bende annemde dr.a sürekli sorduk.ben burdan birinden duymuştum kendisi yücel beye yalvarmış ama o kesinlikle hayır demiş.ben yalvarmadım ama ısrar ettim.onlar bana 5.gün embriyosu olduğu için şansı yüksek filan dediler. hiç taviz vermediler. valla ben gayet net gördüm bir tane embriyoyu rahime bıraktıklarını. tek bişey olmuş olabilir tek yumurta ikizi olabilir. ben neler sormuştum transfer öncesi.işte nerden bilcekler benim kaçıncı denemem olduğunu dedim size ilk yerine 3.denemem deseydim nolurdu dedim. hep redettiler. önceki tedavilerin epikrizi olmadan tedaviye başlamayız zaten.dediler. benim 6 tane iyi kaliteli blastosit embriyom donduruldu 3 deneme için daha var yani.bende haırlısı olsun dedim.
olmadı 4,72sonuç
kızlar tedavimiz başladı çok şükür doktordn geliyorum gelir gelmezde hemen oturdum internetin başına merak ettiğim iğnelerimle sonunda tanıştım saat 5 te vurulmaya başlıcaz hayırlısıyla yüksek dozla başladık biraz iyimi kötümü anlayamadım bana dua edin olurmu
yok canm tam duymadan moralini bozmaa senn
nilnil kaç embriyo transfer edildi cnm ben idrar testinde çıkanların genelde ikiz yada üzüz oldunu okudum diğer topiklerde
neseyurtas ve mavielle sizleri okuduğumda da gerçekten benim negatifmiş gibi üzüldüm ama gücünüze ve duruşunuza hayran kaldım sonsuz saygı duydum..hepimize sizin gücünüzün örnek olmasını diliyorum ve biliyorum ki birşey ne kadar çok istenirse o olur eninde sonunda en hayırlı şekliyle...biz bu çocukları çok istiyoruzz mutlaka bizim için en güsel en uygun olan zamanda koşarak gelecekler bize..
canım silik te olsa 10. gün cizgi görebilmen mucize benceeee:teytey:a.s.
yakınlarda kan testi yaptırabileceğin yer varsa durma bence bence bence benceeeeeeee
bugun yıne ıdrar testı yaptım sabah ama bu sefer farklı marka aldım yıne ıkıncı cızgı cıktı yarın kan testı cok heycanlıyımmmm
nilnilcim çok tebrik ederim çooook sevindim benim bu sitede ki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla idrar testinde çift çizgiyi gördünmüydü korkma gariii:):) kan testinde de o güsel sonucu alcaksın demektir heyecanının keyfini çıkarrr..
gelbebek canm yumoşlar kocaman olmuşşşş tebrik ederim sıkı beslemişsinnnn:))))
yumurtaların olgun döllenmeye hazır olma boyutları 18-19-20 civarı şekerim doğalyoldan deniyor olsaydık 20 21 filan olunca catlıyolar kendiliğinden içerde ve döllenme oluyor şimdi sende en ii sewiyeye getirmişsin yumoşları çok iii kocamannnnn aferin sana:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?