- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.081
pengue moralini bozma sakın hele bu zamanda tıp bu kadar ileriyken elbette senin için de uygun bir zaman vardır ben ise bugün aldığım şok haberle hala kendime gelemedim biliyorsunuz öğretmenler seminer dönemine girdi pazartesi 1. sınıflar başlıyor ve ben beklenen öğretmen gelmediği için mecburen 1 almak zorundayım daha önce yazmıştım gönlümde yatanı diyete başladım ilaç takviyesi aldım kasım başlarım diyordum herşey altüst oldu 1. sınıf benim gibi ilk defa okutacak biri için o kadar zor ki allahım ben ne yapacam dün geceki mesajımda ben kasımı bekleyemiyorum eylülde yapsam ne olur diye yazmıştım şimdi halime bakın en az bir sene bebek yapamam zaten okulda 2 tane taze hamile var bir de ben olursam planlı yaptığım anlaşılacak veliler kendilerini ne kadar kötü hisseder Allahım bu bana bir uyarı mı yoksa yapma kulum mu diyorsun benim kadar şansızı var mı şu an sinirimden ağlıyorum yaaa ....yaşım kasımda 37 olacak 1 yıl bekle 38 doğur 39 allahım 40 ında nasıl bebek bakacam delirecem herhalde...isyan etmekte istemiyorum ama beynimin bir köşesi bağırıyor susturamıyorumvar mı aranızda öğretmen arkadaş kendi arkadaşlarım gebelik planladığımı bilmiyorlar olurda erkek olmazsa diye söylemedim öğretmen arkadaşlar bana bir akıl verin bu bir uyarı mı yoksa herşeye rağmen bir iki defa deneyeyim mi? bir iki defa diyorum çünkü eşim istemiyor uygun zamanlarda yapacaktım :84:
suzancım bnım annemde öğretmen ve geçen sene 1 sınıfı okuttu ve eve geldıgınde konuşmaya dermanın olmuyo dıyodu streslı olcaksın yorgun olucaksın bencede mudurle konuş tedavıye başladıgı fılan soyle sonuçta devlet memurusn sana mudahale edemezkı helekı boyle bebek konusnda ve yaş problemım var dıyosun bence erteleme çünkü herşey zamanında guzel mudurle konuş bence ve dıger hocalarıda duşunme onlar cocuk yaparken sana mı sordu devlet zaten sızın ızın hakkınızı verıyo hakkımızda hayırlısı ınş herkesın gonlune göre olur hepımız hayırlı haberlerı burdan duyururuz..