• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

canım bende varsa en büyük belirti sürekli idrara çıkmak olacak 5-6 kez çok sıkışık bi halde tuvalete gidiyorum 3 gündür eşim soruyo bugün test alıyımmı diye bilemem sen bilirsin dedim ii yarın alıyım o zman dedi karışmıyorum bu sefer ona:)))

yeshilll canm değerin çok yüksek çıkmış gibi geldi de bana acaba dedimmm....
ya bunlar bize tek koyduk diyip 2şer tane koymuş olsalar ne güzel olurdu yaaa...

ben aşırı tatlı düşkünüyüm hamileliklerimde tatlıdan yana hiç bakmadım bile bunun dışında bi belirtim olmamıştı hiç mide bulantısı felan hiç olmamıştım o yüzden kendimi sınayamıyorum

ben dünkü test sonucumu söylemedim eşime belki yanılma falan olur diye kan testim gelsin öyle bu arada göbeğime baktım karnımın içine bişey soksam gircek gibi o et parçası yok yani benimki zaten eskiden de çok belli değildi o et parçası ama bugün sabah uzanmıştım öyle farketim bu tez doğru mu acaba...

yeshilll canm değerin çok yüksek çıkmış gibi geldi de bana acaba dedimmm....
ya bunlar bize tek koyduk diyip 2şer tane koymuş olsalar ne güzel olurdu yaaa...

bende annemde dr.a sürekli sorduk.ben burdan birinden duymuştum kendisi yücel beye yalvarmış ama o kesinlikle hayır demiş.ben yalvarmadım ama ısrar ettim.onlar bana 5.gün embriyosu olduğu için şansı yüksek filan dediler. hiç taviz vermediler. valla ben gayet net gördüm bir tane embriyoyu rahime bıraktıklarını. tek bişey olmuş olabilir tek yumurta ikizi olabilir. ben neler sormuştum transfer öncesi.işte nerden bilcekler benim kaçıncı denemem olduğunu dedim size ilk yerine 3.denemem deseydim nolurdu dedim. hep redettiler. önceki tedavilerin epikrizi olmadan tedaviye başlamayız zaten.dediler. benim 6 tane iyi kaliteli blastosit embriyom donduruldu 3 deneme için daha var yani.bende haırlısı olsun dedim.

benim 3.denemem olduğu için bendende diğer 2 denemeyi nerde oldunu nasıl oldunu kaç emrriyo konuldunu açıklayan belge istediler önceki doktorum gereken evrakı fax çekti 2 emriyo öle transfer edildi işi çok sıkı tutuyolar çünkü direk kapama cezası verilcekmiş tüp bebek merkezlerine

benim 3.denemem olduğu için bendende diğer 2 denemeyi nerde oldunu nasıl oldunu kaç emrriyo konuldunu açıklayan belge istediler önceki doktorum gereken evrakı fax çekti 2 emriyo öle transfer edildi işi çok sıkı tutuyolar çünkü direk kapama cezası verilcekmiş tüp bebek merkezlerine
haber gelmedimi daha çok merak ettim değerin kaç

yok yok bazı merkezler telefonda yanıt vermiyorlar bazılarıda fax çekmiyor değişiyor yani buna takılma sen ama daha önce de aynı yerde yaptırdıysan bilemem

ben aramadım eşime sölememişler sonucu ordaki kızlar biliyo beni beta hcg sonuçlarını yorumlamayı bildiğimide biliyolar kesin olmadı doktora fax çekeceklerini sanıyolar

Back
X