Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar profilinize bi albüm yapın bi resim koyun ya azcık da olsa sanaallıktan çıkar belkim:)))
herkese merhabalar,
mart başından beri listenizi takip ediyorum ama siteye yeni üye oldum.
biz de bu ay ilk tüp bebek denememizi yapıyoruz. beni de listenize eklerseniz sevinirim epey uğurlu bir liste bu. umarım bana da şans getirir. zemuszemus
bana kısa protokol uygulanıyor Anatolia'da tedavim devam ediyor. yarın çatlatma iğnemi olucam, cuma günü de yumurta toplama günüm. Gelbebek seninle aynı ilerliyor sanırım tedavim. Umarım hepimizin tedavisi başarıyla sonuçlanır.
kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti.
bu arada melony nerde yok bugün ortada? gelbebek zaten akşamları gelio ve hemen kaçıyo
olmadı 4,72sonuç
kızlar profilinize bi albüm yapın bi resim koyun ya azcık da olsa sanaallıktan çıkar belkim:)))
hoşgeldinn:)
şimdiden pozitif sonuç alman ümidiyle..ayneen söylediğin gibi wintersun ve topiği gerçekten çok uğurludur rahatça kendini teslim edebilirsin:) evet aynı gün toplama işlemimiz var hatta benim de kısa protokol büyük ihtimalle transfer ve test tarihimizde aynı olur sanırım bi aksilik olmazsa
kızlar meraba benim biraz canım, sıkkın saat 5 itibariyle karnımdan ve kalçamdan olmak üzere 2 iğnemide oldum. inanın hiç hisstmedim.korktuğuma değmedi yani ama ben yüksek dozlarla başladım.dr um yumurta sayımın düşük olduğunu söyledi merak etmemem gerektiğini tedaviyi etkilemeyeceğini felan söyledi ama moralim bozuldu yinede şansım yüzde 50 nin üzerindeymiş 2 ay önce gittiğimde yüzde 70 demişti ama artık tek emriyo transfer ettiklerinden böyle oldu onada canım sıkıldı valla
nur benimde aynı şekilde ilk görüştüğümüzde iki tanede yüzde 70 demişti dr. sonra 2 ay erteledik karar veremedik bi türlü şimdide bu yasa çıkmış allahım o kadar üzüldümki yarı yarıya düştü şansım die valla ne diyim bu yasayı çıkartanlarında başında böyle bidurum olsa acaba bu kadar katı olabilirlermiydi.. Ne diyim hakkımızda hayırlısı .. yumurta sayınıda kafana takma bence zaten ihtiyacımız olan ilk etapta 1 tane iyi kalite ...
iyi akşamlar kıslar, hamişlerimizi tebrik ediyorum maviellecim üzme tatlı canını ben kendimi hep olmassa bi sonrakinde oda olmassa bidaha die cesaretlendiriyorum önemli olan bizim sağlıklı sıhhatli olmamız değil mi sonuçta bebişleride dünyaya getirecek olan yine bizleriz.. Yeni katılan otk 500 aramıza hoşgeldin bu başlık gerçekten çok olumlu ve motive edici bende wintersun'a teşekkürü bir borç bilirim :))
bu arada bendeki gelişmeler şu şekilde puregon iğnelerim devam ediyor artı 3 gündür erken çatlamayı önlesin die org... die bir iğne daha yapıyorum birde sık sık kan tahlini için kan vermeye gidiyorum kandaki hormon düzeyine bakıyorlarmış valla iğne olmaktan ve kan vermekten delik deşik oldum ama napalım katlanıyorus.. çatlatma iğnesi olarak pregnly yazdı dr. ama bulamadık kalmamış hiç biryerde...
iyi akşamlar kıslar, hamişlerimizi tebrik ediyorum maviellecim üzme tatlı canını ben kendimi hep olmassa bi sonrakinde oda olmassa bidaha die cesaretlendiriyorum önemli olan bizim sağlıklı sıhhatli olmamız değil mi sonuçta bebişleride dünyaya getirecek olan yine bizleriz.. Yeni katılan otk 500 aramıza hoşgeldin bu başlık gerçekten çok olumlu ve motive edici bende wintersun'a teşekkürü bir borç bilirim :))
bu arada bendeki gelişmeler şu şekilde puregon iğnelerim devam ediyor artı 3 gündür erken çatlamayı önlesin die org... die bir iğne daha yapıyorum birde sık sık kan tahlini için kan vermeye gidiyorum kandaki hormon düzeyine bakıyorlarmış valla iğne olmaktan ve kan vermekten delik deşik oldum ama napalım katlanıyorus.. çatlatma iğnesi olarak pregnly yazdı dr. ama bulamadık kalmamış hiç biryerde...