• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

saatlermi durmuş yoksa zaman mı dırındırın dırınnınnnnnn kızlar zaman geçmiyo saati ilerimi alsam ne :)))))))))))))))

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti.

kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti.

ben buna cevabımı veriyorummmmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 mart
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
ayy hadi inşallah senden de olumlu bir haber bekliyoruzzz...
ne kadar sabır isteyen bir süreçmiş şimdi çok iyi anlıyorum. kan testini bekledik şimdide keseyi beklicez.

allahım saplıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah burdan ilk diş haberlerimizide halaylarla paylaşırız:Saruboceq::Saruboceq:

wintersun maaşallah listen çok güzel gidiyor. senin bu topiğin hepimize uğurlu geldi. dr.uma faks çektim sonucumu. şimdi ondan haber bekliyorum. 2-3 saate kadar arıcaklar. birde onlardan duyayım kaydirigubbakcemile2

canım benm sağolun sizler sayesindeeee...canım sen tek embriyo konulduğuna eminmisin ??
bi de göbek deliğine baktınmı çooook merak ediyorummm

canım lekelenmeler olabilir jel kullamıyosan doktorunla görüş iğneye geçersin ben jel kullanınca hep kanama oluyodum o yüzden bu denemede hiç jel vermedi hep iğne oldum akşamları korkulacak bişi yok merak etme inşallah bende saat 1 de güzel haber alır sizinle paylaşırım kızlar:Saruboceq:

jel kullanmadım zaten ben hep iğne kullandım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz ....40 dakikan kalmış ama sen erken de arayabilirsin bazen sonuç çıkıyor ben daha önce çok yaptırdığım için kan testi hep vaktinden önce aramıştım dayanamayıp öğrendiğim olmuştu

cnm baktım da bi değişiklik yok gibi. bana bir tane 5.gün embriyosu yerleştirildi. hemde biliyosu benim kanamam oldu.sürekli yattım.ben kesin tutmamıştır diyorum.dün idrar testi şaşırttı beni. bu dış gebelik olamaz dimi? değer de 10.güne göre yüksek geldi bana. eminim cnm hatta çok üzülmüştüm.yeni yasa yüzünden dr. um 1 tane koydu.

jel kullanmadım zaten ben hep iğne kullandım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz ....40 dakikan kalmış ama sen erken de arayabilirsin bazen sonuç çıkıyor ben daha önce çok yaptırdığım için kan testi hep vaktinden önce aramıştım dayanamayıp öğrendiğim olmuştu

eşim arayıp öğrenecek söz verdim ben arayıp sormucam diye gerçi eşim emin hamile oldumdan ilk ikisinde hamile kaldın bundada kalırsın diyoda ben heyecandan ölmek üzereyim

Back