- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 42
Artık gelecekle ilgili plan yapmak istemiorum ne zaman ne olcağı belli değil bu bizim imtihanımız isyan edicekmiyiz diye Allah sınıyo bize kesinlikle ama isyan etmiorum Allahın bir bildiği vardır uygun zaman olunca olacak bu bebek demekki şuan zamanı ve hayırlısı değilmiş.Belki bebğim sakat olarak dünyaya gelecekti ve ömrü boyunca öyle olacaktı.İlla olsun diye dua etmek olmaz her zaman hayırlısını dua etmek gerek.Evet hemen şimdi şunu yapmalıyım olsun mutlaka olcak demiyorum o yüzden plan yapmak istemiorum hayırlı zamanda hayırlı bir bebek olsun diye dua ediorum şuan çok üzgünüm olumsuz diye ama olsun gücümü Allahtan alıyorum inşallah uygun zamanda hayırlısıyla olsun.Sonucu beklerken 14 günlük şu süre zarfında onun içinde olduğunu bilmek bile insana mutluluk verio çok güzel bir duyguymuş.Siznle yüzlerini bile görmediğim kader arkadaşlarımla duygularımı paylaşmak istedim.
canım benm çok üzüldm gerçekten ama bi yandan da sewindim senn adına
kendi tesellini o kadar güzel bulmuşsun ki içinde biz seni teselli etmeye kalksak hiçbirimiz bu kadar başarılı olamazdık dediğin gibi hersey imtihan hayat imtihan bigün sende bende hepimizde bu imtihanı gecicez ama zamanımız var demek kiii
mühim olan şimdi elimizde avucumuzda olan mutlulukları değerleri kaybetmemeye çalışmak onların değerini bilmek eşlerimiz yanımızda sağ salim olduğu sürece bu mutlu an kapımızı calacak nese cimmm çok öpüyorum seniiii sıkma canınıııopuyorumnanaktan