• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bacım yok hepimiz aynı şeyleri biliyoruz zaten. 2 kızım var hamdolsun.

Evet Teravet hep ayni seyler yumurtlama günü erkek diyorlar ama burda bazi forumda kizi olanda olmus Allah biliyor ...insAllah olur gönlümüzdeki benimde 2 kizim var artik hayirlisinla oglum olmasini istiyorum insAllah .kadin Doktoruna gitmeyi düsünüyorum yumurtlama gününü Ultrasonla bakabileceyini söylemis di?bakalim?

selam kızlar

okula başlayan kuzulara allah zihin açıklığı versin. Bende ciddi olarak erkek bebek diyetine başladım. Normalde az tuzlu yiyen biri olarak, bol tuzlu yemekler beni rahatsız etmeye başladı. Kahve içmeyide sevmem, içmeye başladım. Keçiboynuzu alıp kürümü yaptım. eşime içirmeye başlayacağım. Süt ve ürünlerini kesinlikle tüketmiyorum. abur cuburu bıraktım, fıstık badem yiyorum atıştırmalık. turşu bol yemeye başladım. takviyeler konusunda karasızım. çünkü ilaç içmeyi sevmeyen biriyim. alsam mı almasam mı emin değilim. alkali su almadım henüz, normal su içiyorum. şimdilik bu kadar

selam kızlar

okula başlayan kuzulara allah zihin açıklığı versin. Bende ciddi olarak erkek bebek diyetine başladım. Normalde az tuzlu yiyen biri olarak, bol tuzlu yemekler beni rahatsız etmeye başladı. Kahve içmeyide sevmem, içmeye başladım. Keçiboynuzu alıp kürümü yaptım. eşime içirmeye başlayacağım. Süt ve ürünlerini kesinlikle tüketmiyorum. abur cuburu bıraktım, fıstık badem yiyorum atıştırmalık. turşu bol yemeye başladım. takviyeler konusunda karasızım. çünkü ilaç içmeyi sevmeyen biriyim. alsam mı almasam mı emin değilim. alkali su almadım henüz, normal su içiyorum. şimdilik bu kadar
cnm esıne mutlaka evıcapla cınko ver bence kendın kullanmasanda Rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns

Gurbetim

çok geçmiş olsun...bir daha yaşatmasın Rabbim ne size ne de başkalarına

iyileşmenize çok sevindim...öptüm paşamı....

sunnet mevlidine gittim önceden hamile oldugumu bilenler a karnin cikmamis
aaa hamilemisin hayirli olsun diyenler
bebegini kaybetmissin gecmis olsun diyenlerle doluydu Allahim ne kadar zor bir durum
hepsine ayri ayri laf anlatmak o kadar zorkiiiii :43:

selam kızlar

kuru kayasi ve muz ye canim bana öyle demislerdi ...

selam kızlar

kuru kayasi ve muz ye canim bana öyle demislerdi ...insAllah olur kac tane kizin varmi?

selam kızlar

kuru kayasi ve muz ye canim bana öyle demislerdi ...insAllah olur kizin varmi canim?

sunnet mevlidine gittim önceden hamile oldugumu bilenler a karnin cikmamis
aaa hamilemisin hayirli olsun diyenler
bebegini kaybetmissin gecmis olsun diyenlerle doluydu Allahim ne kadar zor bir durum
hepsine ayri ayri laf anlatmak o kadar zorkiiiii :43:

çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın. Umarım en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına:nazar:

kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.:49:

kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.:49:[/QUOTE

inşallah allahım eli ayağı düzgün,sağlıklı,hayırlı kız evlat nasip etsin...ayyyyyyyy inşallah geliyodur kızın:))))

kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.:49:[/QUOTE

cnm ins hayirli bir kizin olur.Mumine bir hanim olarak ssdece dilimde degil namazimda da dua ederim.Allah hayirli bir kiz evladi nasip etsin.Bu arada sen de her gun yasin ve ayetel kursi oku.40 gun oku
Ultrasondan ogrendigin gunu de sukur namazi kil.Allah yardimcimiz olsun

Back