• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Bu diyet listesini yaklaşık 2 ay yapmıştım. Aslında onun kuralları da hemen hemen hepinizin bildiği şeyler. Her sabah ve akşam koca bir bardak süt içtim. Öğlen yemeklerinde mutlaka ayran ya da yoğurt yedim. Yemeklere kesinlikle tuz atmadım. Kahve, kola, soda içmedim. Eti arasıra yedim ama bol bol deniz ürünü tükettim. Bir de ara öğünlerde mutlaka çikolata ya da kuru yemiş yedim, badem-ceviz-fındık. Hamburger yememek en zoruma giden şey oldu, bir de patates. Kalsiyum sandoz içtim hergün yaklaşık bir ay. Bol bol hamur işi, sütlü tatlı. Ben süt ve yoğurtta hep diyet olanları kullandım bir de fazladan kalsiyum eklenmiş olanları. Bu beslenme sırasında hiç kilo almadım. Örneğin bol bol diyet dondurma yedim. Sebzelerden ıspanak, semizotu çok pişirdim. Yani elimden geldiğince her şeye kalsiyum eklemeye çalıştım.
İlişki sıklığına gelince, ovulasyon benim 18.gün olmuştu, biz 11., 13. ve 15. gün ilişkide bulunduk. O dokümanda ovulasyondan 3 gün önce, en kötü olasılıkla 2.5 gün önce bırakın diyordu. Ondan sonra da hamile olduğumu öğrenene kadar hep prezervatifle korunduk. 15.günün akşamı ilişkiye girdiğimiz ve ovulasyon da muhtemelen 18.gün sabah olduğu için ben de 2.5 gün önce bırakmış oldum.
Ovulasyonun ortalama 18.gün olduğunu da 3 aylık takip sonucu çıkarmıştım. Bir de benim ovulasyondan 3 gün önce akıntım yumurta beyazına dönmeye başlıyor yavaş yavaş.
Aslında siz de 3 ay boyunca hergün olanları not ederseniz, vucüdunuzun nasıl saat gibi düzenli çalıştığını görüyorsunuz.
Umarım faydalı bilgiler verebilmişimdir.

çok teşekkür ederım görmemişim bu msjını?
vajınal duş yaptınmıcanım
ovülasyon testı kullandınmı yoksa ateş ölçerekmı belırledın?

günaydin herkeseeeeeeeee gününüz aydin olaaa yeni haberler varmi?

cok güzel bilgiler bunlar tesekkürler. faydalanmak lazim.

benim kanamam durdu. en son kahverenge lekelenme oldu iste dün. daha bugün bisi gelmedi sonrada gelmedi. durdu resmen lekelenmeden sonra..
ya arkadaslar ben kizinm 7 ay ezmirmistim. sonrada azaldida azaldi sütüm. sonra soldan hic gelmemeye basladi. sagdanda sadece böyle iki parmagimla sikinca. simdi düne kadar oda vardi. sikinca böyle bir damladan az sivi geliyordu. hic durmadi o bende hep sikinca geldi böyle damladan az. doktor demistiki normal süt bezlerinden kaynaklaniyordedi ama hersey normal. ben korkmustum hatta sivi geliyor diye allah etmesin :nazar:cok sükür degilmis sandigim sey:nazar: herneyse oda simdi yine ayni iki parmagimla ypaiyom ama dünden beri gelmiyor daha. acaba benim tuttumu. gec catladi belki ne bilim. eger hamileysem buna yorumlicam demekki akintidan sonra gec catladi ve 24 saat icerisinde oldu. bakalim hayirlisi

ben kadın önce boşalırsa kız, erkek önce boşalırsa erkek olur diye de duydum.

canım kızımda boşalma falan bilmiyodum zaten istemeden oldu
oğlumda önce ben oldum:))))
kadının önce orgazm olması daha iyi diye biliyorum erkek bebek için

teravet kutun dolu burda yazayım.iğneden öncede sonrada akıntım vardı...
çok fazla karın ağrısı ve sancı çektim....
şimdide hala sancııyım ama çok çok garip bi sancı canım...gebelik olmadığını düşünüyorum...

canım oğlun yola çıkmış belliiiiiiiii
aynısını bende yaşadım
inşallah seninde efe gibi bir tosunun olurrrrrrr
ben nerdeyse o ağrıyı doğurana kadar çektim
birde erkek bebeklerde annede iltihap daha çok oluyo dikkat ettim

kizlar yumurta catladiktan sonra ne kadar süre catlak olarak duruyor :))))))) biraz sacma oldu ama idare edin

ayyyyyy çok güldüm ALLAH ta seni güldürsün valla
canım gönlündeki olsun inşallahhhhhhhhhhhhh
zaten bu yumurtalar bizi bile çatlak yaptı

kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.:49:

inşallah canımmmmmmmmmmmm

slm kizlar....
bu arada oglumun atesi dun itibariyle cok sukur dustu papatya ve adacayi icirin cocuklariniza ateslendikleri zaman cok etkisi oluyor 12 gundur oglum da ben de bittik cok sukur buda gecti Allahim dermansiz dert verme saglik sihhat ver

şükür RABBİME
sende inşallah tez zamanda bebişine kavuş can kardeşim

selam kızlar nasılsınız malum okul dönemi açılıyo ben de bu sene işe başladım geçen hafta hayırlısı ile kızım da benimle özel okula başladım...henüz devlete ihtiyaç duymadım bakalım hayırlısı olur inşallah ..kızım artık 2,5 yaşına giriyo hem sınıfımda hem eğitim hayatına başladı kızımı hem annesi hem öğretmeni oldum bu yıll hayırlısı inşallah..

ay ne güzelllllll
kızından ayrılmıycannnnnn
maşallah meleğineeeeeee

slm kızlarrrr nasılsınızz hepınızı cook osledımm
tatıldeyım suann super gıdıyorr
kımler hamıle ne var ne yokk
kendınıze ıyı bakınnn herkese selamlarrrr

bizde seni özledikkkk
ohhhhhh keyfini sür
çabuk gelllll:)

hoşgeldin orkdm bende seni çok ösledım kız valla yokluğun belli oluyor.nasılsın talıl bittimi senınde.
mimoza maşallah ph zirve yapmışki mantar riskı oluşmuş inş. hamılesındır canım hayırlı ve sağlıklısıyla
naz81 ben henüz aramadım canım kızılcık reçelini umarım buluruz
buarada kızlar canım çok sıkkın dün kardeşimin hamileliğinin 2li testinin kötü çıktığını duydum :14: 2.bebeğine hamıleydı dünyası yıkıldı tabii hepimizinde.ilk bebeği sağlıklı yaşı25 akraba evliliği değil ne bileyım yaaaa inanmak istemıyoruz ama ya gerçekse
amniyosentez yaptırmak istemıyor yanılma payı varmıdır duydunuzmu hiç ne olur bişey söyleyın
süreklı değildir inanma diyorum içini ferah tut bebeğini sterse sokma dıyorum ama aslında bende çooook üzülüyorum gece hiççç uyuyamadım sürekli dua edıyorum sizdende ricam dua edın ne olur inş. yoktur bişeyı :14: :14: :14: :14:

[COLOR="#008000"]canım aynısını banada dediler oğlumda günlerce uyuyamadık eşimde bende mahvolduk
ama şimdi koç gibi bir oğlum var maşallah
içinizi ferah tutun dualarımız sizinleeeeee
[/COLOR]

iyim canimcim seni sormali..sende büyütmüsündür oglusunu....cagla kizim 14 aylik oldu teyzesi..cokta cadi...ama cokta sevimli benim minik cadim....bizde son günlerde bayagi bi yogunuz....boya badana isleriyle ugrasiyoruz..

maşallah çağlamıza
ah büyütmemmi
aralarında 1 ay falan var zaten efeyle çağlanın
canım hamile hamile yorma kendini yaaaaa
bende iyiyim şükür
kız ana okuluna gidiyo oğlanda beni yiyo:))
daha sık gelmeye çaLIŞ ÖZLETME CANIMCIM

oy tombulum tombulum yoldan geldim yorgunum sagol canim benim
dun gittik kiralik ev baktik o yuzden tasinma isi sanrim yilbasina olur bende bebegi ins yilbasina dusunuyorum eger tasinirsak obur turlu agir kaldir kopart canim da tez duramam bebegime birsey olmasin yeni eve yeni bebek ins
sen nasilsin gulle gorustum bebeleri gayet saglikli masallah tutunup kalkiyorlarmis cok sukur

Son düzenleme:
Çok haklısınız, kız bebek isteyenler için de ekleme yapmam gerek. Hatta bu forumda da olduğu gibi aslında her yer erkek bebek yöntemiyle dolu, kız bebek yöntemi çok az. Ben de aslında kız bebek listesini yükleyecektim ama o dokümanı bulamadım. Akşam evdeki bilgisayarıma da bakacağım.

bu yukarda yazdıklarım ERKEK bebek için yapılması gerekenler.

Ben bu listeyi değil, diğer kız bebek listesini uygulamıştım.

ilişki zamanlamasına dikkat etmiş miydin? nasıl ayarlamıştın?
bir de o dokümanda bu diyetin ne kadar süre yapılası öneriliyor?

Merhaba yeniden,

Teravet, bu dokümanda diyetin minimum 6 hafta yapılması öneriliyor. 10 hafta ideal deniliyor. bu 10 haftalık süreçte aynı zamanda regl düzeninizi öğrenmeniz öneriliyor. Luteal fazınız gerçekten 14 gün mü? Kaçıncı gün yumurtluyorsunuz? Bunu öğrenmenin en kolay yolları şunlar:
1) Ovulasyon kitleri. Yalnız tek başına ovulasyon kiti işinize yaramaz çünkü ovulasyon testleri yumurtlamanın 12-48 saat içinde olacağını söyler. Bu nedenle BBT (Basal Vücut Isısı) yöntemini de kullanmanız gerekir.
BBT için: ovulasyondan hemen önce vücut ısısı 0.1 - 0.2 derece düşebilir, hemen ertesi gün ise ani bir yükseliş görülür. Ovulasyon muhtemelen bu arada oluşur.
2) CM: En önemli kriterlerden biri. Yumurta akı benzeri CM yaklaşık 6 gün boyunca görülür (çoğu kadın farketmese de). Ovulasyon bu akıntının 5. ya da 6.günü oluşur. Sonra CM derhal eski yapışkan, pütürlü haline geri döner.
3) Serviks pozisyonu ve yumuşaklığı: Ovulasyonun olduğu gün rahim 2-3 cm yukarda yer alır ve oldukça yumuşaktır (dudak kıvamında). Ovulasyondan önce ya da sonra ise daha aşağıdadır ve yapısı serttir (burun ucu kıvamında).
4) Şişmiş beze: 70% kadın yumurtlama döneminde sağ ya da sol yumurtalığında bir şişme hisseder. Bunun için düz bir yere uzanın. Ellerinizi, parmaklarınız ayak ucunuzu gösterecek şekilde, kasıklarınızın üzerine koyun. Orta parmağınızla bacak atardamarınızı bulmaya çalışın (nabız gibi attığını hissedersiniz damarın). Bunu bulduğunuzda işaret parmağınız tam over'lerin üzerinde demektir. Burda bezelye büyüklüğünde bir beze hissedersiniz. Regl dönemi boyunca bu bezeyi takip ederseniz ovulasyona kadar nasıl büyüdüğünü, ovulasyondan hemen sonra nasıl küçüldüğünü tespit etmiş olursunuz.

Bu dokümanda belirtilen yöntemler hemen hemen hepinizin bildiği şeyler. Ben kısaca aşağıda yeniden toparlayayım.
Diyetlere en az 6 hafta boyunca sıkı sıkıya bağlı kalınırsa başarı oranı 78%-80% denmiş. Buna bir de doğru zamanlama eklerseniz başarı oranı 90%'lara çıkıyor.

Kız Bebek için:

YEME/İÇME:
Tuzlu ürünlerden uzak durun. Muz, patates, şeftali, kuru meyveler (incir, erik, kayısı) gibi potasyum bakımından zengin yiyecekleri kesinlikle yemeyin. Yemeklerde kesinlikle et ya da tavuk bulyon kullanmayın.
Ispanak, semizotu, karnıbahar, lahana dışındaki sebzeleri tüketmeyin. Meyvelerden de yalnız çilek, ahududu ve türevi tüketebilirsiniz.
Her gün en az 500 ml süt için.
Her yemekte ayran, yoğurt, tuzsuz beyaz peynir ya da kaşar yiyin.
Her gün 1 tablet calcium sandoz alın (miktarını arttırırsanız böbrek taşı ya da kumu oluşabilir, dikkatli olmak gerekiyor)
Bol bol ter atın (hafif koşu, sauna, sıcak battaniye) (ter atılırken vucüttaki potasyum da atılır).
Yemek aralarında mutlaka çikolata, kuruyemiş yiyin.
İLİŞKİ TİPİ/ZAMANI:
Ovulasyondan 60 saat önce ilişki işini bitirmelisiniz. Bundan sonra ilişki yaşayacaksanız bir sonraki regl tarihine kadar mutlaka korunmalısınız. İlişkiden önce eşiniz sıcak bir duş almalı. Testis bölgesini sıcak tutmalı. Bunun için eşinize her zaman slip tarzı iç çamaşırı giydirin. İlişki yüzeysel olmalı, bunun için en uygun pozisyon kadın üstte ya da misyoner pozisyonudur.
VAJİNAL DUŞ:
500 ml ılık suya 1 ÇAY kaşığı sirke koyup hazırladığınız sıvıyı, ilişkiden 10 dakika önce büyük bir şırındayla üç kez vajinanızın içine ve dışına boşaltın. Sıvıyı kesinlikle içinizde tutmayın, vajina duvarları yıkandıktan sonra dışarı atın.

Erkek Bebek için:

YEME/İÇME:
Yemeklerinize bol tuz atın. Potasyumdan zengin patatesi haftada en az 3 kez tüketin. Hergün 1 muz + 1 meyve (çilek, ahududu hariç) yiyin.
Yemeklerinize et ya da tavuk bulyon atın. Hergün et yemeniz gerekiyor.
Her gün soda, meyvesuyu ya da cola gibi gazlı içecekler için.
Süt, süt ürünleri, kuruyemiş, çikolata, yeşil yapraklı sebzeleri kesinlikle tüketmeyin.
Her gün potasyum bikorbonat hapı için (miktarı arttırırsanız kalp basıncı problemi olabilir, dikkatli olmak gerekiyor)
Vücudunuzu dinlendirin.
İLİŞKİ TİPİ/ZAMANI
Erkek bebek için en ideal zaman ovulasyondan 12 saat önceki zamandır. Ancak burda çok dikkatli olmak gerekiyor, ovulasyon tam tespit edilemezse 12 saati ayarlamak mümkün olmaz. Bunun için ya vücudunuzu çok iyi tanımanız ya da doktor takibi yaptırmanız gerekir. İlişkiden önce eşiniz soğuk suyla duş almalı, testis bölgesini soğuk tutmalı. Bunun için eşinize şort tipi iç çamaşırı giydirin. Kahve gerçekten işe yarayabilir, eşinize 1 saat önce sert bir kahve içirin. İlişki derin olmalı, bunun için de en uygun pozisyon erkek arkada ya da kaşık pozisyonudur.
VAJİNAL DUŞ
500 ml ılık suya 1 ÇORBA kaşığı karbonat koyup hazırladığınız sıvıyı, ilişkiden 10 dakika önce büyük bir şırındayla üç kez vajinanızın içine ve dışına boşaltın. Sıvıyı kesinlikle içinizde tutmayın, vajina duvarları yıkandıktan sonra dışarı atın.

Ben kızım için yukarda yazılan önerilerin hepsiniz yaptım ama kasıklarımdaki bezeyi bir türlü bulamadım. Çok kurcalamak istemediğim için de üstüne gitmedim.

Umarım herkes gönlündekine kavuşur.

Bunun için yapmanız gereken en önemli şeylerden biri de, kim ne derse desin, siz kendinize inanın, güvenin, ve kavuşmak istediğiniz bebeğin hayalini kurun. Kendinizi istediğiniz bebeğinize hamile kalmış düşünün. Gün içinde ara ara gözleriniz kapatıp bu hazırlık sürecinin tadını çıkarın.

Sevgiler.

dusty son noktayı koudun bacım...

travet bişi daha soracağım, şu takvim tutmayınca paranızı geri aldınız mı? istatistikler bu şekilde tutuluyormuş da almadıysanız başarı oranları aslında yanlış!!!

dusty73 çokçokçok teşekkür ederim canım hepimizinde işine yaryacak :16:

peki sen hangi yönteme göre yumurtlamanı belirledin kaç ay takıp ettin ?

kola vücudu asidik yapar dıye bılıyorduk canım ben bol bol tüketiyordum şimdi ne ypmalı erkek içinmi kesın

Son düzenleme:
Merhaba yeniden,

Teravet, bu dokümanda diyetin minimum 6 hafta yapılması öneriliyor. 10 hafta ideal deniliyor. bu 10 haftalık süreçte aynı zamanda regl düzeninizi öğrenmeniz öneriliyor. Luteal fazınız gerçekten 14 gün mü? Kaçıncı gün yumurtluyorsunuz? Bunu öğrenmenin en kolay yolları şunlar:
1) Ovulasyon kitleri. Yalnız tek başına ovulasyon kiti işinize yaramaz çünkü ovulasyon testleri yumurtlamanın 12-48 saat içinde olacağını söyler. Bu nedenle BBT (Basal Vücut Isısı) yöntemini de kullanmanız gerekir.
BBT için: ovulasyondan hemen önce vücut ısısı 0.1 - 0.2 derece düşebilir, hemen ertesi gün ise ani bir yükseliş görülür. Ovulasyon muhtemelen bu arada oluşur.
2) CM: En önemli kriterlerden biri. Yumurta akı benzeri CM yaklaşık 6 gün boyunca görülür (çoğu kadın farketmese de). Ovulasyon bu akıntının 5. ya da 6.günü oluşur. Sonra CM derhal eski yapışkan, pütürlü haline geri döner.
3) Serviks pozisyonu ve yumuşaklığı: Ovulasyonun olduğu gün rahim 2-3 cm yukarda yer alır ve oldukça yumuşaktır (dudak kıvamında). Ovulasyondan önce ya da sonra ise daha aşağıdadır ve yapısı serttir (burun ucu kıvamında).
4) Şişmiş beze: 70% kadın yumurtlama döneminde sağ ya da sol yumurtalığında bir şişme hisseder. Bunun için düz bir yere uzanın. Ellerinizi, parmaklarınız ayak ucunuzu gösterecek şekilde, kasıklarınızın üzerine koyun. Orta parmağınızla bacak atardamarınızı bulmaya çalışın (nabız gibi attığını hissedersiniz damarın). Bunu bulduğunuzda işaret parmağınız tam over'lerin üzerinde demektir. Burda bezelye büyüklüğünde bir beze hissedersiniz. Regl dönemi boyunca bu bezeyi takip ederseniz ovulasyona kadar nasıl büyüdüğünü, ovulasyondan hemen sonra nasıl küçüldüğünü tespit etmiş olursunuz.

Bu dokümanda belirtilen yöntemler hemen hemen hepinizin bildiği şeyler. Ben kısaca aşağıda yeniden toparlayayım.
Diyetlere en az 6 hafta boyunca sıkı sıkıya bağlı kalınırsa başarı oranı 78%-80% denmiş. Buna bir de doğru zamanlama eklerseniz başarı oranı 90%'lara çıkıyor.

Kız Bebek için:

YEME/İÇME:
Tuzlu ürünlerden uzak durun. Muz, patates, şeftali, kuru meyveler (incir, erik, kayısı) gibi potasyum bakımından zengin yiyecekleri kesinlikle yemeyin. Yemeklerde kesinlikle et ya da tavuk bulyon kullanmayın.
Ispanak, semizotu, karnıbahar, lahana dışındaki sebzeleri tüketmeyin. Meyvelerden de yalnız çilek, ahududu ve türevi tüketebilirsiniz.
Her gün en az 500 ml süt için.
Her yemekte ayran, yoğurt, tuzsuz beyaz peynir ya da kaşar yiyin.
Her gün 1 tablet calcium sandoz alın (miktarını arttırırsanız böbrek taşı ya da kumu oluşabilir, dikkatli olmak gerekiyor)
Bol bol ter atın (hafif koşu, sauna, sıcak battaniye) (ter atılırken vucüttaki potasyum da atılır).
Yemek aralarında mutlaka çikolata, kuruyemiş yiyin.
İLİŞKİ TİPİ/ZAMANI:
Ovulasyondan 60 saat önce ilişki işini bitirmelisiniz. Bundan sonra ilişki yaşayacaksanız bir sonraki regl tarihine kadar mutlaka korunmalısınız. İlişkiden önce eşiniz sıcak bir duş almalı. Testis bölgesini sıcak tutmalı. Bunun için eşinize her zaman slip tarzı iç çamaşırı giydirin. İlişki yüzeysel olmalı, bunun için en uygun pozisyon kadın üstte ya da misyoner pozisyonudur.
VAJİNAL DUŞ:
500 ml ılık suya 1 ÇAY kaşığı sirke koyup hazırladığınız sıvıyı, ilişkiden 10 dakika önce büyük bir şırındayla üç kez vajinanızın içine ve dışına boşaltın. Sıvıyı kesinlikle içinizde tutmayın, vajina duvarları yıkandıktan sonra dışarı atın.

Erkek Bebek için:

YEME/İÇME:
Yemeklerinize bol tuz atın. Potasyumdan zengin patatesi haftada en az 3 kez tüketin. Hergün 1 muz + 1 meyve (çilek, ahududu hariç) yiyin.
Yemeklerinize et ya da tavuk bulyon atın. Hergün et yemeniz gerekiyor.
Her gün soda, meyvesuyu ya da cola gibi gazlı içecekler için.
Süt, süt ürünleri, kuruyemiş, çikolata, yeşil yapraklı sebzeleri kesinlikle tüketmeyin.
Her gün potasyum bikorbonat hapı için (miktarı arttırırsanız kalp basıncı problemi olabilir, dikkatli olmak gerekiyor)
Vücudunuzu dinlendirin.
İLİŞKİ TİPİ/ZAMANI
Erkek bebek için en ideal zaman ovulasyondan 12 saat önceki zamandır. Ancak burda çok dikkatli olmak gerekiyor, ovulasyon tam tespit edilemezse 12 saati ayarlamak mümkün olmaz. Bunun için ya vücudunuzu çok iyi tanımanız ya da doktor takibi yaptırmanız gerekir. İlişkiden önce eşiniz soğuk suyla duş almalı, testis bölgesini soğuk tutmalı. Bunun için eşinize şort tipi iç çamaşırı giydirin. Kahve gerçekten işe yarayabilir, eşinize 1 saat önce sert bir kahve içirin. İlişki derin olmalı, bunun için de en uygun pozisyon erkek arkada ya da kaşık pozisyonudur.
VAJİNAL DUŞ
500 ml ılık suya 1 ÇORBA kaşığı karbonat koyup hazırladığınız sıvıyı, ilişkiden 10 dakika önce büyük bir şırındayla üç kez vajinanızın içine ve dışına boşaltın. Sıvıyı kesinlikle içinizde tutmayın, vajina duvarları yıkandıktan sonra dışarı atın.

Ben kızım için yukarda yazılan önerilerin hepsiniz yaptım ama kasıklarımdaki bezeyi bir türlü bulamadım. Çok kurcalamak istemediğim için de üstüne gitmedim.

Umarım herkes gönlündekine kavuşur.

Bunun için yapmanız gereken en önemli şeylerden biri de, kim ne derse desin, siz kendinize inanın, güvenin, ve kavuşmak istediğiniz bebeğin hayalini kurun. Kendinizi istediğiniz bebeğinize hamile kalmış düşünün. Gün içinde ara ara gözleriniz kapatıp bu hazırlık sürecinin tadını çıkarın.

Sevgiler.

hangi siteden ne kadara almıştın bu bilgileri?

dusty son noktayı koudun bacım...

travet bişi daha soracağım, şu takvim tutmayınca paranızı geri aldınız mı? istatistikler bu şekilde tutuluyormuş da almadıysanız başarı oranları aslında yanlış!!!

pek çok arkadaş peşine düşmedi paranın. ben aldım. ama kdvsini kestiler. faturasını da göndermediler.
çok kişi tanıyorum tutmayan.

gamtek cennetgözlü hani sonuçları vermedınız test yaptınızmı ne zaman yapıcaksınızyada beklıyoruz inş.

gamtek cennetgözlü hani sonuçları vermedınız test yaptınızmı ne zaman yapıcaksınızyada beklıyoruz inş.

cnm benim oğlum kreşe başladı onunla uğraşıyorum walla çok yordu beni,o yüzden bende tık yok. zaten bu stresle hamile kalamam ,kalsamda düşük yaparım heralde.:)))yani bana daha çook varr..ama çennet gözlümü bende merak ettim napdı acaba..

cnm benim oğlum kreşe başladı onunla uğraşıyorum walla çok yordu beni,o yüzden bende tık yok. zaten bu stresle hamile kalamam ,kalsamda düşük yaparım heralde.:)))yani bana daha çook varr..ama çennet gözlümü bende merak ettim napdı acaba..

allah korusun kız :) güldürdün benı
ben senıde test beklıyor sanıyodum hayırlısı olsun inş.
evet cennetgözlü neden gelmedı acaba bılmıyorum sonuu brı bıldırseydı.bazı arkadaslar hamıle kaldıktan sonra uğramaz oluyorlar karakedı falan vardı nerelerdeler bilmıyoorum artık gelmıyor sanırım.

Back