• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

kızlar tedavimiz başladı çok şükür doktordn geliyorum gelir gelmezde hemen oturdum internetin başına merak ettiğim iğnelerimle sonunda tanıştım saat 5 te vurulmaya başlıcaz hayırlısıyla yüksek dozla başladık biraz iyimi kötümü anlayamadım bana dua edin olurmu

bende annemde dr.a sürekli sorduk.ben burdan birinden duymuştum kendisi yücel beye yalvarmış ama o kesinlikle hayır demiş.ben yalvarmadım ama ısrar ettim.onlar bana 5.gün embriyosu olduğu için şansı yüksek filan dediler. hiç taviz vermediler. valla ben gayet net gördüm bir tane embriyoyu rahime bıraktıklarını. tek bişey olmuş olabilir tek yumurta ikizi olabilir. ben neler sormuştum transfer öncesi.işte nerden bilcekler benim kaçıncı denemem olduğunu dedim size ilk yerine 3.denemem deseydim nolurdu dedim. hep redettiler. önceki tedavilerin epikrizi olmadan tedaviye başlamayız zaten.dediler. benim 6 tane iyi kaliteli blastosit embriyom donduruldu 3 deneme için daha var yani.bende haırlısı olsun dedim.

canım takrardan hayırlı olsun çok sevindim

kızlar tedavimiz başladı çok şükür doktordn geliyorum gelir gelmezde hemen oturdum internetin başına merak ettiğim iğnelerimle sonunda tanıştım saat 5 te vurulmaya başlıcaz hayırlısıyla yüksek dozla başladık biraz iyimi kötümü anlayamadım bana dua edin olurmu

canım benim sana da hayırlı olsun darısı benim başıma umarım adetim gecikmezde cumartesi diğer ilaçlarımı almaya giderim

yok canm tam duymadan moralini bozmaa senn

işte geldiiiiiiiiiimmmmmmmmm bikereeemm:):) ama şimdide sen yoksun arkadaşım:( ben sürekli izmire gidip geldim son 1 haftadır doktora o yüzden pek giremedim ama artık bittiiiiii:) yarın çatlatma iğnesini vurulucam cuma günüde toplanıcak işallah 8 yumoş var görünüo 3 ü 20 mm. geçicek gibi sanırım az bu yumoşlar ama napiim bu kadar üretebildim:) bu yumurtanın boyutuyla ile ilgili bilgisi olan arkadaşım paylaşırmı benimle?

yeshıll yansıma ve essema çoook tebrik ederim ikinizide şekerlerrrrrr:) çooook mutlu oldum inanın her pozitif sonuç inanılmaz heycanlandırıp mutlu ediyor benii...sonuna kadar hep pozitif güzel olsun inşallah hamileliğiniz

neseyurtas ve mavielle sizleri okuduğumda da gerçekten benim negatifmiş gibi üzüldüm ama gücünüze ve duruşunuza hayran kaldım sonsuz saygı duydum..hepimize sizin gücünüzün örnek olmasını diliyorum ve biliyorum ki birşey ne kadar çok istenirse o olur eninde sonunda en hayırlı şekliyle...biz bu çocukları çok istiyoruzz mutlaka bizim için en güsel en uygun olan zamanda koşarak gelecekler bize..

neseyurtas ve mavielle sizleri okuduğumda da gerçekten benim negatifmiş gibi üzüldüm ama gücünüze ve duruşunuza hayran kaldım sonsuz saygı duydum..hepimize sizin gücünüzün örnek olmasını diliyorum ve biliyorum ki birşey ne kadar çok istenirse o olur eninde sonunda en hayırlı şekliyle...biz bu çocukları çok istiyoruzz mutlaka bizim için en güsel en uygun olan zamanda koşarak gelecekler bize..

cnm çok teşekkür ederim. çok güzel ifade etmişsin. sonuna kadar paylaşıyorum hislerinizi. benim ailemden önce sizler öğrendiniz sonucumu. ilk ve hep burdaki topiklerde paylaştım tedavimi sürecimi. ben hepimiz için dua ediyorum. inşallah hepimiz eninde sonunda bebişlermize kavuşacağız.

canım silik te olsa 10. gün cizgi görebilmen mucize benceeee:teytey:a.s.

yakınlarda kan testi yaptırabileceğin yer varsa durma bence bence bence benceeeeeeee

bugun yıne ıdrar testı yaptım sabah ama bu sefer farklı marka aldım yıne ıkıncı cızgı cıktı yarın kan testı cok heycanlıyımmmm

bugun yıne ıdrar testı yaptım sabah ama bu sefer farklı marka aldım yıne ıkıncı cızgı cıktı yarın kan testı cok heycanlıyımmmm

nilnilcim çok tebrik ederim çooook sevindim benim bu sitede ki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla idrar testinde çift çizgiyi gördünmüydü korkma gariii:):) kan testinde de o güsel sonucu alcaksın demektir heyecanının keyfini çıkarrr..

nilnilcim çok tebrik ederim çooook sevindim benim bu sitede ki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla idrar testinde çift çizgiyi gördünmüydü korkma gariii:):) kan testinde de o güsel sonucu alcaksın demektir heyecanının keyfini çıkarrr..

tesekkurler
umarım dedıgın gıbıdır benım ucuncu denemem ılkınde ıdrar testınde cızgı yoktu ıkıncı tedavıde yarım kaldı sımdı uc bakalım heycandan oluyorum haberı alınca ılk buraya yazacagımmmm

gelbebek canm yumoşlar kocaman olmuşşşş tebrik ederim sıkı beslemişsinnnn:))))
yumurtaların olgun döllenmeye hazır olma boyutları 18-19-20 civarı şekerim doğalyoldan deniyor olsaydık 20 21 filan olunca catlıyolar kendiliğinden içerde ve döllenme oluyor şimdi sende en ii sewiyeye getirmişsin yumoşları çok iii kocamannnnn aferin sana:)))

gelbebek canm yumoşlar kocaman olmuşşşş tebrik ederim sıkı beslemişsinnnn:))))
yumurtaların olgun döllenmeye hazır olma boyutları 18-19-20 civarı şekerim doğalyoldan deniyor olsaydık 20 21 filan olunca catlıyolar kendiliğinden içerde ve döllenme oluyor şimdi sende en ii sewiyeye getirmişsin yumoşları çok iii kocamannnnn aferin sana:)))

o zaman ezgiye alkııııııışşş:) walla ben bi şey yapmadım iğneleri yaratan kocaman adamların önünde saygıyla eğiliyorum:)sorun şu ki tıpkı regl öncesi doymak bilmez hale dönen bünyem şu an aynennn öyle,biri beni durdursun lütfeeeennn üstelik hem miğdem bulanıo hem yiyorum yani o kadar feci eşim şaşkın gözlerle beni izliyor evin içinde bi kadın sürekli aynı iki cümleyi kuruyoooo 'miğdem bulanıoooooo' ve 'canım çikolata, cips..vs.. istiyooo' :):)

ve teşekkür ederim cnm içimi rahatlattın bilgilerinle..bu arada çatlatma iğnesi pregnly di sanırım çok yakıo muuuuu:)

Back