Süper Anneler - 2011

millet hala bayram yorgunluğunu atamadı sanırım üstünden

eskisi kadar aktif değil forum

hadi canlanalım artık kızlarrrrrrrrrrrr

hatta güzel haberleri verelim artık....inşallahhhhhhhhh

ben hiçbişey bilmiyorum sıfırım yanii... erkek bebek istiyorum hayırlısıyla.... sayfa numaraları falan varmı ? hepsini mi okumak lazım:)):KK1:

26 ağustosta diyete başladım 5 eylülde ilaç takviyesine Allahım günlerin geçmesini beklemek ne zor eylül ayı erkek bebek yönünden bereketliymiş 11 ' uygun günüm Allahım bazen yapsam mı diyorum yoksa kasımı mı beklesem bir yanım diyor yapma sakın hatta kasım bile erken en iyisi ocak dolanıp duruyorum bioritmi kendi başıma çödüğümü düşünüyordum şimdi ondan bile şüphelenmeye başladım ne yapayım bi akıl verin ben bioritmi yaptım ama doğru yapıp yapmadığımı teyit için bilen bir arkadaş boş vaktinde bakarsa çok duacı olurum.ben 26 aralık 1975 eşim 23 ekim 1973 ikimizin kesiştiği erkek günde yapmayı düşünüyorum​

Son düzenleme:
bazı takvimler var internette para ile satılan. takvimle istediği cinsiyetten bebek sahibi olan var mı bildiğiniz?

süper anneler nasılsınız?pek hareket yok sayfada,herkes sonuca odaklanmış tam gaz gidiyo sanırım.Hepinize hayırlı cumalar...

kızlar merhaba çok uzun zamandan berı gıremıyorum ramazan bayram derkenuzun zaman geçtı bugun bır gıreyım dedı çok şükür herkes ıyı herhalde ama benım bugun çok içim sıkılıyor adet tarıhım yaklaştı ve ben 1 senedır hamıle kalmak istıyorum ve olmuyor bılıyorum her işte bır hayır var ama ümitlenmekden yoruldum sıkıldım tum arkadaşlarımdan dogum haberlerı alıyorum facebooktakı arkadaşlarım profıl resımlerının %80 bebek resmı dolu benım ne zman olucak acaba?

pengue moralini bozma sakın hele bu zamanda tıp bu kadar ileriyken elbette senin için de uygun bir zaman vardır ben ise bugün aldığım şok haberle hala kendime gelemedim biliyorsunuz öğretmenler seminer dönemine girdi pazartesi 1. sınıflar başlıyor ve ben beklenen öğretmen gelmediği için mecburen 1 almak zorundayım daha önce yazmıştım gönlümde yatanı diyete başladım ilaç takviyesi aldım kasım başlarım diyordum herşey altüst oldu 1. sınıf benim gibi ilk defa okutacak biri için o kadar zor ki allahım ben ne yapacam dün geceki mesajımda ben kasımı bekleyemiyorum eylülde yapsam ne olur diye yazmıştım şimdi halime bakın en az bir sene bebek yapamam zaten okulda 2 tane taze hamile var bir de ben olursam planlı yaptığım anlaşılacak veliler kendilerini ne kadar kötü hisseder Allahım bu bana bir uyarı mı yoksa yapma kulum mu diyorsun benim kadar şansızı var mı şu an sinirimden ağlıyorum yaaa ....yaşım kasımda 37 olacak 1 yıl bekle 38 doğur 39 allahım 40 ında nasıl bebek bakacam delirecem herhalde...isyan etmekte istemiyorum ama beynimin bir köşesi bağırıyor susturamıyorumvar mı aranızda öğretmen arkadaş kendi arkadaşlarım gebelik planladığımı bilmiyorlar olurda erkek olmazsa diye söylemedim öğretmen arkadaşlar bana bir akıl verin bu bir uyarı mı yoksa herşeye rağmen bir iki defa deneyeyim mi? bir iki defa diyorum çünkü eşim istemiyor uygun zamanlarda yapacaktım :84:​

arkadaşım sen bebeğini yap niye üzülüyorsun kasım da yapsanız çocuk temmuzda doğcak.eee eğitim-öğretim bitmiş olacak.haziranda ayrılırsın zaten okul kapanıyor.
dert etme lütfen.sen bebeğe yoğunlaş.:89:

pengue moralini bozma sakın hele bu zamanda tıp bu kadar ileriyken elbette senin için de uygun bir zaman vardır ben ise bugün aldığım şok haberle hala kendime gelemedim biliyorsunuz öğretmenler seminer dönemine girdi pazartesi 1. sınıflar başlıyor ve ben beklenen öğretmen gelmediği için mecburen 1 almak zorundayım daha önce yazmıştım gönlümde yatanı diyete başladım ilaç takviyesi aldım kasım başlarım diyordum herşey altüst oldu 1. sınıf benim gibi ilk defa okutacak biri için o kadar zor ki allahım ben ne yapacam dün geceki mesajımda ben kasımı bekleyemiyorum eylülde yapsam ne olur diye yazmıştım şimdi halime bakın en az bir sene bebek yapamam zaten okulda 2 tane taze hamile var bir de ben olursam planlı yaptığım anlaşılacak veliler kendilerini ne kadar kötü hisseder Allahım bu bana bir uyarı mı yoksa yapma kulum mu diyorsun benim kadar şansızı var mı şu an sinirimden ağlıyorum yaaa ....yaşım kasımda 37 olacak 1 yıl bekle 38 doğur 39 allahım 40 ında nasıl bebek bakacam delirecem herhalde...isyan etmekte istemiyorum ama beynimin bir köşesi bağırıyor susturamıyorumvar mı aranızda öğretmen arkadaş kendi arkadaşlarım gebelik planladığımı bilmiyorlar olurda erkek olmazsa diye söylemedim öğretmen arkadaşlar bana bir akıl verin bu bir uyarı mı yoksa herşeye rağmen bir iki defa deneyeyim mi? bir iki defa diyorum çünkü eşim istemiyor uygun zamanlarda yapacaktım :84:​

bide kaçıncı çocuk olacak canım senin?

kızlar merhaba çok uzun zamandan berı gıremıyorum ramazan bayram derkenuzun zaman geçtı bugun bır gıreyım dedı çok şükür herkes ıyı herhalde ama benım bugun çok içim sıkılıyor adet tarıhım yaklaştı ve ben 1 senedır hamıle kalmak istıyorum ve olmuyor bılıyorum her işte bır hayır var ama ümitlenmekden yoruldum sıkıldım tum arkadaşlarımdan dogum haberlerı alıyorum facebooktakı arkadaşlarım profıl resımlerının %80 bebek resmı dolu benım ne zman olucak acaba?

kafana takmakta haklısın arkadaşım ,tekma desek yalan olur.Ama ne olur kendini üzme suzanın dedği gibi tıp artık çok ilerledi.mutlaka seni de bebeğin olacaktır Allahın izniyle...

hiçkimse için ve hiçbişey için planlarınızı ertelemeyin bence..siz hazırlıklarınızı yapın diyet,takviye,yumurtlama günü tek ilişki.,dua namaz..
gerisi allahın taktirine rabbim nasip eder tüm isteyenlkere inşalalh

benim 2 kızım var bir de işte nasipse diye bir daha düşünüyordum bence de bebek herşeye değer ama ya 1. sınıfı başaramazsam ya hamileliğim yaştan dolayı kötü olursa diye başta çok korktum ama arkadaşın dediği gibi doğduğunda yani denemelerimde başarılı olursam okul kapandığında doğacak bir de artık verimli zamanlarım değil belkide denemelerim bu yıl sonuçsuz kalacak kimbilir Allahım sana sığınıyorum hepimize mutlu haberler ver ....​

arkadaşlar allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.ben birşey sorucam bu gurbetim e nasıl ulaşabiliriz acaba bileniniz var mı?

bence de bebek işini ertelemeyin....
Allaha dua edin....işini güzel ayarlar rabbim...

sonra pişman olursunuz...keşke dersiniz...

sahip olduğum ve bununla mutlu olduğum tek şeyim evlatlarım....

X