- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.401
bacım yok hepimiz aynı şeyleri biliyoruz zaten. 2 kızım var hamdolsun.
cnm inşallah iyi bir hebere vesile olurum dr eyüp ekici ankara/kızılay da , tel ve adres internetde var allah yardımcınız olsun
cnm esıne mutlaka evıcapla cınko ver bence kendın kullanmasanda Rabbım gonlundekını nasıp etsın ınsselam kızlar
okula başlayan kuzulara allah zihin açıklığı versin. Bende ciddi olarak erkek bebek diyetine başladım. Normalde az tuzlu yiyen biri olarak, bol tuzlu yemekler beni rahatsız etmeye başladı. Kahve içmeyide sevmem, içmeye başladım. Keçiboynuzu alıp kürümü yaptım. eşime içirmeye başlayacağım. Süt ve ürünlerini kesinlikle tüketmiyorum. abur cuburu bıraktım, fıstık badem yiyorum atıştırmalık. turşu bol yemeye başladım. takviyeler konusunda karasızım. çünkü ilaç içmeyi sevmeyen biriyim. alsam mı almasam mı emin değilim. alkali su almadım henüz, normal su içiyorum. şimdilik bu kadar
sagol cnmGecmis olsun size
cnm valla giriyorsundur o zamanda ben giremiyorum goruncede zipladim yawww oglan beni mahvetti gercektendeben burdayım cnm ama sen beni atlıyosun
nasıl olsun bildiğin gibi herşey aynı devammm durmak yokk
cnm esıne mutlaka evıcapla cınko ver bence kendın kullanmasanda Rabbım gonlundekını nasıp etsın ıns
Gurbetim
çok geçmiş olsun...bir daha yaşatmasın Rabbim ne size ne de başkalarına
iyileşmenize çok sevindim...öptüm paşamı....
kuru kayasi ve muz ye canim bana öyle demislerdi ...selam kızlar
okula başlayan kuzulara allah zihin açıklığı versin. Bende ciddi olarak erkek bebek diyetine başladım. Normalde az tuzlu yiyen biri olarak, bol tuzlu yemekler beni rahatsız etmeye başladı. Kahve içmeyide sevmem, içmeye başladım. Keçiboynuzu alıp kürümü yaptım. eşime içirmeye başlayacağım. Süt ve ürünlerini kesinlikle tüketmiyorum. abur cuburu bıraktım, fıstık badem yiyorum atıştırmalık. turşu bol yemeye başladım. takviyeler konusunda karasızım. çünkü ilaç içmeyi sevmeyen biriyim. alsam mı almasam mı emin değilim. alkali su almadım henüz, normal su içiyorum. şimdilik bu kadar
kuru kayasi ve muz ye canim bana öyle demislerdi ...insAllah olur kac tane kizin varmi?selam kızlar
kuru kayasi ve muz ye canim bana öyle demislerdi ...insAllah olur kizin varmi canim?selam kızlar
slm kizlar....
bu arada oglumun atesi dun itibariyle cok sukur dustu papatya ve adacayi icirin cocuklariniza ateslendikleri zaman cok etkisi oluyor 12 gundur oglum da ben de bittik cok sukur buda gecti Allahim dermansiz dert verme saglik sihhat ver
kuru kayasi ve muz ye canim bana öyle demislerdi ...insAllah olur kizin varmi canim?
sunnet mevlidine gittim önceden hamile oldugumu bilenler a karnin cikmamis
aaa hamilemisin hayirli olsun diyenler
bebegini kaybetmissin gecmis olsun diyenlerle doluydu Allahim ne kadar zor bir durum
hepsine ayri ayri laf anlatmak o kadar zorkiiiii
kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.[/QUOTE
kızlar dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde şu saat hala olmadım.bernur, gelincik ,gurbet güzeli,teravet,naz,mimaza,gamtek,tombilibu,orkdm,sevil_8 daha hatırlamadığım arkadaşlar dua edin kızım olması için inşallah.[/QUOTE
inşallah allahım eli ayağı düzgün,sağlıklı,hayırlı kız evlat nasip etsin...ayyyyyyyy inşallah geliyodur kızın:))))
cnm ins hayirli bir kizin olur.Mumine bir hanim olarak ssdece dilimde degil namazimda da dua ederim.Allah hayirli bir kiz evladi nasip etsin.Bu arada sen de her gun yasin ve ayetel kursi oku.40 gun oku
Ultrasondan ogrendigin gunu de sukur namazi kil.Allah yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?