• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

yalnız ben kan sonucumu yarın alıcam ama sekizinci günü idrarda pozitif çıkmıştı wintersun beni hamişlerin arasına eklemiş çok hoşuma gitti inşallah böyle devam eder..

essema günaydın, senin adet olacakmışın gibi ağrın oluyor mu? benim bugün 8. günüm bitiyor. Dün kanda baktırdım, 40 çıktı. Doktorum 7. gün için çok güzel bir değer dedi. Yarın tekrar test yapılacak. Yalnız bu sabah aynen regl olacakmışım gibi karnıma bir ağrı girdi. 5 dk falan sürdü. Kanama veya koyu renkli akıntı yok henüz ama bayağı korktum sabah. Yarına kadar nasıl sabredicem bilmiyorum. Erken sevinmek istemiyorum. kaybetmem inşallah...:Saruboceq:

benim adet ağrısı gibi olmuyor ama beşinci gün kan görmüştüm dünden beri de kahverengi akıntım var hani adet sonunda olur ya o şekilde birde tuzlu istiyor canım hep yani böle tuzlu tuzlu bişeyler yemek istiyorum korkma canım ya hiç belirtisi olmayanlar bile var ki senin değerin güzel çıkmış ben bugün de yaptırabilirim de yarını beklicem inşallah ikiz olur seninkiler bir taşla iki kuş toptan büyütürsün martda transfer yapanlar çok şanslı galiba tutuyor hep tutmayan çok az

:nazar:HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BİR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMİŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 mart

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................yumoş büyütüyor........................

31-pretty53...........................................................................................................................yumoş büyütüyor
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMİŞLERİMİZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

pelly değerin güzel çıkmış canım sennle test tarihimiz aynıydı ben daha bişey yapmadım sadece gece rüyamda gördüm olmamıştı canım çok sıkıldı rüyada ama şimdi de çok iii ollduğumu söleyemem galiba etkisi sürüyo rüyanın ...:(
pelyy idrar testi yaptınmı canm onu merak ettim

valla canım işte öyle herhangi bişey yapmadım ben sadece kabız olmamak için çaba göstermek lazım

benim mide bulantım çok olduğu için katı ve tuzlu şeyler yemeye gayret göstermiştim
transferden sonrada kabak çekirdeği yedim

nasıl kavrulmuş kabak çekirdegimi.birde ananas günde kaçtane kivi ffalan

pelly değerin güzel çıkmış canım sennle test tarihimiz aynıydı ben daha bişey yapmadım sadece gece rüyamda gördüm olmamıştı canım çok sıkıldı rüyada ama şimdi de çok iii ollduğumu söleyemem galiba etkisi sürüyo rüyanın ...:(
pelyy idrar testi yaptınmı canm onu merak ettim

Ptesi ve dün sabah idrar testi yaptım. Negatif çıktı tabi. Zaten dün o yüzden kanda baktırdım. Moralim çok bozuktu, olmadıysa bir an önce bileyim istedim ama değer 40 çıkınca da süpriz oldu. şimdi farklı bir duygu. tutundu ama ya gelişmeze, beni bırakır giderse diye endişe içindeyim. Çok sevinmek istemedim hemen. Bu sabah gene idrar testi yaptım ve gene negatif çıktı. Belki bendeki testlerde iş yok, ne bileyim.

Sabahki sancıdan beri başka birşey olmadı çok şükür. Az kanama olsa da yarın ki test için umutluyum. İnşallah 2'ye katlar ve bebeklerim benimledir. Hep ikiz istedim zaten. Hayırlısı :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahım banada ver neolur.sabrın sonu selamet derler .17 yıllık hasretimi dindir yarabbim amin.............

bende idrar testi yapmak istiyorum ama ya çıkmazsa çok bozulucam varsa da yani onun için sabredmeye calışıyorumm

evet bihter hanım negatif.................

ya merak ettim canım ya ilk denemenmiydi .benim ilk denemem benim sorunum eşimin sperm sayısı çok düşük çıktı. 2 yıl önce gitmiştik ama biz inanamadık tabi bide maddi durum 2 yıl bekledik nitekim olmadıda.şimdi ilk denememize başladık dün ilk iğnelerimi oldum bihter hanım beni çok rahatlatıyo senin niye olmadı kusura bakma aynı yerde yaptırıyoz ya çok merak ediyorum gerçekten o yüzden bu kadar soru soruyorum

wintersun ben 35 yaşındayım. O yüzden 2 embriyo hakkım vardı. ılk denemem 2 sene önceydi. O zaman 3 embriyo transfer edilmişti 3. günde. Dış gebelik olmuştu o zaman. Düzelmem 1 sene sürdü neredeyse. Tüpümü kurtardı doktorum. Normal yoldan hamile kalma şansım vardı. 1 sene de öyle bekledik ama sol yumurtalıkta 2 tane kist oluştu. ilaca tepki vermedi. büyümedi ama küçülmedi de. Çikolata kisti olduğunu düşünüyoruz. Eşimde sperm sayısı düşük. (10 milyon civarı) Macunlarla falan sayıyı yükselttik ama ben hamle kalamadım bir türlü. Sonunda 2. kez deneyelim dedik. Tekrar dış gebelik olur diye korkuyordum ama şimdilik normal gebelik gibi. ınşallah tamamına eririm, bebeğimi ya da bebeklerimi sağ salim kucağıma alırım.

ben az önce doktorumla görüştüm idrara güvenme dedi çıkmaz dedi kana bakalım dedi çıktı ama dedim olsun sen kanı bekle dedi karnımın şişliği için de bişey demedi soğuk bişeyler yeme dedi az az sık sık ye dedi

Back