Süper Anneler - 2011

sana birşey soracağim GURBETCİM heralde yanlış anlamadıysam ikiz bebek düşünüyorsun.ikiz olmasıdamı ayarlanıyor.yeni duydumda cahiliyetimi bağışla insanlar sora sora öğrenir.peki ne yapıyorsun bunun için ilaç felanmı.

sana birşey soracağim GURBETCİM heralde yanlış anlamadıysam ikiz bebek düşünüyorsun.ikiz olmasıdamı ayarlanıyor.yeni duydumda cahiliyetimi bağışla insanlar sora sora öğrenir.peki ne yapıyorsun bunun için ilaç felanmı.

canim yok ekstra yaptigim birsey yok her iki tarafinda gonlu olsun diye diliyorum rabbimden bir kiz bir erkek hep dua ediyorum
ben yaklasik 6 aydir folik asid kullaniyorum bide iki aydir omega 3 aliyorum bide yaklasik iki ay elevit yani folibol kullandim bunlari soyleyince dr dedi bizim ikizler gelcek sanirim diye demekki bildigi birsey var uzun kullanim sonrasi folik asid yada folibol ikiz gebelik olusabiliyor diye biliyorum ben bide ben hurmayi cok cok tuketiyorum hergun 5 tane falan onun harici birsey yapmiyorum canim

sagol canim sen nasilsin hamislik nasil gidiyor ne kadadarlik oldun

Çok şükür iyi şimdilik..ilaç kullanıyorum ( ferrevit verdi dr. )26 ağustta gitmiştim değer 131 di buda 3 haftalık olduğunu gösterdi (yumoş zamanıma göre doğru ) 5 haftalık olması gerek şuan yarın sabah dr. gideceğim 2 gündür sıkıntıdayım düşen bebek 8+4 olması gerekirken 5+5 de kalmıştı ( en son 6+5 dede düşmüştü ) aynı döneme girdiğimden o biraz sıkıntı yapıyo bakalım dr yarın ne diyecek gittiğimde ultrasonda çıkmamış kanda belli olmuştu anca bayram sonu kese belli olur demişti bakalım görebilecekmiyiz keseyi ..?

ALLAH sağlık sıhat versin cnm.bende ne yapıyım beklemedeyim ilişki oldu bakalım bat 19 u hayırlısı olsun inşallah
nasipte varsa olacak canim hayirli evlatlar nasip etsin Allahim
dun drum dedi 35 .........41 yas ustu o kadar cok hamile varki dedi anlatamam dedi
bide beni kontrol ederken hersey duzenli ya cok sukur cabuk iyilesme gosterdim senin dedi yasinin dogru olduguna eminmisin dedi sen dedi daha genc gosteriyorsun dedi bu iyilesmelere bakilirsa dedi cok sukur valla eve geldim yarim saatlik yolu ucarak geldim sanki... cok sukur Rabbim e sabrimin karsiligi kani kani gelecek buna inaniyorum
2012 de bana mujdeyle gelcen dedi ins

birse ydaha anlatti drum yaklasik 41 yasinda bir bayan 3 aylik bebine bakamam diye aldirmak istemis gorduk diyor eli kolu ayagi herseyi belli diyor insan nasil kiyar ona diyor herseferinde uzulmeyeyim diyor elimde degil diyor uzuluyormus nasil yaparlar bunu diyor dedim ben sagligima zarar olmadiktan snra Allah korun 10 tane de olsa doguruum dedim

Çok şükür iyi şimdilik..ilaç kullanıyorum ( ferrevit verdi dr. )26 ağustta gitmiştim değer 131 di buda 3 haftalık olduğunu gösterdi (yumoş zamanıma göre doğru ) 5 haftalık olması gerek şuan yarın sabah dr. gideceğim 2 gündür sıkıntıdayım düşen bebek 8+4 olması gerekirken 5+5 de kalmıştı ( en son 6+5 dede düşmüştü ) aynı döneme girdiğimden o biraz sıkıntı yapıyo bakalım dr yarın ne diyecek gittiğimde ultrasonda çıkmamış kanda belli olmuştu anca bayram sonu kese belli olur demişti bakalım görebilecekmiyiz keseyi ..?
canim dra srdum dedim bir daha olurmu dusuk dedim dedi risk herzaman her sey icin var dedi dusukten sonra dusuk olma ihtimali dedi % 80 yine olur dedi 3. dedi %50 olur dedi bunu biz belirleyemeyiz dedi dusuk oldu yapmayalim ole dedi demek yok dedi deniycez dedi o riskde olmaz belki dedi sikinti yapma guzelim benim ins hersey guzel olacak su dnemi atlatayim ins bakalim zaman ne gsterecek

canim dra srdum dedim bir daha olurmu dusuk dedim dedi risk herzaman her sey icin var dedi dusukten sonra dusuk olma ihtimali dedi % 80 yine olur dedi 3. dedi %50 olur dedi bunu biz belirleyemeyiz dedi dusuk oldu yapmayalim ole dedi demek yok dedi deniycez dedi o riskde olmaz belki dedi sikinti yapma guzelim benim ins hersey guzel olacak su dnemi atlatayim ins bakalim zaman ne gsterecek

Mutlaka risk olayı tabiki var..Ama önce benim hatam oldu dr.a 2. ayı doldurayımda gideyim diye ihmal etim..Sonrada dr. ilgisizliği oldu ben lekelenmeyle gittim bana sadece progestan ve folik verdi yolladı.. ne kan tahlili ne serum ne iğne hiç bi şey yapmadı..Ultrasonda adet kanamsını bile görüyolar benim kanamamı görmedi bile..küçük oğlumda akıntımın içinde hafif kan vardı dr.a sölediğimde riske giremem diye tedaviye başlamıştı..Eğer gerçekten ilgisizlikdense Rabbim hakkımı sorsun o dr dan..

nasipte varsa olacak canim hayirli evlatlar nasip etsin Allahim
dun drum dedi 35 .........41 yas ustu o kadar cok hamile varki dedi anlatamam dedi
bide beni kontrol ederken hersey duzenli ya cok sukur cabuk iyilesme gosterdim senin dedi yasinin dogru olduguna eminmisin dedi sen dedi daha genc gosteriyorsun dedi bu iyilesmelere bakilirsa dedi cok sukur valla eve geldim yarim saatlik yolu ucarak geldim sanki... cok sukur Rabbim e sabrimin karsiligi kani kani gelecek buna inaniyorum
2012 de bana mujdeyle gelcen dedi ins

birse ydaha anlatti drum yaklasik 41 yasinda bir bayan 3 aylik bebine bakamam diye aldirmak istemis gorduk diyor eli kolu ayagi herseyi belli diyor insan nasil kiyar ona diyor herseferinde uzulmeyeyim diyor elimde degil diyor uzuluyormus nasil yaparlar bunu diyor dedim ben sagligima zarar olmadiktan snra Allah korun 10 tane de olsa doguruum dedim

evet cnm sabrın sonu selamettir.hiçbir zaman ALLAHA isyan etmeyeceksin her şerde bir hayır vardır.ALLAH herşeyin en iyisini bilir.sana bir sorum olacak cnm benim ateşim hep düşerdi yazın bile üşürdüm yumurtlamadan sonra şimdi yanıyorum bu bir belirti olabilirmi:26:

Mutlaka risk olayı tabiki var..Ama önce benim hatam oldu dr.a 2. ayı doldurayımda gideyim diye ihmal etim..Sonrada dr. ilgisizliği oldu ben lekelenmeyle gittim bana sadece progestan ve folik verdi yolladı.. ne kan tahlili ne serum ne iğne hiç bi şey yapmadı..Ultrasonda adet kanamsını bile görüyolar benim kanamamı görmedi bile..küçük oğlumda akıntımın içinde hafif kan vardı dr.a sölediğimde riske giremem diye tedaviye başlamıştı..Eğer gerçekten ilgisizlikdense Rabbim hakkımı sorsun o dr dan..
ole canim bizler her zaman dikkat edecez dusuk yasayanlar evt hakkimiz olsun dr hatasi yuzunden oldu benimkide yani 3. gebeligim iyi gecmedigi icin 4. bebgimi kaybettim

evet cnm sabrın sonu selamettir.hiçbir zaman ALLAHA isyan etmeyeceksin her şerde bir hayır vardır.ALLAH herşeyin en iyisini bilir.sana bir sorum olacak cnm benim ateşim hep düşerdi yazın bile üşürdüm yumurtlamadan sonra şimdi yanıyorum bu bir belirti olabilirmi:26:
yanarsin canim benimde ole oluyor olcmeye bile gerek yok hissediyorum yani sicakligi

bernur ne ediyon anacim benim
ne var ne yok
bizim evin parasini gec yatirdim o yuzden anahtari gec vereceklerrr biaz saburrrr

ayyyyyyyyyyyyyyyy bende kalmak istiyorum befaberce :)))))))

afffffffffffffffffffffff ki affffffffffffffffffffffffff

sikluslar düzelmiyor bir türlü

ne olur dua edin bacılarım

Teroşşşşşşşşşşşşş ne güzel bak...Güzel bir olaya vesile olmuşsun
şimdi de kız istiyormuş bayan

bizi takip etsin mutlaka ben hep söylüyorum kız bebek daha kolaymış gibi geliyor bana :pPPPPP

cennet gözlüm

buralardayım canım...ama pek giremiyorum nete...
benim evdeki pc çok yavaş.....kaldırıp atılacak cinsten ama henüz daha atamam bir süre daha katlanmam lazım
yazı yazmak okumak resmen işkence....şuan annemlerdeyim....gayet rahat yazıyorum :)))))

senden haber bekliyorum umarım bu ay verirsin güzel haberi...

bir arkadaşım daha var
ona da kız bebek için yardımcı olmaya çalıştım
bakalım bu ay hamile kalacak mı?
size bilgi veririm bende.....dua edin onun da sağlıklı hayurlı bir kızı olsun inşallahhhhh

kızlar merhaba
birşey sormak istiyorum izninizle

eşlerinizin e vitamini ve çinko kullandığından bahsetmişsiniz. bana verebileceğiniz bir ilaç ismi var mı bunlar için

bernur ne ediyon anacim benim
ne var ne yok
bizim evin parasini gec yatirdim o yuzden anahtari gec vereceklerrr biaz saburrrr

ne olsun bacım yaaa....şükürler olsun iyiyiz hepimiz....
ama bekliyorum bende hala....siklus düzelmiyor:KK43:(((((
biliyorsun 28 altına düşmezse gün alamıyorum :KK43:((((((((
sende dua et bacım yaaaa

ben 4.düşündüğüm için bir an önce kalayım istiyorum ama bu gidişle çok bekleyecem
kış yaklaşıyor...benim siklus normalde yazın düzene girerdi 27 olurdu ama bu yaz hiç inmedi o sayıya
yazın olamayan kışın hiç olmaz bence :KK43::KK43::KK54:

Son düzenleme:
X