kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti.
kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti.
canım hayırlı olsun bebeğin sonucun çok güzelllllllllllllllllllllllllll hadi sıra bende
ayy hadi inşallah senden de olumlu bir haber bekliyoruzzz...
ne kadar sabır isteyen bir süreçmiş şimdi çok iyi anlıyorum. kan testini bekledik şimdide keseyi beklicez.
mavielle tik tak tik tak :)))
canım lekelenmeler olabilir jel kullamıyosan doktorunla görüş iğneye geçersin ben jel kullanınca hep kanama oluyodum o yüzden bu denemede hiç jel vermedi hep iğne oldum akşamları korkulacak bişi yok merak etme inşallah bende saat 1 de güzel haber alır sizinle paylaşırım kızlar:Saruboceq:
canım tebrik ederim çok sevindim bende merak ediyorum kanda değerim ne olacak diye............kızlar bu gün transferimin 10.günü dün idrarda ikinci çizgiyi gördüm. bugün test günümdü. bhcg 168 çıktı.sicze nasıl? bir tane 5.gün embriyosu transfer edimişti.
jel kullanmadım zaten ben hep iğne kullandım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz ....40 dakikan kalmış ama sen erken de arayabilirsin bazen sonuç çıkıyor ben daha önce çok yaptırdığım için kan testi hep vaktinden önce aramıştım dayanamayıp öğrendiğim olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?