Süper Anneler - 2011

cennetgozlu tebrik ederim, allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısı isteyenlere

meraba canım bende sendenim benimde bu konuda çok gel git yaşıyorum acaba yaptırsammı sonra yok günahmı hep kafamın bi köşesinde duruyo bu da son şansım benim üç kızım var allah bagışlarsa yumurta takibide tam garanti degil aah bilmiyorum canım kocam yaptıralım diyo ben yok diyorum onunda tutup tutmayacagı belli degil okadar zorki tüp bebek sonra tumazsa hepsi çöpe galiba biz oglanı bulana kadar kafayı çatlatıcık canım dogru söylemişsin biyandan diyet takviye yumurta takibi çat ignesi yapıp allahtan istiyecegim dualar var onları okucum inşallah olur allah istiyen herkesin göynüne göre versin bu cuma günü yüzü suyu hörmetine amin

cnm sendemı dusundun bu tubbek ısını ya gene orda verecek olan rabbım arkadaslar tmm kullar yapıyoda rabbım ıstemese duser tutmaz o yuzden dıyet yum cat ıgnesınden duadan vaz gecmeyelım tabı bu benım nacızane fıkrım

aynen canım katılıyorum sana onun için takip çat ignesi dua olur inşallah hiç bunları bilmiyodum internette araştırırken allah sizi karşıma çıkardı bak neler ögrendim bu da bi vesile ola bilir

aynen canım katılıyorum sana onun için takip çat ignesi dua olur inşallah hiç bunları bilmiyodum internette araştırırken allah sizi karşıma çıkardı bak neler ögrendim bu da bi vesile ola bilir

tabıkı cnm aynen bende arastırırken burayı ve sızlerı tanıdım dedıgın gıbı bu bıle bır vesıle ıns

tabıkı cnm aynen bende arastırırken burayı ve sızlerı tanıdım dedıgın gıbı bu bıle bır vesıle ıns

bu gün diyete başlıyorum beki bir yerde keçi peyniri yiye bilirsiniz diye yazmıştı ya kahvaltı beni zoluyo acaba dogrumu bide eşimde süt ürünleriden yemicek canım

Merhaba benim 2 kizim var Allah hepimizin bagislasin bende 1 erkek isziyorum hep dua ediyorum yeme konusu

su an hic süt yemek istemiyorum cok zor valla cikolatta kek pasta türleri zor oluyor benim icin#
kahvaltida peynir yasak salam sucuk tereyagi ne yiyecek kizlar???

zeytin serbes mi???

siz neyler yiyiyorsunuz??

öptüm

cok sag ol canim listen icin ben ne fark etdim vallahi ben iki kizimda cok süt icerdim ise gitmeden kahveye sütlü her tür sütlü ürünler yerdim..benim bir arkadasim var hic icmez süt tiksinir hatta onun iki oglu var acaba yemeden mi??

canim Zeytin yiyebilirmiyiz yada zeytin yagi? Salatalik misir konserve beyaz et Tavuk etti dimi?balik yani Tonbaligi?

Merhaba,

Erkek bebek için kahvaltıda zeytin, sucuk, tuzlu tereyağı, reçel, domates, salatalık, biber yiyebilirsin. Mısır gevreğini süt ya da yoğurtla değil ama meyve suyuyla kullanabilirsin.
Çörek yaparken süt ya da yoğurt hariç diğer malzemeleri kullanabilirsin. Yumurtanın beyazınından omlet yapabilirsin. Hamur işlerine kuru maya konulmasında bir sakınca olacağını sanmıyorum.
Haşlanmış patates, tahıllı ürünler, aslında yenilebilecek şeyler çok.
İlk yazdığım listedeki yasaklara dikkat edin yetecektir bence.

sevgiler.

dusty etrafında erkek için bunu kullanan oldu mu?
başarılı olan (sen olmuşsun) ama başarısız olan var mı?

bu gün diyete başlıyorum beki bir yerde keçi peyniri yiye bilirsiniz diye yazmıştı ya kahvaltı beni zoluyo acaba dogrumu bide eşimde süt ürünleriden yemicek canım

cnm kecı penırı ve sutu vucudda daha az asıdık bıraktıgında yenebılır az olmak sartıyla denılıyo fakat yememekde fayda var

ay canım benim yorma kendini
inşallah yeğenimizi yeni yılda hediye gönderirir RABBİM sen nasılsın feyza nasıl prensessssssss onuda çok özledim vallaaaa gülerdende haber yok gülnisadanda herkes dağıldı yine sen ben teraver bernur mimoza aradada orkide baklava geliyo okadar çok üzülüyorum ben yaaaaa çok etkileniyorum sanki birdaha hiç görüşemiyeceğiz gibi
gerçektenmiiiiii ay çok sevindim selam söyle güleee demek ayağa bile kalkıyolar ay maşallahhhhhhhhhhhhh
şükür RABBİMEEEEEEEEE

tombilibu seni gördiğümde hep olacak olacak diye içimden ses geliyo bana ilham veriyosun cnm

ay gerçektenmi çok sevindim
ozaman söyliyim
OLACAKKKKKKK OLACAKKKKKKKKK:))))))

2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638

TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRR RABBİM senin gibi diğer kızlarıda tez zamanda güldürsün inşallahhhhhhhhhhhh

2 gündür nette sorun vardı giremiyordum.kızlarrrr hamileyimmmmmmmmmmm.çok mutluyum darısı isteyenlerin başına. Eki Görüntüle 261638

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

sabah sabah çok çok mutlu oldum

ve bence sağlıklı tatlı bir kızın olucak tabiki Allahım bilir.....nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh

çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amaaaaaaaaaaaaa çok sabırsız biriyimdir
nasıl bekleyecez 3 ay daha :))))))))))))))))))))))))))))))))))

bernurum bidanemmmmm
ne haber
nasılsın silkuluslar ne alemde
dövücem onları sonunda:))))))))))
bi düzene girmediler yaw:)
hadi artık seni heyecanla bekliyorummmmmmmmmm

gurbetimmmmmmmmmmmmmmmm

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şu kız bebek için kılınacak namaz ve duasını yollsana......sende erkek bebek için olanmı vardı sadece....yoksa sadece niyetmi önemli olan.....nasıl kılınıyordu.....ister burdan ister özelden yazarmısın bacıııııııııııııııııı

tonbilimmmmmmmmmmmm

siklus bu ay bir düştü ki tam istediğimiz gibi 26 küsür
ama birkaç ay daha aynı düzende gitmesi lazım dua edin inşallah aynı düzende gitsin....ama soğuklar geliyor yavaş yavaş umarım yine aksamaz.....
birde ilaç kullanmıştık eşimle beraber
ilaç kullandık diye de bekleyecez....osman emmim böyle dedi :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…