• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

kızlaaaaaaaaaaaaaar dayanamadım test yaptım evde veee ikinci çizgi çıktı hem de çok silik değil gayaet net dua edin yanlış olmasın

evet canım bizi ancak bizler anlarınız sevinclerimizide kendi sevincimiz gibi yaşaıyoruz ben vaz geçtim test yapmaktan yarınıki kan testi sonucumu beklicem :)

çok sağolun arkadaşlar inşallah sizde benim gibi yaşarsınız bu mutluluğu yalnız bu idrar testlerinin yanılma ihtimali yok değil mi yani kullandığımız ilaçlardan dolayı pozitif falan çıkıyormuş ama ben idrar testi pozitif çıkıp kan testi negatif olan duymadım hiç

çok sağolun arkadaşlar inşallah sizde benim gibi yaşarsınız bu mutluluğu yalnız bu idrar testlerinin yanılma ihtimali yok değil mi yani kullandığımız ilaçlardan dolayı pozitif falan çıkıyormuş ama ben idrar testi pozitif çıkıp kan testi negatif olan duymadım hiç

essemacım tebrik ederim inan kendim gibi sevindim, kan tahlilinde de sonuç değişmez bence hiç canını sıkma.. süper yaa :teytey:

essema dayanamadın haaaa canımmm çoook tebrik ederim eee o zman gidip kan testini versene endişelrden kurtul canım ben şimdi sen kan testini almadan hamiş listesine ekliyeyimmi eklemeyeyimmmiiii:)))))))

kızlar benim bugün transferin 9.günü.dün epey bi pembe kanamam oldu.bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikten daha net çıktı :)) yarın test günüm. sizce de hamilemiyimdir???

TopıĞe bakıyordumen son senın mesaj attıĞını gÖrÜnce kesın test yaptırdı yarını beklemedı hamıle dıye aÇtım mesajı Çok sevındım tatlım allahım bızlerede nasıp etsın :)

saol cnm ama yarın kan testi sonucunu almadan içim rahat etmicek. inşallah yarın güzel haberi veririm :Saruboceq: burdan okuyorum bu şekilde çıkıp pozitif sonuç alan çok arkadaşımız var. kanamanın üstüne biraz da olsa umudum arttı.

valla baya hamile haberleri artmaya başladı maaşallah 41 kere nazar değmesin çok seviniyorum her bir habere nasıl umut ve moral oluyor anlatamam.

canımmm çok sevindim ben biliodum zaten yarın test günü olanlar dayanamıyor o zaman senn halayıda yarın cekeriz artık oooo halaya bak sen yarınkiiii

yaaaa nese gelmedimi dahaaaa...

Artık gelecekle ilgili plan yapmak istemiorum ne zaman ne olcağı belli değil bu bizim imtihanımız isyan edicekmiyiz diye Allah sınıyo bize kesinlikle ama isyan etmiorum Allahın bir bildiği vardır uygun zaman olunca olacak bu bebek demekki şuan zamanı ve hayırlısı değilmiş.Belki bebğim sakat olarak dünyaya gelecekti ve ömrü boyunca öyle olacaktı.ılla olsun diye dua etmek olmaz her zaman hayırlısını dua etmek gerek.Evet hemen şimdi şunu yapmalıyım olsun mutlaka olcak demiyorum o yüzden plan yapmak istemiorum hayırlı zamanda hayırlı bir bebek olsun diye dua ediorum şuan çok üzgünüm olumsuz diye ama olsun gücümü Allahtan alıyorum inşallah uygun zamanda hayırlısıyla olsun.Sonucu beklerken 14 günlük şu süre zarfında onun içinde olduğunu bilmek bile insana mutluluk verio çok güzel bir duyguymuş.Siznle yüzlerini bile görmediğim kader arkadaşlarımla duygularımı paylaşmak istedim.

Back