Süper Anneler - 2011

cennet gözlüm

buralardayım canım...ama pek giremiyorum nete...
benim evdeki pc çok yavaş.....kaldırıp atılacak cinsten ama henüz daha atamam bir süre daha katlanmam lazım
yazı yazmak okumak resmen işkence....şuan annemlerdeyim....gayet rahat yazıyorum :)))))

senden haber bekliyorum umarım bu ay verirsin güzel haberi...

bir arkadaşım daha var
ona da kız bebek için yardımcı olmaya çalıştım
bakalım bu ay hamile kalacak mı?
size bilgi veririm bende.....dua edin onun da sağlıklı hayurlı bir kızı olsun inşallahhhhh

inşallah cnm çok sağol.bizimde nette bir sorun vardı bugün hiç giremedim eşim gelince leptoptan giriyorum tabi ilk size haber vereceğim güzel haberi bir alayımda inşallah:KK16:

kızlar merhaba çok uzun zamandan berı gıremıyorum ramazan bayram derkenuzun zaman geçtı bugun bır gıreyım dedı çok şükür herkes ıyı herhalde ama benım bugun çok içim sıkılıyor adet tarıhım yaklaştı ve ben 1 senedır hamıle kalmak istıyorum ve olmuyor bılıyorum her işte bır hayır var ama ümitlenmekden yoruldum sıkıldım tum arkadaşlarımdan dogum haberlerı alıyorum facebooktakı arkadaşlarım profıl resımlerının %80 bebek resmı dolu benım ne zman olucak acaba?

Allah tez zamanda sana bebek versin bacım.

pengue moralini bozma sakın hele bu zamanda tıp bu kadar ileriyken elbette senin için de uygun bir zaman vardır ben ise bugün aldığım şok haberle hala kendime gelemedim biliyorsunuz öğretmenler seminer dönemine girdi pazartesi 1. sınıflar başlıyor ve ben beklenen öğretmen gelmediği için mecburen 1 almak zorundayım daha önce yazmıştım gönlümde yatanı diyete başladım ilaç takviyesi aldım kasım başlarım diyordum herşey altüst oldu 1. sınıf benim gibi ilk defa okutacak biri için o kadar zor ki allahım ben ne yapacam dün geceki mesajımda ben kasımı bekleyemiyorum eylülde yapsam ne olur diye yazmıştım şimdi halime bakın en az bir sene bebek yapamam zaten okulda 2 tane taze hamile var bir de ben olursam planlı yaptığım anlaşılacak veliler kendilerini ne kadar kötü hisseder Allahım bu bana bir uyarı mı yoksa yapma kulum mu diyorsun benim kadar şansızı var mı şu an sinirimden ağlıyorum yaaa ....yaşım kasımda 37 olacak 1 yıl bekle 38 doğur 39 allahım 40 ında nasıl bebek bakacam delirecem herhalde...isyan etmekte istemiyorum ama beynimin bir köşesi bağırıyor susturamıyorumvar mı aranızda öğretmen arkadaş kendi arkadaşlarım gebelik planladığımı bilmiyorlar olurda erkek olmazsa diye söylemedim öğretmen arkadaşlar bana bir akıl verin bu bir uyarı mı yoksa herşeye rağmen bir iki defa deneyeyim mi? bir iki defa diyorum çünkü eşim istemiyor uygun zamanlarda yapacaktım :84:​

bacım git müdürle konuş ben bu yıl yokum de gerekirse hamilelik düşünüyorum de. başkasına versinler 1. sınıfı.

keşke söyleyebilsem teravetçim ama söyleyemem ... destek veren arkadaşların sayesinde kasımda bir deneyeyim bu yıl olursa olur olmazsa nasip...​

haskena vajen phını 9a nası yükselttin??????????????????????????

Canim ben 3 aydan fazla süre diet vede takviyeleri kullandim tam deneme yapmayi düsündügüm ay ph 9 olunca mantar olustu sonra doktor ilacla düsürdü yani ben denemeye son 6 hafta kala vajeni alkali yapma taraftariyim yoksa mantar v.s oluyor ve emekler bosa gidiyor .....

selam bacılar. nasılsınız?

erkek bebekte en önemli 2 şey sperm sayısının mutlaka fazla olması ve tam yumurtlama zamanında cinsel ilişki.
yumurtlama zamanında kızı olan babaların sperm sayımında düşük sperm sayısı genelde tespit edilmiş.
bundan dolayı hamilelik düşünülen aydan 2,5-3 ay öncesinden baba adayı çinko, l- arigin takviyesi almalı. bunun için önerim gnc firmasının arginmax isimli hapı. kutunun üzerinde günde 6 hap içilmeli yazıyor ama 3 adet içilmesi infertilite sorunu olmayan bir erkek için yeterli deniliyor.
ayrıca bol giymek ve serin tutmak da spermi artırır.

selam bende aranıza yeni katıldım.şimdilik ön hazırlık aşamasındayım.araştırıyorum.ilaç teminine başladım.bahsettiğin arginmax ı nerden alabilirim?

bu saatlerde burda kimseyi bulamıyorum.bende gece müsait oluyorum.bilgilerinize çok önem veriyorum.bende ögerenmeye calısıyorum.bir kaç sorumu yanıtlarsanız sevinirim.klomeni dr.recete etmeden kendiniz kullanabiliyormusunuz.birde bioritm e bakmam niye bu kadar zor.

merhaba bayanlar gerçektende çok yavas ilerliyor ramazanda daha aktıftık ben dün geldim memleketten sayfaları okumakta zorlanmadım kımse yokmu orkıdem tombılıbu gurbet abla naz81 vs sayamadığım herkes nerelerdesınızzzz lütfen eskısı gibi olalım öpüyorum hepinizi

bu saatlerde burda kimseyi bulamıyorum.bende gece müsait oluyorum.bilgilerinize çok önem veriyorum.bende ögerenmeye calısıyorum.bir kaç sorumu yanıtlarsanız sevinirim.klomeni dr.recete etmeden kendiniz kullanabiliyormusunuz.birde bioritm e bakmam niye bu kadar zor.

klomen neden kullanmak istiyosun?

teroşcum ya ben bu ay hala çatlamadım ateşım onu gösterıyor.29günde 1 adet oluyorum geçen ay 14.gün çatlamıştım.buay 18.günümdeyım hala neden çatlamadım acaba ya düzensız bır çatlayış oldu kafm çok karıştı,hatırlarsan senden günde almıştım ama bu durumda olmuyor 5inde son ilişki demıştın.
normalmı acaba bu ateş tablom sanada bi göndereyımmı fıkrın ne bkarısın canım ya bu gidişle benım bebek geçikecekkız günümü bulamamkı

bazen kendimi kendikendine konuşup çıkıyomuş gibi hissediyorum nedense :)))
siz birbirinizi uzun zamandır tanıyorsunuz..ben de bi çoğunuzu tanıyorum ama ortak sohpetimiz pek olmamıştı bikaçınız hariç..

Canımm hiç öyle düşünme burdakii arkadaşlarıı bende tek tek tanıyorum hepsi harika insanlarr herkezin sorusuna tek tek cevap verirlerr burdaki kişilerle biz nerdeyse 2007 den beri yazışıyoruzz o yüzden daha candan olabilirlerr belkiii

Canımm hiç öyle düşünme burdakii arkadaşlarıı bende tek tek tanıyorum hepsi harika insanlarr herkezin sorusuna tek tek cevap verirlerr burdaki kişilerle biz nerdeyse 2007 den beri yazışıyoruzz o yüzden daha candan olabilirlerr belkiii

karabiber nasılsın cnm????? göktuğ nasılll

ben umut canım kodum değişti :)

merhaba bayanlar gerçektende çok yavas ilerliyor ramazanda daha aktıftık ben dün geldim memleketten sayfaları okumakta zorlanmadım kımse yokmu orkıdem tombılıbu gurbet abla naz81 vs sayamadığım herkes nerelerdesınızzzz lütfen eskısı gibi olalım öpüyorum hepinizi

canım benim oğluş biraz hastaydı
baya onla uğraştım
sonrada malum bayram falan
şimdide ben pek iyi değilim
arada okuyorum ama kimse yok diye girmiyorum
birde 2 çocuk zor oluyo yakınımdada
kimse yok
kızım okula gidince inşallah daha sık girerim:)
öptümmmmm:KK54:

ay üstüme alınıyımmmmıııııı:)))))))
sende harikasın bitanemmmmmm

kullanan arkadaşlar var canım
ama ne kadar doğru tartışılır
en nihayetinde ilaç
ve kist yapabiliyo
mesela benim rahim duvarım ince diye doktorum estrofemle birlikte vermişti
yani şansa kalıyo biraz
kaş yapıyım derken göz çıkarma derim
hem kaç mm olduğunu falan nasıl anlıycan

X