• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlaar 7,gün kan testi verdim dayanamadım....veee
39.05 pozitif çıktııı..dün de ilk kez idrar testinde 2.silik çizgiyi görünce bugün o hevesle teste gitmiştim...Allah bekleyen herkese bu mutluluğu versin..hep bunu görmeyi beklemiştim..umarım daim olur.....

canım gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :lepi:sositososito

hepinizi okudumda kızlar ya çook zor bu bekleme sizi çook iyi anlıyorum...
zaten bende sonuca fazla kendimi kaptırmıyorum...
Otk500 benim transferim 29 mart pazar günü 2tane dondurulmuş(yaş 35) 5.gün embr. konulmuştu...
bende siteyi takip ederken 5.gün emb. çabuk çıkar filan yazışmış kızlar bi cesaret idrar denedim.. kendimide teselli ettim idrarda çıkmazsa zaten normaldir üzmem kendimi ama çıkarsa o zaman şu bekleme işini biraz hallederim demiştim...ve herkesin yazdığı gibi belli belirsiz hayatımda ilk kez 2,çizgiyi gördüm şu yaşımda...ağladım tabiii...ama bu seferde ulen ben yanlış mı yaptım testi o çizgi hafiften varmıydı zaten orada diye paranoyak oldum...siz anlarsınız kızlar ancak bu yazdıklarımı içimde ne fırtınalar dönüyor...bugünde zorla sabah eşimle gidip kan verince öğlen 13,30u zor ettim...ama tabii bitmedi stres şimdide ay acaba test gününe kadar bu sayı düşermi falancanın düşmüş falancanın ki ikiye katlamış ....yanii anlıyacağınız bu işin sonu yok yaptırıpta rahat edeceğinizi sanmayın....daha fazla stres oluyor....siz bilirsiniz ....isterseniz bekleyin..doktorlar boşuna test günü vermiyorlar ama gelinde onu bide bizlere sorun dimi????
canım benim yaaaaa:))) çok güldüm anlatışına tabi ki anlıoruz tatlım seni anlamaz mıyız hiç kaç kereler yaşandı o stressler hepimizde dimi:))artık takılma be güselim keyfini çıkar tadını çıkar tutunmuş artık o annesine nie gitsin ki hem de hostes onuna nnesi uçaklara bindircek bebişini gider mi g,itmeeezzz hiç merak etme emi cnm

kızlar meraba bugün yumoşlar toplandı benim tam13 tane.inanın hiç canım acımadı uyudum ve uyandım sadece çok rahat oldu yani. yarın emriyolog arayacak, inşallah herşey yolunda gider :Saruboceq:

ooooooooohh süper cnm geçmiş olsun şimdi artık en zevkli aşamalar başlıo hazır olllllllll:))

Back