• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

bebeiş haberleri gelmiş çok tebrik ederim allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
cuma benimde toplanıcak dedi doktor peki ne zaman transfer edilecek yada neye göre sormayı unuttum bide kızlar iğneleri bugün karnıma batıramadım lastik gibi girmedi çokta acıdı neden acaba? komşuya yaptırdım zorla

kızlar bişey sorucam karnı şişen varmı çok fena karnım bugün iner yarın iner diyorum hiç inmiyo müthiş kasık ağrısıyla birlikte sizde de varmı

yani bir tane de sperm olsa tutar canım önemli olan yumurtanın kalitesi benim bildiğim tabi şimdi zaten mikro enjeksiyon da döllenme yüksek ihtimalle oluyor ama benim iki tane yumurtam hiç yanıt vermemişti 10 tanes, döllendi yanıt vermeyen ikisinin sebebi spermmi yumurta mı bilmiyorum ama yumurta daha önemli bence çünkü tvde seyrediyorum doktorlar diyor ki bizim için tek sperm bile yeter

kızlar bişey sorucam karnı şişen varmı çok fena karnım bugün iner yarın iner diyorum hiç inmiyo müthiş kasık ağrısıyla birlikte sizde de varmı

benim yumurtalarım toplandıktan sonra şişmişti transferden sonrada 5 gün sürdü bugün transferin10. günü hala bile var şişlik ama yok denecek kadar azaldı çişim çok gelişnce ağrı yapıyo başka zaman ağrımıyo

kızlar meraba valla ben dün ilk iğnelerimi oldum. ama bu cesaret işi tamamen, iğnemi kendim yapmaya çalıştım ama olmadı, batıramadım eşim yaptı hiiiiiç acımıyo valla ben cesaretsizliğimden yapamıyorum .neyse kızlar moral bozmak yok yeni yasaya felan kafanız takılmasın başka topiklerde dolandım herkez stres yapmış bunu moralim bozuldu ama kendimi toparladım veren allah 1 lede verir yeterki biz inanalım kaydirigubbakcemile3

yaaa geçmedi benim karın şişkinliğim transferden iki gün sonra inmişti ertesi gün tekrar başladı soranlara iki aylık hamileyim diyecek kadar var yani

bakalım biz nasıl olacagız.diger 5 kerede pek şişligim olmamıştı.yalnız kızlar bişey soracagım.tedaviden 1 ay öncesi kadar birde transferden sonra neler yiyelim neler yemeyelim.lütfen söyleyin.1 ay sonra bir problem çıkmazsa memorialdeyim inş.

elchin iniyorsa ne güzel razıyım yani şuan felaket haldeyim kabız olmadım ben hiç hep kivi ananas falan yedim dikkat ettim hergün düzenli çıktım tuvalete çıkmama gibi olacağı zaman yarım saatimi tuvalette geçirdim nerdeyse kendimi zorlamadan özel vakit harcadım yani ona...

elchin iniyorsa ne güzel razıyım yani şuan felaket haldeyim kabız olmadım ben hiç hep kivi ananas falan yedim dikkat ettim hergün düzenli çıktım tuvalete çıkmama gibi olacağı zaman yarım saatimi tuvalette geçirdim nerdeyse kendimi zorlamadan özel vakit harcadım yani ona...

geçer canım seninde inşallahhh nefes almanda filan zorlanma olursa mutlaka danış dr una hamilelik tetikliyormuş bu ağrıyı şişliği

bakalım biz nasıl olacagız.diger 5 kerede pek şişligim olmamıştı.yalnız kızlar bişey soracagım.tedaviden 1 ay öncesi kadar birde transferden sonra neler yiyelim neler yemeyelim.lütfen söyleyin.1 ay sonra bir problem çıkmazsa memorialdeyim inş.

valla canım işte öyle herhangi bişey yapmadım ben sadece kabız olmamak için çaba göstermek lazım

benim mide bulantım çok olduğu için katı ve tuzlu şeyler yemeye gayret göstermiştim
transferden sonrada kabak çekirdeği yedim

Back