• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

selam kızlar nasılsınız malum okul dönemi açılıyo ben de bu sene işe başladım geçen hafta hayırlısı ile kızım da benimle özel okula başladım...henüz devlete ihtiyaç duymadım bakalım hayırlısı olur inşallah ..kızım artık 2,5 yaşına giriyo hem sınıfımda hem eğitim hayatına başladı kızımı hem annesi hem öğretmeni oldum bu yıll hayırlısı inşallah..

si,z neler yapıyorsunuz bakalım
Allah bagislasin canim iyi dersler size :64:

bu ay ilk denemeyi yaptıık bakalım.hem yumurtlama dönemine denk getirdik tek ilişki hem de eylül ayında erkek bebek olma ihtimali yüzde 67 daha fazlaymış.doktorumda evet dedi.tabi bi de çok inandığım çin takvimi ve çooook dua ...bakalım heyecanla bekliyorum

Merhaba canim senin neyin var Allah bagislasin erkek bebek icin yapmissiz denemeyi okudum hayirlisi olur insAllah insAllah olur canim

ya benimde bu konuda kafam karışık aynı şekilde beslenip hem oglu olan hem kızı olan çok tanıdıgım var nasıl oluyo acaba benim dr erkekten x gelir yumurtayı döllerse kız y gelirse erkek kadının hiç rolü yok dedi cinsiyet erkekten dedi bitek yumurta çatladıgında tek ilişki dedi bide karbonatlı duş dedi dr acaba o ilaçları eşimle kulansak bide keçi boynuzunu eşime içirsem yetmezmi ya ben zaten zor hamile kalıyorum 8 ay 10 ay sonra hamile kalıyorum yani ben 10 ay diyetmi yapmalıyım oda çok zor yumurta takibi çat ignesi bide dua yapıp oglu olan varmı lütfen yardım 3 kızım var arkadaşlar bu son:26::26: şansım yaşim 35 oldu artık :26:

çok sıkı bir diyet yapma o zaman sen de. tüm süt ürünlerini,lahanayı borkoliyi asma yaprağını balı yasakla. günde 1-2 muz ve 10tane kuru kayısı ye. bu kadarı bile yeterli bence.

doktorun çatlatma iğnesi mi yaptıracak sana???

Arkadaşlar yine burda KK topiklerinden bir bayanın yorumu denk geldi diyorki erkek bebek isteyen kadınlar gebe kalmadan 3 ay önce ilaç kullanımını bırakmaları gerekiyormuş çünkü yapılan bir araştırmaya göre erkek bebek bekleyen kadınlar üç zarfında aspirin dahi içmemişler...şimdi biz takviye alıyoruz bunlar da ilaçtan sayılıyor 6 haftanın sonunda bırakmalımıyız sizler nasıl naptınız arkadaşlar....ben takviyeye 5 eylülde başlamıştım 17 ekimde bitecek sadece diyete devam etsem 3 ay sonunda da denesem mi ne dersiniz mantıklımı?​

Arkadaşlar yine burda KK topiklerinden bir bayanın yorumu denk geldi diyorki erkek bebek isteyen kadınlar gebe kalmadan 3 ay önce ilaç kullanımını bırakmaları gerekiyormuş çünkü yapılan bir araştırmaya göre erkek bebek bekleyen kadınlar üç zarfında aspirin dahi içmemişler...şimdi biz takviye alıyoruz bunlar da ilaçtan sayılıyor 6 haftanın sonunda bırakmalımıyız sizler nasıl naptınız arkadaşlar....ben takviyeye 5 eylülde başlamıştım 17 ekimde bitecek sadece diyete devam etsem 3 ay sonunda da denesem mi ne dersiniz mantıklımı?​

ben oğluma hamıle kalmadan 6ay öncesıne kadar folık asıt kullandım thmını ovulasyon günümde hamıle kaldım cnım ilk bebeğimdi ama ben erkek istemiştim hatta ilişki sonrsı sağada yattım.bende ilaç kullnmamda bı sorun olmdı ama arkadaslar daha iyi bilir belki

evet bende antalyadayım canım konyaaltındayım.fakat 1yıl oldu buraya taşınalı hiç dr gitmadım henüz ismini duydum oranın sadece
bende anlamıyorum bu kadar yöntem var ve gülüyorlar işi şansa bırakacak belli şahsen bende tedırgin olurdum böyle bı dr sen bılırsın canım yınede rabbim sağlıklı hayırlı bi erkek evlat versın inş.
Baya antalyadan varmış bende Antalyadanım :) c
anım umarım bebek sağlıklıdır asla emin olmadan hareket etmemek gerek tabiki ama böyle stresle bekleyeceğine testlerini yaptırıp huzurla beklese çok daha iyi olur bence amniyo sentezde kötü çıksa bike kordosentezde iyi çıkıp hamileliğine devam edip sağlıkla bebeğini alan çok tanıdığım var sadece test olarak sağlıksız deniyorsa bence kesinlikle araştırılmalı ve beklenmeli bence umarım herşey yolunda gider Allah yardımcınız olsun

çok sıkı bir diyet yapma o zaman sen de. tüm süt ürünlerini,lahanayı borkoliyi asma yaprağını balı yasakla. günde 1-2 muz ve 10tane kuru kayısı ye. bu kadarı bile yeterli bence.

aaah tşk ederim canım evet iki ay diyet ve takviye kullanıp dr gidecegim hayırlısı artık

yeni egitim ögretim yılı ögretmenlere ve çocuklara hayırlı olsun benim küçük kızım bu gün bire başladı ay bi heyacan ben ondan çok heyancanlandım çok güzel bir duygu kaldım tek başına evde kızlar:43::43::43:

kuzeycim ALlahim gonundekini versin ins benim de korunma surecim bitti.... bakalim ne olur bu ay hamis kalirsam eylul ayina inanicam erkek olursa....
Allhim saglisindan yollasin sizlerin gonlundekini versin ins....
bana da ne olursa kismetimde ne varsa hayirli olani neyse insAllah onu versin guzel ALlahimmm

Son düzenleme:
kuzeycim ALlahim gonundekini versin ins benim de korunma surecim bitti.... bakalim ne olur bu ay hamis kalirsam eylul ayina inanicam erkek olursa....
Allhim saglisindan yollasin sizlerin gonlundekini versin ins....
bana da ne olursa kismetimde ne varsa hayirli olani neyse insAllah onu versin guzel ALlahimmm

amin canım aminnnnn

slm kizlar....
bu arada oglumun atesi dun itibariyle cok sukur dustu papatya ve adacayi icirin cocuklariniza ateslendikleri zaman cok etkisi oluyor 12 gundur oglum da ben de bittik cok sukur buda gecti Allahim dermansiz dert verme saglik sihhat ver

Bende bu ara hep sarma yaprak yedim aksine bal yedim ve brokoli corbasi almisdim yedim valla:43: saol canim insAllah ogun olur yakinda....hepimizin gönlündeki olur esime cinko icireyim mi ki?

Back