- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.441
eylülde erkek bebek söylentisi nerden çıktı şimdisürekli yeni bişeyler çıkyor... bunun doğruluk payı nedir...
cnm ya tutan var tutmayan var benım bı tanıdıgım var ıkı kızı var ıkısınede eylulde hamıs kalmıs hadı buyrun :)genel olarak eylül ayı erkeğe meyilliymiş ben öyle duydum ilk bebeğimede eylülde hamıle kaldım erkekti şimdi bu ayı es geçtim :18:
tabii kesın erkek dıye bişey yok canım sadece bı etken
cnm esıne mutlaka evıcapla cınko ver bence kendın kullanmasanda Rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns
teşekkür ederim. öyle mi yapsam acaba. bide l-agrinin mi içirsem diyorum. yazık adam kobay gibi. ne versem içer
slm kizlar....
bu arada oglumun atesi dun itibariyle cok sukur dustu papatya ve adacayi icirin cocuklariniza ateslendikleri zaman cok etkisi oluyor 12 gundur oglum da ben de bittik cok sukur buda gecti Allahim dermansiz dert verme saglik sihhat ver
Bende bu ara hep sarma yaprak yedim aksine bal yedim ve brokoli corbasi almisdim yedim vallasaol canim insAllah ogun olur yakinda....hepimizin gönlündeki olur esime cinko icireyim mi ki?
cnm ya tutan var tutmayan var benım bı tanıdıgım var ıkı kızı var ıkısınede eylulde hamıs kalmıs hadı buyrun :)
amin cnm çok sağol
kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.
gnc firmasının ariginmax isimli takviyesinde çinko, l-arigine, kore ginsengi ve selenyum bir arada.
insallah canim insallah yüce rabbim sanada eli ayagi düzgün saglikli bir kiz evlat verir
insallah o tadi hepimizede taddirir......
dualarimiz seninle
cnm ya tutan var tutmayan var benım bı tanıdıgım var ıkı kızı var ıkısınede eylulde hamıs kalmıs hadı buyrun :)
Herkese selam arkadaslar!
ne zamandir takip ediyorum sizleri ve taktiklerinizle eylülün 14 ünde deneme oldu
yani tam olarak 13 ünde yumurtladim öglenden sonra ve 36 saat sonra iliski
iliskiden önce karbonatli su ile vajinal dus esime sert bir kahve icirdim bir ssaat öncesinden. ondan öncede 1 aydir saka suyu iciyorum ph icin. ama ph olayinin pek derinlerine girmedim. yumurtladiktan ertesi günü aksami iste tek iliski...
benim birtane dünya güzeli rabbim herkese nasip etsin, cok tatli bir kizim var. 2 yasinda. simdi birde erkek cocuk tatmak istiyorum. hayirlisi olsun insallah. rabbim hayirlisini versin. eger saglikli bir oglusum olursa cok sevinirim onuda tadmak isterim. ama kizimda olursa yinede ayni sevinirim kizima kiz kardes olur 3 yas ara ile herseylerini paylasirlar :)
simdi beklemekteyim. hersey 14 eylülde oldu bitti :)) ama arkadaslar benim bir sorum olcak sizlere. iliski olduktan sonra ertesi gün agrilarim basladi abartili degil ama batmalar iste. ve ardindan aksama dogru adet gibi degil azar azar kanama oldu. yani böyle sadece idrarda görülebiklyordu o kadar az. ve bu artik hergün günde 1-4 arasi oluyor. bazen akinti gibi kanli geliyor. ve bugün 6. günüm ve gene geliyor ama cok az. yani ped koymasam anlamam.
böyle birseyi olan oldumu aranizda?
sevgiler
bişey sorabilir miyim. yumurtlama gününüzü tam oalrak nasıl hesapladınız... ben de çok istiyorum bir kızım olsun , ama net olarak anlayamıyorum yumurtanın tam çatladığı anı
bişey sorabilir miyim. yumurtlama gününüzü tam oalrak nasıl hesapladınız... ben de çok istiyorum bir kızım olsun , ama net olarak anlayamıyorum yumurtanın tam çatladığı anı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?