- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.681
DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu...
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
(mecburriyyeten böyle birseye kalkistim bunuda belirtmek isterim)ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim.
esim bebek istemiyordu ben istedim hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
kiz oglan saglikli sihhatli hayirli versin mevlam
kizlar benim icin dua edin bugün son kez yaptik esimle, tahminen pazartesi veya en gec sali insallah yumurtam catlicak doktorun hesabina göre..Bakalim sonuc ne olacak, tutacakmi tutmucakmi.
DUA VE NAMAZ LA GELEN OGLUSLARIMIN HIKAYELERI...........
canlarim benim ilk cocugum benim kiz oldu...
ondan sonra dogal olarak erkek bebek istedim ve rabbime diledim iki erkek sahibi oldum allahin emaneti onlar bana ins...
ben duaya cok inaniyorum duanin gücünede...
(mecburriyyeten böyle birseye kalkistim bunuda belirtmek isterim)ben bekarken bir kitap okumustum...
kitapta aynen söyle yaziyordu:erkek bebek isteyenler Allah rizasi icin iki rekat namaz kilsin namaz bitince sonunda ayetel kürsi okusun ve bittikten sonra ALLAHIM BANA HAYIRLISINDAN ERKEK EVLAT NASIP ET DESIN diye yaziyordu.....
evlendik bir kiz cocugu sahibi olduk ben ikinciyi istedim ve aklima bu dua geldi.
yapicam dedim ve ayni sekilde uyguladim. yalniz illaki erkek olsun diye degil ben her zaman önce saglikli sonra hayirli bir evlat istedim.
esim bebek istemiyordu ben istedim hamile oldugumu duyunca kizacak diye böyle bir sey yaptim onun haberi yoktu cünkü ben korunuyordum.tabi erkek bebekleri seviyordu o yüzden böyle brsey yaptim rabbimden gelene raziyim her zaman... iki ay sonra dr. bana erkek bebegin olacak dedi cok mutlu oldum.....bu yöntemi teyzemede önerdim onunda bir kizi vardi ikinciyi erkek istiyordu oda uyguladi ve onunda oglu oldu ins.......
4 sene gecti ben dedim bir daha istiyorum ve ayni sekilde namazimi kildim duami ettim ve iki ay sonra dr. oglun olacak dedi.gerci dr.a gitmeden ben rüyamda gördüm..
6 haftalikti bebisim karnimda
rüyami anlatayim sizlere...
rüyamda dr.a kontrole gitmisim..ve orada siyah tenli bir bayan hamile esiyle sira bekliyorlar.bende bekliyorum ve orada kücük boylu birisi cikti ve dediki cinsiyetini secemedim kadinmi erkek mi... SENIN DEDI OGLUN OLACAK ADIDA YUSUF OLACAK DEDI BEN ISTEMEDIM KOMSUMUN OGLU YUSUF DEDIM ISRAR ETTI YUSUF OLACAK DIYE rüyadan uyandim esim hamile oldugumu bilmiyor tabi ona dedim böyleyken böyle oda dedi sacmalama dedi...... neyse
randevüyü aldim gittim dr.a inanmayacaksiniz fakat orada hindistanli siyah tenli bir kadin oturuyor hamile ve esiyle sira bekliyor.ben iceri girdim dr. demesinmi oglun olacak diye .......bende rüyami dr.a anlattim oda güldü..(bu arada dr.umda kücük boylu birisiydi iki aylikken cinsiyetini söylerdi)...adi dedim yusuf olacak resmini cekti verdi bana esime gösterdim...oglun olacakmis diye cünkü hic ihmal vermiyordu bebek gelecegine ve cok mutlu oldu tabiii inanamadi resmin tarihine bakti ve ayni gün cekilmisti....
Rabbim her isteyenin dilegini versin kollarini bos birakmasin ins...
kiz oglan saglikli sihhatli hayirli versin mevlam
tabiiki yıne bizim evladımız erkek kız sağlıklı hayırlı versın rabbım biz isteyelımde gerısı rabbıme kalmış
hadi bakalım inş bende takvıye ateş ölçme vs devam edıyorum bakalım az kaldı banada inş.[/Q
allah korusun sağlıklı olsun da... allah hayırlı evlat versin öncelikle kız erkek.insan tabii ki değişiklik olsun istiyor.... özellikle kadınlar bir kızı olsun.. ama herşeye rağmen de erkek olursa hayırlısı böyleymiş demek ki..
phın kaçtı buaralar vajınal duş yaptınmı naz81
innnnnnnşallahhhhhhhh hayırlısıyla tutar kız sırada bana gelir
selam kizlar cuma test yaptim 3 haftalik hamileymisim,beklenen bi hamileleik olmasina ragmen $oktayim hala 8 seneden sonra kolay olmicak sanirim ,Allah hepinizin gonlune gore versin kizlar.
selam kizlar cuma test yaptim 3 haftalik hamileymisim,beklenen bi hamileleik olmasina ragmen $oktayim hala 8 seneden sonra kolay olmicak sanirim ,Allah hepinizin gonlune gore versin kizlar.
bende hepnizi seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmgurbetgüzeli
bende seni sefiyommmmmmmmmmmmmm
canim erkek istedgim icin ve uygula yaptigim icin tepki aldim bulseler ki icinde oldugum durumu ole konusmazlardiNeden bu yazidan dolayi tepki aldin arkadasim bence cok dogal vede cok icten yazilmis bir yazi ........Rabbim bizlerede yusuf yüzlü oglanlar nasip etse.....
heee aldim anacim neden oglan istemisim ben hem hayirlisini hemde oglani istedim tobe hasa kiz olsada basimin gozumun ustuneTepkimi almış ki
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hadi bakalim ins bebegin yola cikar gonlundekiyle beraberkizlar benim icin dua edin bugün son kez yaptik esimle, tahminen pazartesi veya en gec sali insallah yumurtam catlicak doktorun hesabina göre..Bakalim sonuc ne olacak, tutacakmi tutmucakmi.
sadece namaz da ettim icten kalbden inananrark cok bunalmistim cunku Rabbim nasip etti davamdada hakliydim co sukur dileyen isteyen herkese nasip olsun insAllahMerhab acanim kac cocugun var canim? benim 2 tatli kizim var Allah hepimizin bagislasin canim Annali babali büyütmemize nasip etsin.Suaan 3 cüye calismalarina basliyacam insAllah bir oglum olur Allah nasip ederse insAllah...
Allah herkezin gönlündelkini versin canim...
Neyler yapdin daha oglan perizi yapdinmi?Yada sirf dua ve namazmi kildin ve hayirlisini mi diledin
Beni yazdiyin cok etkiledi Allahin sevdiyi kulusun ne güzel Allah gönlndekini hayirlisinya vermis cok sevindim rüyanda bilen görmüssün,insAllah bende ve diger arkadaslar da örür
icilmez sadece papatya ve rezene verilir bebegeKizlar nane cayi erkek bebek icin icilebilinir mi?
Kizlar nane cayi erkek bebek icin icilebilinir mi?
bende hepnizi seviyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm
canim erkek istedgim icin ve uygula yaptigim icin tepki aldim bulseler ki icinde oldugum durumu ole konusmazlardi
heee aldim anacim neden oglan istemisim ben hem hayirlisini hemde oglani istedim tobe hasa kiz olsada basimin gozumun ustune
hadi bakalim ins bebegin yola cikar gonlundekiyle beraber
sadece namaz da ettim icten kalbden inananrark cok bunalmistim cunku Rabbim nasip etti davamdada hakliydim co sukur dileyen isteyen herkese nasip olsun insAllah
icilmez sadece papatya ve rezene verilir bebege
hadi gozun aydin istedigin yola cikmistir ins gozun aydin olsunnn kizlar korkmayain cocuktan yaa cocuk berekettir bunu unutmayinnnnnn
l de sorun var bazen yazmıyo:)))
ne bileyim iğne garanti dedik ya hep al bana garanti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?