Süper Anneler - 2011

selam bacılar

petunya artık zamanı gelmiş sanırım
hadi hayırlısı
senin amacın sadece sağlıklı bir bebeğe sahip olman
sanıyorum cinsiyet tercihi yok şuan

hakkına hayırlısı olsun
tabiki ben hep söylüyorum
ilk bebekte asla kız/erkek denmemeli
ama ikinci ve sonralarda istenmesi de gayet doğal bana göre

inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
bize bilgi ver ama olur mu?

selam bacılar

petunya artık zamanı gelmiş sanırım
hadi hayırlısı
senin amacın sadece sağlıklı bir bebeğe sahip olman
sanıyorum cinsiyet tercihi yok şuan

hakkına hayırlısı olsun
tabiki ben hep söylüyorum
ilk bebekte asla kız/erkek denmemeli
ama ikinci ve sonralarda istenmesi de gayet doğal bana göre

inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın
bize bilgi ver ama olur mu?

evet bernurcum ay sonuna doğru inşallah denemeler başlayacak canım ne zaman tutar bilemiyorum ama benim öncelikli isteğim sağlıklı bir bebek sahibi olabilmek gerisini doğaya ve Allaha bırakıyorum Allah hepimizesağlıklısını,gönlümüzdekini versin hayırlısını versin inşallah bebeğim sağlıkla gelirse dünyaya burada mutlaka yazarım herkeze kucak dolusu sevgiler ve bol şans diliyorum fırsat buldukça gier okurum belki arada yazarım hoşçakalın kızlar

kızlar demin bi mesaj aldım. çok duygulandım ya. sizinle de paylaşmak istedim:

canım merhaba
ben sana yumurtlama takıbı yaptırmıstım baska bır nıckle hem erek hemde kız bebek ıcın ama gonlumden gecen erkek tı tabı ılk bebegım olmasına ragmen cunku esımın aılesınde hıç erkek bebek yoktu
senın yardımın ve Allahımın ıstemesıyle oglumu kucagıma aldım suan 1 bucuk yasıan ona sarıldıkca hep dua edıyorum sana ınsallah rabbım senıden gonlundekını verır
sonra ıstemeyerek ıkıncı ogluma hamıle kaldım oda suan 1 aylık
3. ıstıyorum ama onuda kız:)
tabı zamanı gelınce
belkı bılmek ıstersın kımlerde tuttugunu dıye sana yazmak ıstedım
ınsallah rabbım gonlune gore saglıklı bır bebek nasıp eder

slm kizlarrrrr ne var ne yok
dr a gittim cok sukur hersey yolundaymis
bir adet daha bekliycem yumurtam vardi
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
bir adet daha bekle bundan sonra calismalara basla dedi
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim o zaman dedi ikizlere hazirlik heeeee dedi gulustuk

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nasılsınız..sonbahar yaklaştıkça hazırlıklar artıyor bence bu ayı ve seneyi iyi değerlendirmek gerek..bu ay istatistiksel olarak daha fazla erkek bebeye hamile kalınıyor..ve bu sene kimi duysam erkek bebek sanırım erkek yılı...
rabbim gönlümüze göre versin inşallah..ben kızımda çok dilemiştim kız olsun diye çok şükür meleyim yanımda darısı ikinciye inşallah kızım şu anda 26 aylık bi yanım fazla ara verme diyo bi yanım bekle diyo henüz cesaret toplayamadım..rabbim hayırlısını versin inşallah.
bu arada bu gün internetten phılıpsın yöntemler kitabını sipariş verdimm bakalım neler yazıyoo farklıı

bazen kendimi kendikendine konuşup çıkıyomuş gibi hissediyorum nedense :)))
siz birbirinizi uzun zamandır tanıyorsunuz..ben de bi çoğunuzu tanıyorum ama ortak sohpetimiz pek olmamıştı bikaçınız hariç..

kızlar demin bi mesaj aldım. çok duygulandım ya. sizinle de paylaşmak istedim:

canım merhaba
ben sana yumurtlama takıbı yaptırmıstım baska bır nıckle hem erek hemde kız bebek ıcın ama gonlumden gecen erkek tı tabı ılk bebegım olmasına ragmen cunku esımın aılesınde hıç erkek bebek yoktu
senın yardımın ve Allahımın ıstemesıyle oglumu kucagıma aldım suan 1 bucuk yasıan ona sarıldıkca hep dua edıyorum sana ınsallah rabbım senıden gonlundekını verır
sonra ıstemeyerek ıkıncı ogluma hamıle kaldım oda suan 1 aylık
3. ıstıyorum ama onuda kız:)
tabı zamanı gelınce
belkı bılmek ıstersın kımlerde tuttugunu dıye sana yazmak ıstedım
ınsallah rabbım gonlune gore saglıklı bır bebek nasıp eder
süper ..detayları hatırıyormusun kaç günde ouyordu faan.28 altıydı oda gün verdiğine göre değilmi
degerlendireyim dedim yok dedi ikinci regl siddetli oldugu icin vucud toparlanmamis
cok sukur rahim duzelmis
dr takviyeleri almaya basla dedi bende dedim birakmadimki tam gaz devam aliyom dedim o zaman dedi ikizlere hazirlik heeeee dedi gulustuk
e hadi gurbetcim inşallahhhhh...ben bu ay eylül inşallahhhhhh tutarrrrrrrrrrrrrrr

mimoza mesaj kutunu temizle

temizledim teroşcum

kızar size bi sorum var..regl kanınız nasıl..
benim bu ay çok afedersiniz sürekli sümüksükıvamda geldi...anormallik varmı sizce....12.gün dra gitcem sorarım ama sürekli öle geldi bu ay...koyu kırmızı sümüksü ve pıhtılı:KK17:

hoş geldin canım,bunların yanında eşine çinko,e vitamin vs.takviyeleri de içirdin mi oğluşunu kucaklarsın inşallah:)))herşey gönlünce olsun..

hşb canım eşim bunları ne kadar önce kullanması lazım yani ekimde deneme yaparsak 1 aymı 1haftamı bende diyeti ne kadar önce başlamalıyım çok soru sordum ama bu benim son şansım bide biyoma bakarmısınız dogum tarihim 01 15 1977 :26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bende 2 kız çoçuk annesiyim ikinci kızıma tedavi ile hamile kaldım.yumurtlama gününü doktor tespit ettiği halde. bende çok inanmıştım bu yönteme ama olmadı.durumu iyi olan arkadaşları kıbrıs tüp bebek merkezlerini önere bilirim.garanti veriyorlar bende araştırıyorum bu sefer riske atmak istemiyorum.yazdıklarınızıda ilğiyle takip ediyorum

benim bu ay çok afedersiniz sürekli sümüksükıvamda geldi...anormallik varmı sizce....12.gün dra gitcem sorarım ama sürekli öle geldi bu ay...koyu kırmızı sümüksü ve pıhtılı:KK17:

adet kanı sürekli aynı olmuyor cnm bendede her ay değişebiliyor .mesela bazen kırmızı sıvı şeklinde bazen senin dediğin gibi uzayan bir kıvamda bazende pıhtı şeklinde .vücutla alakalı olabilir:KK17:

benim bu ay pihti seklinde geldi tapir tabir döküldü tertemiz kan seklindeydi kokusu bile yoktu artik ne var ne yok dusukten sonra cikti sanirim dr. da dedi zaten tertmeiz birsey kalmamis dedi sag kasigim agriyordu dedim yumurtama bakarmisin oda bakdi catlamak uzere dedi aman ben her zaman catlama aninna yakin akintim cogalirdi bu sefer olmadi ama yumurta var her ay demekki degisik oluyor

arkadaşlar bende 2 kız çoçuk annesiyim ikinci kızıma tedavi ile hamile kaldım.yumurtlama gününü doktor tespit ettiği halde. bende çok inanmıştım bu yönteme ama olmadı.durumu iyi olan arkadaşları kıbrıs tüp bebek merkezlerini önere bilirim.garanti veriyorlar bende araştırıyorum bu sefer riske atmak istemiyorum.yazdıklarınızıda ilğiyle takip ediyorum
Allah omurlerini versin ins

süper ..detayları hatırıyormusun kaç günde ouyordu faan.28 altıydı oda gün verdiğine göre değilmi

e hadi gurbetcim inşallahhhhh...ben bu ay eylül inşallahhhhhh tutarrrrrrrrrrrrrrr

temizledim teroşcum
insAllah benim bu gidisle ekime sarkacak yada araliga bakalim kizimla ayni gun olsun istiyorum dogum gunleri :) ole ayarlarim sanirim

hayırlısı olsun gurbet inşallah ikizlerin olur bir kız bir erkek :)
amin amin ins herkesin gonlundeki olsun ins

cok sukur rahim duzelmis

Gurbet çok sevindim..Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

X