Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

aynı canım puregon gibi ama benm şimdi düşük olmasın diye vurulduğum var bi tane işte o can yakıyo kimse kuusuruma bakmasınnnn(

kızlar profilinize bi albüm yapın bi resim koyun ya azcık da olsa sanaallıktan çıkar belkim:)))

herkese merhabalar,
mart başından beri listenizi takip ediyorum ama siteye yeni üye oldum.
biz de bu ay ilk tüp bebek denememizi yapıyoruz. beni de listenize eklerseniz sevinirim epey uğurlu bir liste bu. umarım bana da şans getirir. zemuszemus

bana kısa protokol uygulanıyor Anatolia'da tedavim devam ediyor. yarın çatlatma iğnemi olucam, cuma günü de yumurta toplama günüm. Gelbebek seninle aynı ilerliyor sanırım tedavim. Umarım hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.

hoşgeldinn:)

şimdiden pozitif sonuç alman ümidiyle..ayneen söylediğin gibi wintersun ve topiği gerçekten çok uğurludur rahatça kendini teslim edebilirsin:) evet aynı gün toplama işlemimiz var hatta benim de kısa protokol büyük ihtimalle transfer ve test tarihimizde aynı olur sanırım bi aksilik olmazsa

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti.

walla tebrik ederim diyecek söz yok halay buyrunnnn

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu arada melony nerde yok bugün ortada? gelbebek zaten akşamları gelio ve hemen kaçıyo

geldim canım bugun net yoktu yeni geldi a.s.a.s.:asigim:

olmadı 4,72sonuç

sağlık olsun diyecek bişey bulamıyorun :teselli:

kızlar profilinize bi albüm yapın bi resim koyun ya azcık da olsa sanaallıktan çıkar belkim:)))

arkadaşım bak sırf sen istedin die uğraştım didindim ancak 1 adet foto yüklemeyi başarabildim:) bi bak istersen görünüor mu çünkü sadece iletişim kurduğum kişiler görsün seçeneğini işaretledim göremiorsan değiştiriiim o seçeneği

hoşbuldum a.s

başından beri başlığı takip ediyorum ve gün geçtikçe uğuruna gerçekten innamaya başladım.
okuyup herkesin paylaşımlarını gördükçe merak ettiğim pek çok şeye cevap buldum, içim rahatladı. belki farkında değilsiniz ama başlıkta 1 aydır yazan herkes bana inanılmaz destek oldu, bu vesileyle başta wintersun'a sonra hepinize teşekkür ederiiiiiim a.s.

iyi akşamlar kıslar, hamişlerimizi tebrik ediyorum maviellecim üzme tatlı canını ben kendimi hep olmassa bi sonrakinde oda olmassa bidaha die cesaretlendiriyorum önemli olan bizim sağlıklı sıhhatli olmamız değil mi sonuçta bebişleride dünyaya getirecek olan yine bizleriz.. Yeni katılan otk 500 aramıza hoşgeldin bu başlık gerçekten çok olumlu ve motive edici bende wintersun'a teşekkürü bir borç bilirim :))
bu arada bendeki gelişmeler şu şekilde puregon iğnelerim devam ediyor artı 3 gündür erken çatlamayı önlesin die org... die bir iğne daha yapıyorum birde sık sık kan tahlini için kan vermeye gidiyorum kandaki hormon düzeyine bakıyorlarmış valla iğne olmaktan ve kan vermekten delik deşik oldum ama napalım katlanıyorus.. çatlatma iğnesi olarak pregnly yazdı dr. ama bulamadık kalmamış hiç biryerde...

kızlar meraba benim biraz canım, sıkkın saat 5 itibariyle karnımdan ve kalçamdan olmak üzere 2 iğnemide oldum. inanın hiç hisstmedim.korktuğuma değmedi yani ama ben yüksek dozlarla başladım.dr um yumurta sayımın düşük olduğunu söyledi merak etmemem gerektiğini tedaviyi etkilemeyeceğini felan söyledi ama moralim bozuldu yinede şansım yüzde 50 nin üzerindeymiş 2 ay önce gittiğimde yüzde 70 demişti ama artık tek emriyo transfer ettiklerinden böyle oldu onada canım sıkıldı valla

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

bebeiş haberleri gelmiş çok tebrik ederim allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
cuma benimde toplanıcak dedi doktor peki ne zaman transfer edilecek yada neye göre sormayı unuttum bide kızlar iğneleri bugün karnıma batıramadım lastik gibi girmedi çokta acıdı neden acaba? komşuya yaptırdım zorla

nur benimde aynı şekilde ilk görüştüğümüzde iki tanede yüzde 70 demişti dr. sonra 2 ay erteledik karar veremedik bi türlü şimdide bu yasa çıkmış allahım o kadar üzüldümki yarı yarıya düştü şansım die valla ne diyim bu yasayı çıkartanlarında başında böyle bidurum olsa acaba bu kadar katı olabilirlermiydi.. Ne diyim hakkımızda hayırlısı .. yumurta sayınıda kafana takma bence zaten ihtiyacımız olan ilk etapta 1 tane iyi kalite ...

saol hayatım bencede insanın başına glmeden bunu anlayamaz ama hayırlısı inşallah dr um çok sakin ve rahat bende onu öyle gördükçe rahatlıyorum allahım sen yardım et hepimize:1hug:

narnisancım merhaba daha önce seninle konuşmuştuk sanırım kısa protokol falan die umarım karıştırmıorumdur başka bir arkadaşımla benimde ilaçlarım seninkiyle aynı yarın son kez puregon ve org.. olucam akşamda pregnly olucam aynen dediğin gibi ilaç hiç bi yerde yok bir tek tedavi olduğum merkezdn bulabildim ben sen bi sor hastanene istersen onlar mutlaka buluolar çünkü

bende yeshıll yansıma ve essama yı tebrik ederim ..çook çook sevindimm..
bende pazar günü (dondurulmuş)transfer olucam son beş gün kaldı bebişlerimi almaya bugün kontrolde rahim 8.5mm çıktı, kaç gündür stres yapmıştım bugünkü sonuç bile beni mutlu etmeye yetti..canlarıma bir adım daha yakınlaştım...transfer olan arkadaşlara bir sorum var o gün oje yok şampuan flan sabun falan kullanmayın gibi bilgiler okudum acaba sizde öylemi yaptınız ??* yardım lütfen...birde o günle ilgili tavsiyeniz varmı ??çok heyecanlıyım :)

canım bende bulamadığım ilaçlar ve iğneler için eczaneden sipariş verdiriyorum sabahtan mesala onlar depolardan getirtiyorlar akşamına hemen hemen hepsi yapıyor istanbuldayım ben tabi senin olduğun yeri bilemiyorum ama sipariş olayını bir sor istersen

kızlar naptınız ya utandırdınız walla beni bende hepinize çoook teşekkür ediyorum sizler olmasaydanız burda bu paylaşımlarda olamazdı öpüyorum hepinizi....

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BİR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMİŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 mart

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................yumoş büyütüyor........................
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

benide eklermisiniz yumoş büyütüyorum bu topik çok uğurlu allah nazardan saklasın herkese hamiş yazılsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…