Süper Anneler - 2011

herkese merhaba hanımlar, topik açılalınerdeyse 2 ay olmuş ama maşallah baya ilerlemiş takip etmekte çok zorlanıyorum,
benim de dünyalar güzeli bir kızım var, ikinci bebeğimiz Allah nasip ederse oğlan olsun istiyoruz, ben mayıs ayında denmeye başlayacağım inşallah önümde daha 5-6 ay var belki daha fazla. sizleri takip edip bilgilenmek isityorum.

ilk sayfalarda şöyle birşey dikkatimi çekti, ÇATLAtma iğnesinden bahsediliyor, hatta mm falan vermiş arkadaşlari bu mm ne mm' i onu anlayamadım bir de bu çatlatma iğnesini nasıl yaptıracağız, kadın doğumcumuza gitsek hemencik kolayca yapr mı, ama bahanem ne olcak ki?erkek çocuk isitiyoruz desek güler heralde :) bu iğne hakkına bilgi verebilecek bir arkadaş var mı?

Son düzenleme:

evet aynen dediğin gibi güldü canım ben gittim ve bu konuda ne biliyorsam kısaca anlattım sabırla dinledi ve cevap siz bunları yaptığınız için kızınız olmadı doğa istediği için kızınız oldu oğlunuzda olabilirdi dedi.kafanızdan tüm bu düşünceleri silin ve önce sağlıklı bir hamilelik gerçekleştirin dedi tüm umutlarım suya düştü ama ısrarıma dayanamdı tamam adetin 2. günü gel dedi ama bunu hamilelik oluşturmak için yapacağız erkek bebek için değil dedi bu arada doktorumun gitmeden önce biyoğrafisini inceledim siteden ve yumurta takibi ,pdg,yumurta olgunlaştırmada o kadar yurtdışı seminerine katılmışki upuzun bir liste yurtdışı çalışma deneyimi de var artık o bile böyle diyorsa ne deyim ben

bu arada adetin 2. günü gel demişti yaaa ben soğan suyu kullanıyorum adetim 1 hafta önce geldi siklusum kısalmış soğan suyundan 2. günüde bugündü ve benim bir dünya işim vardı gitmedim zaten dediklerinden sonra gidesimde kaçmıştı ben ümitliydim açıkçası çatlatma iğnesi+ilişk+ierkek bebek diye şartlanmıştım

kıbrısta bir merkezle görüştüm pdg için hastahane masrafı 5000 euroymuş yaklaşık 12 bin lira yapıyor yeni araba aldık evin ihtiyaçları şu bu krediler 5 seneden önce toparlanamam kampanya falan yapmıyor musunuz dedim gülüştük bu da hayal oldu
altın günleri olur ya bizde gün düzenlesek ya 15- 20 kişi her ay kurayla bir arkadaşımız kıbrıs yolcusu olurdu bizde veya sadece kendi adıma konuşayım ben de yumurtamı çatlatacam diye kafayı çatlatmazdım
arkadaşlar pdg iyi bişi değil yazık diğer embriyolara etik değil diye sakın eleştirmeyin bizim diyetlerde de kız spermlere yazık o zaman veya erkek spermlere konuşacak birisi yok mu ben çok bunaldım.........​

Cok sag ol canim listen cok iyi benim iki kizim var bende 1 oglum olmasini istiyorum hayirlisinla insAllah hepimizin gönlündeki olur..

cok sagol canim...bi sorum olcak..sen cok hamur isi yedim yazmisin maya kullandinmi hamurun icine..ben yarin sütlü cörek yapmak istiyorum...bide vajinal dusu dami yaptin sen..

Son düzenleme:
anacim sende oluyormus gibi yapppppppis esinde bitiyor guzelim seni azdirmasu lazum daaa
aboooooooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwww....

kizz nasil olmaz. eger öyle olmazsa baska türlü yap nebilim yani yazamiyom :)))))))))))
özelden yaz kııııııııııııııııııııııııııııııııı

gamtek cennetgözlü hani sonuçları vermedınız test yaptınızmı ne zaman yapıcaksınızyada beklıyoruz inş.

ya bende merakla bekliyoırummmmmmmmmmmmmm

topic bir anda kız bebek isteyenlerle doldu maşallahhhhhhhhhhhhh

bende uzaktan uzağa okuyoırum herşeyi

4.bebekte lazım olacak inşallahhhhhhh

kimsenin lafına bakma herşeyin en iyisini ALLAH bilir.biz birbirimize yeteriz.bende çok yalnızım eşimin işi dolayısıyla gezmek zorundayım.kimseylede arkadaşlık kuramıyorsun kurtmu kuzumu?ben zaten buraya takılınca biraz mutlu oluyorum.bilgilerimizi paylaşıyoruz.sen hep ALLAHA dua et canım

Cennetgözlü ben de çok tebrik ederim. Umarım gönlündeki bebeğe kavuşmuşsundur.

Teravet, ben bu listeyi, kızıma hamile kalmadan önce 2003 senesinde almıştım. Ne kadara ya da hangi siteden aldığımı net hatırlamıyorum. Ama arama motoruna "conception boy/girl diet" yazarsanız bu konuyla ilgili pek çok siteyi bulabilirsiniz. boygirldiet sitesi olabilir benim aldığım, onda da bu kitaplar sanırım 25-30 $ civarı. Ben kızımla ilgili yaptıklarımı paylaşmak, ayrıca bazı doğru bilinen ve bu dokümana göre yanlış olan noktaları size belirtebilmek için bu konuya girdim. Örneğin kola.. Kolayı kız bebek istiyorsanız içmememiz gerekiyor, ama erkek bebek için günde bir miktar almanız öneriliyor. Yine bu dokümana göre babanın yanlız giyim konusunda yapabileceği şeyler var, sperm sayısını yüksek ya da düşük tutmak için. Bizim doktorlarımız ise kız/erkek için değil sağlıklı ve hızlı sperm ve gebelik için baba adaylarına Zinco almalarını öneriyorlar.

Ben kızım için vajinal duş yaptım, ama hem sirke miktarını hem de tüm sıvıyı dokümana göre daha az kullandım. Hatta nerdeyse yalnız girişi yıkadım denilebilir. Açıkcası ben de çekindim, yine de bir parça yaptım.

Bazı anne adayları ne kadar diyet yaparlarsa yapsın, ne kadar ovulasyon zamanlamasına dikkat ederse etsin, bazen baba adayının sperm yapısına göre istediğinin tersi cinsiyette bebeğe hamile kalabiliyorlar. 60 yıllarda ingiltere'de erkek bebek oranı inanılmaz derecede düşmüş. Bunun nedeni olarak da Beatles üyelerinin giydiği dapdar pantolonların tüm ingiliz erkekleri arasında fenomen olmasına bağlanmış.

Bu arada, özelden mesaj gönderen arkadaşlar için, öncelikle çok teşekkürler. Ancak yeni üye olduğum için benim özelden yanıt atmama izin vermiyor.

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…