Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

canım benm çok üzüldm gerçekten ama bi yandan da sewindim senn adına
kendi tesellini o kadar güzel bulmuşsun ki içinde biz seni teselli etmeye kalksak hiçbirimiz bu kadar başarılı olamazdık dediğin gibi hersey imtihan hayat imtihan bigün sende bende hepimizde bu imtihanı gecicez ama zamanımız var demek kiii
mühim olan şimdi elimizde avucumuzda olan mutlulukları değerleri kaybetmemeye çalışmak onların değerini bilmek eşlerimiz yanımızda sağ salim olduğu sürece bu mutlu an kapımızı calacak nese cimmm çok öpüyorum seniiii sıkma canınıııopuyorumnanaktan

saol canım gerçekten Allahtan eşim var o desteği de olmasa mahvolmuştum.herşey dilediğimiz gibi olsun ben de seni öpüyorum canım

tebrik ederim essemacım gözün aydın inşallah yarında kesinleşir sonucun

mavielle canım inşallah sende olumlu sonuç alırsın tatlım mujukaaaaaaaaa

elchinnn biz ne z aman yapcaz yaaa bööle olumlu sonuclardan sonra insanın meraklanmaması elde deill walla

slm bende memoriel başladım bugün 6. iğnemi yaptım doktorum 3 -4 gün içinde toplarız diyo burda okudumda yaşım 26 ve iyi görünr 5 yumurta varmış azmı sizce bu?
şu yasa bide aklımdan çıkmıyo tek embriyo transfer edilecek korkuyorum ilk denemem keşke diyorum geçen ay yaptırsaydım allahın dediği olur tabi ama içindeki korkuyu atamıyorum bide sigara içiyorum malesef doktorum sadece azalt dedi transferden sonra neye neden oluyo içipte bebişi tutunanlar varmı? biliyorum kötü örnek olucak ama bırakamıyorum şu sıkıntılı günlerde hele çok zor

pretty canım benm aklına yumurta sayısını hiç getirme önemli olan kaliteli olması ...
sigara konusuna gelince bende sennle aynıydım hatta belki daha da fazla ... kardeşimin bakıcısı sayesinde dudak tiryakiliğim 7 yaşa kadar iniyo düşün artık ... yumoş oluşumu sırasında bende içtim azaltıp içtim doktorum stres yapmaktansa iç sigara dedi stres yapma bana yeterki dedi bende elimden geldiğince az içtim ama yine 10 u filan buluyodu yumoş işleminden çıktım eve gittim yemek sonrası bi sigara yaktım baş dönmesi mide bulantısı heralde narkozunda etkisiyle istifra ettim ve şimdi sigara içsem yine aynısı olacak gibi geliyo ööle bıraktım ha canm isemiyo mu arada çooook istiyo ama bir doktorda demişki çektiğiniz her nefes bebiğinizin ağzına yüzüne sigara üflemek gibi içmek istiyorsanız şimdi için demiş bilmiyorum artık bunlar geliyo aklıma da kendimi durdurmaya çalışıyorum ha negatif olursa ilk işim sigara içmek:))

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 mart
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hayır perşembe demişti doktor onu bekliyorum ama bu sabah kahverengi bir akıntı gördüm endişelendim doğrusu

canım lekelenmeler olabilir jel kullamıyosan doktorunla görüş iğneye geçersin ben jel kullanınca hep kanama oluyodum o yüzden bu denemede hiç jel vermedi hep iğne oldum akşamları korkulacak bişi yok merak etme inşallah bende saat 1 de güzel haber alır sizinle paylaşırım kızlar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…