Süper Anneler - 2011

testtttttttttttttttttttttttttttttttt yapsana hemen
lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çatlarım ben merakımdan artıkkkkkkkkkkkkkkkk

ama hamileysen eğer hayırlı sağlıklı bir kız evlat verir rabbim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

ayyyyy hadi hayırlısıyla bı kızın olsun inş ama sağlıklı sıhhatlı amınn
sen önü çek arkadan biz geleım canım müjdelı haberi yap beklıyoruz

Hayirlisiyla kizimiz yola cikmistir insAllah guzelim

bir kızım olsun ben de çooook istiyorum. bir oğlum var...lütfeeeeen benim için birisi bioritm günlerimi hesaplayabilir mi?daha önce de çok sordum ama kimse cevap yazmadı.....cevaplayan olursa minnettar olurum. ben b,r türlü hesaplamayı beceremiyorum doğum tarihim 26.01.1978 eşim 21.04.1979 doğumlu. sat:18.09.2011 adetim 28 günde bir.

regl günlerini yazar msın? hatta hatırlıyorsan eğer saatleriyle baraber olsun lütfen.....

yardımcı olmaya çalışalım hepimiz

sikluslarım 28 sürüyor demişsin ama bu iki tarihte siklusun 26 canım

eğer önceki aylarda da 26 ise bence

bu ay 25-26-27 eylülde deneme yapmalısın diğer günler korunmalı olmalı
ama akıntına dikkat et erken yumrtlama da olabilir kendini iyi gözlemle

bioritime ben bakamıyorum canım hatta hiç bilmiyorum bile
bilen varsa 25-26-27 eylül nasılmış bir baksınlar bakalım

adetin ilk günü 1 sayılırsa 18 eylül 28.gün olmuyr mu

inşallah çok sağol bernurcum.biraz bekletecem ama birgün daha bekliyim diyorum.hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

Gelincik

sende durumlar nasıl?

sen ne yaptın bu ay ...senin sat ne zaman?

eylülde düşünmyordum zten bernurcum oğlumda eylülde hamıle kaldım çoğunun bu ay erkek dıye söylentı vrya
zaten 2 ay oldu ateş ölçmeye baslayalı en az 3 olsunda yumurtlma günüm kesın olsun istiyorum inş.
diğer aya baslıcam nasıp olsursa bıyandan takvıye falan ancak
kzılcığın hiçbirşeyını bulamadım ne kurusu ne dırısı ne reçeli ne çyı sinir oldum koskoca şehırde ne tuhaf
neyse hayırlısı olur inş cmlemızınkide

eylülde erkek bebek söylentisi nerden çıktı şimdi sürekli yeni bişeyler çıkyor... bunun doğruluk payı nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…