- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.661
olmaz olmaz demeyin oluyor işte...yani iğneye bile güvenmemek lazımmış.drum tahlil falan dedi.moralim o kadar bozukki çıktım geldim...çok şanssızım ben ya
aynı duyguyu bende tasıyorum canobebek korkuyorum ya olmazsa kızım dıye
ne yaparsam yapayım dıyet vajınal duş vs sankı eksıkmiş vede tutmazmış gibi gelıyor korkuma ertelıyorum yaaa
selam kızar ben regl oldum.iğneye rağmen yumurtam çatlamamış.kist olmuş.inanabiliyormusunuz.ben pes ettim valla.allah hamilelere hayırı evlatlar versin.artık saldım çayıra yapcam....hamile kalırsam yazarım
canım özel okula gönderebilirim çok şükür
ama etrafımda okadar olumsuz yorumlar varki o sebepten kafam karıştı
bende şimdiden araştırmaya başladım 1 senem kaldı
ay birde benimkiler 6. sınıfa geçsede dersanelere bende baksam:))))
ne yorucu işler ya
ama dediğin dibi herşey sıpalar için:)
canim ya neden bolye diyorsun olurmu öyle sey kizi da veren Allah eger erkek vermesse Allahimin bildigi seyler var canim bunu aklindan cikar 6 haftada kalbi atmaya basliyor ne diyorsun sen ve canlaniyor Allah muhafaa cehennem azabi kiz olmasindan daha kotu bunu unutma canim bu tur seyleri aklindan cikar lutfen oglun olmus hayirsiz olmus ne ise yarar dediklerime sakin kizma abla kardes tavsiyesi bunlar yasanilmis tecrubelere sabit guzelim benimcanım çok üzüldüm okuyunca işallah çabuk atlatırsın ben de erteledim 1 yıl bebek işini sebeplerini daha önce yazmıştım spiral taktırmayı düşünüyorum hani gaza gelipte yapmıyayyım diye ama diyet ve takviyeyi bırakmıyacam 26 ağustosta başlmıştım seneye ağustosta spirali çıkarttırdığım ay deniyecem 1 yıl diyet takviye daha ne ister bu erkek spermler kısmetimde varsa olur diyorum uzun süre takviye alan arkadaşlar var mı acep yoksa bir ay arayla mı alsam siz nasıl yapmıştınız
Allah günah yazmasın ama hamile kalırsam ve kız olursa düşük yapmayı bile düşünüyorum malum 10. haftadan sonra kürtaj yasak
ewet cnm cok haklısın Rabbım hıc bırımıze ısyan ettırmesın nefsımıze seytanı uydurmasın gercekden kız oluyo dıyede sakın aldıracm kurtaj dusunme tatlım rabbım neylerse guzel eyler tabıkı ısterız bırde oglumuz olsun ama rabbım buyuk ısde bızım ıcın hyr gorunen belkı ser olacak rabbım en önce saglıklı sıhatlı sonrada hayırlı bı erkek evlad nasıp etsın heğımıze ama kız olursada basımızın ustunde yerı var oda evladımız cunku...canim ya neden bolye diyorsun olurmu le sey kizi da veren Allah eger erkek vermesse Allhim bilki bildigi seyler var canim bunu aklindan cikar 6 haftada kalbi atmaya basliyor ne diyorsun sen ve canlaniyor Allh muhafaa cehennem azabi kiz olmasindan daha kotu bunu unutma canim bu tur seyleri aklindan cikar lutfen oglun olmus hayirsiz olmus ne ise yarar dediklerime sakin kizma abla kardes tavsiyesi bunlar yasanilmis tecrubelere sabit guzelim benim
bak sana bir sey anlatayim......
adamin birisinin 2 sefer ust uste kizi olmus ikinci numarada 3 aylikken düsmüs kizmis oda 2. kiz dogduktan sonra adam karisina oglanida kari dogurur yine oglan olmadi diye isyan etmis.....olmassada uzulmeyin bu gibi cok yasanan hikayeler var malesef
sonra 3. erkek olmus adam oglum oldu diye lokumlar dagitmis sevinmis derken...
4. yine kiz olmus ondan sonra oglan olmus 3 kiz 2 erkek .....
kizlar evlenmisler gitmisler....
oglan evlenmis ayrilmis yuvasi yok malesef ustelik icki ot ne ararsan var namaz yok abdest yok boyuna su yerine bira icki iciyormus....
oglu su an 33 yasinda dikili tasi yok ayyas geziyor baba diyor ben nerede hata yaptim diyor....
oglun dan fayda yok ogullari onlara bakacakken anne baba dusmus ogullarina bakiyorlar kac sefer oglan intihar etti agizlar yureklere geldi.....
yatip kalkip dua ediyorlar islah et Allhim diye kizlari gelip yardimci oluyorlar
anne ve babanin dedigi KESKE BU OGLANLARDA KIZ OLSALARDI
suzan361 canım beni yanlış anlama ama gurbet abla gayet güzel açıklamış sakın böyle bişey düşünme niyetler önemlıdır isyana girer allah korusun
benım kardeşimde 3 aylık hamıle oğlu olucakmış 1 kızı vardı fakat dr down senrom rıskı var dedı eşi vede kardeşim asla aldırmam o bızım kaderımız diyorlar kıyamadı ve aldırmıyorlar çok büyük günah inş sağlıklıdır allah büyük
aynı zamandada 1 yıl takvıye ve dıyet çok uzun bı dönem sağlığını rıske atma derım en fazla 3 ay önerılen
allah gönlüne göre versın inş.
canim ya neden bolye diyorsun olurmu öyle sey kizi da veren Allah eger erkek vermesse Allahimin bildigi seyler var canim bunu aklindan cikar 6 haftada kalbi atmaya basliyor ne diyorsun sen ve canlaniyor Allah muhafaa cehennem azabi kiz olmasindan daha kotu bunu unutma canim bu tur seyleri aklindan cikar lutfen oglun olmus hayirsiz olmus ne ise yarar dediklerime sakin kizma abla kardes tavsiyesi bunlar yasanilmis tecrubelere sabit guzelim benim
bak sana bir sey anlatayim......
adamin birisinin 2 sefer ust uste kizi olmus ikinci numarada 3 aylikken düsmüs kizmis oda 2. kiz dogduktan sonra adam karisina oglanida kari dogurur yine oglan olmadi diye isyan etmis.....olmassada uzulmeyin bu gibi cok yasanan hikayeler var malesef
sonra 3. erkek olmus adam oglum oldu diye lokumlar dagitmis sevinmis derken...
4. yine kiz olmus ondan sonra oglan olmus 3 kiz 2 erkek .....
kizlar evlenmisler gitmisler....
oglan evlenmis ayrilmis yuvasi yok malesef ustelik icki ot ne ararsan var namaz yok abdest yok boyuna su yerine bira icki iciyormus....
oglu su an 33 yasinda dikili tasi yok ayyas geziyor....
babasi diyor ben nerede hata yaptim diyor....
oglundan fayda yok ogullari onlara bakacakken anne baba dusmus ogullarina bakiyorlar kac sefer oglan intihar etti agizlar yureklere geldi.....
yatip kalkip dua ediyorlar islah et Allahim diye kizlari gelip yardimci oluyorlar
anne ve babanin dedigi KESKE BU OGLANLARDA KIZ OLSALARDI
bir turlu cevap yazamadim Allhi Ablanla enistenin sabrini versin insAllah sagsalim dogar bebekleri guzelim benim drlarin dedigi bir ihtimal goreceksin saglik doagacak ins dularimiz sizinle
boncuk diye kardesimiz vardi burada kizi var di ve oglun a hamileydi yaklasik 4 aylikti bebsi karinindayken boncuk kansere yakalandi ve dediler bebgi almamaiz lazim tedavi icin aldirmadi sakat doagr dediler tedaviden sonra cunu kemoterapi gorecekti direndi aldrmadi cok sukur bebgi dogdu ve incelemye alindi testler falan insAllahta birsey cikmaz veren de alan da Allah bunu unutmayalim imtihan dunyasindayiz
ben de bu ay deniycem bakalım artık canım yaaa. sürekli süt içiyorum, yumurtlamanın 2 gün öncesine kadar deniycem artık erkek olursa yapıcak bişey yok arkadaş olurlar birbirlerine
cnm boncugun durumu nasil su an bilemyiorum guzelimgurbet abla rüyan süperdiii
resmen rabbım göstermiş demekki çok içten istemişsin maşallah
yusuf ismide harıka eltimde oğluna koydu adıyla yaşasın inş.
HAy ağzına sağlık emi...
Çok sevdim seni gurbet güzeli..
Rüyana da hayrolsun...
Ben inanıyorum rüyalara
Suzan arkadaş düşüncelerine gerçekten şaşırdım
Düşük yapmak hemde bilerek cana kast etmek..
Çocuk sahibi olamayanları düşündüm de...
Vay be dedim içimden...
Allah bence evlad vermemeli böyle düşünenlere...
Resmen aleni cinayet bu böyle biline!
amınnnnnnnnnnn amın canım tüm isteyenlere inş.
bu resmı tam 4 yıldır kullanıyorum çok hoşuma gidiyor ozamanlar kızım olur belkı dıye kız bebek örgüleri yaptım harıkaydı oğlum olunca kızkardeşimin kızına hediye ettım.
cnm bernurcum çok sağol dua eden ve yardım eden sağolsun ALLAH sanada istediğini verir inşallah haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum.zaten burdayım hep günbegün aktarırım gelişmeleri
Bernur bu ay deneyeceğim diye çok heveslenmiştim ama kısmet nasip değilmiş her ay düzenli olan reglim 30. gün oldutuvalete gidip bakmaktan helak oldum nihayet geldi ama bu ayda geçti hayırlısıolsun diyorum ne edeyim inşallah öbür ay düzene girer ve deneyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?