın hamile kalabilir mi sizce?
bence risk oluyor ama tam emin değilim....
Gelincik;
Özelden mesaj atamıyorum ben daha onun için buraya yazdım..
Evet kız bebek için uğraştım ,hamile kaldım ama malesef BOŞ GEBELİK dendi ve dün kürtaj oldum..Kullandıklarımda zaten çoğu burada yazıyo kızılcık tablet,probiyotik,bebe aspirini kullandım,ateş ölçtüm (3 ay )bununla ve ovulasyon kitiyleyumurtlama zamanımı buldum..Bunlardı yaptıklarım ama olmadı.....
Gelincik;
Özelden mesaj atamıyorum ben daha onun için buraya yazdım..
Evet kız bebek için uğraştım ,hamile kaldım ama malesef BOŞ GEBELİK dendi ve dün kürtaj oldum..Kullandıklarımda zaten çoğu burada yazıyo kızılcık tablet,probiyotik,bebe aspirini kullandım,ateş ölçtüm (3 ay )bununla ve ovulasyon kitiyleyumurtlama zamanımı buldum..Bunlardı yaptıklarım ama olmadı.....
geçmiş olsun kıslar. zaten takviye olayı (folik asit dışında) bence de pek uygun değil. bence diyette pek etkilemiyor. belki vajinal duş ama oda en fazla iki sefer ama emin değilim tabi, uyguladığım birşey yok.
fatos-55 sen 2009 ekim annelerindeki fatos musun?
hayırdır yeniden mi hamilesin* gorunmuosun uzun zamandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?