• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

tupus cok sewindim canım bak bebişin annesini bırakırmı hiç yarı yolda

ayrıca göbek deliğin değişmiş haaa oy oyyyy tutarlı bişeydir umarım kıslar ellle göbek deliğine hatcammm senn tez tutuyo bakk

pelly transferimiz aynı gün olmuş canım elchin sen ben hep cuma öğrenicez uzun bi halay olacak bizimki sen hiç kafana takma karamsar olma ama benm gibi de çok umutlu da ola fısss diye sönücem o olacak ödüm patlıyo wallaaaaa.....
mavielle canım idrar testi yapmadın ha helala sana ben perşembe öğleden sonra 5-6 saat idrarı mı tutup yapıcam cuma da teste gidicem ya hamiş olanlarda bizi terk etti belirtilerini soramyoruz ki....
bi arkadaşım dedi ki o hep göbek deliğinden farketmiş hamiş olduğunu tüp onun ki de ..
göbek deliği hani etli gibi ya o hamileyken et yığını olmaktan çıkmış bi boşluk gibi olmuş dikkat ettim de benmde öööle gerçek mi yoksa tesadüf mü çooook merak ediyorummmm hamiş denk gelirseniz şööle taze olanlarından soralım bakalım

kız göbek delimi incelettiniz bana evet benimkide değişmiş :) ben ikinci hamileliğimde tuvalet sorunu yaşıyodum 1 haftadır gene başladı sabahları zeytin yağı içiyorum aç karnına

arkadaşlar merhaba benım transferım 12.03 2010 test gunum 24.03 2010 bugun 10.gunum dayanamadım eczaneden test aldım ikinci cızgı var ama bellı bellırsız cok heycanlandım acaba tuttumu ??varmı aynı seylerı yaşayanlar (yanı sılık cızgı gorenler) benım 2.tup bebek denemem aslıda 3 te bırtanesı yarım kaldı cunku kıst olustu amelıyat oldum 2 embrıyo olustu 2 sıde transfer edıldı.

canım silik te olsa 10. gün cizgi görebilmen mucize benceeee:teytey:a.s.

yakınlarda kan testi yaptırabileceğin yer varsa durma bence bence bence benceeeeeeee

Göbek deliği nasıl farklıymış, ben anlamadım ???

canım yanında eşin filan varsa onun kini elle bi bak etli gibi boğum boğum gibi ama tutunca göbek deliği sanki saydam gibi garip ya aynı anda başkasıyla bakarsan daha rahat anlarsın

tupuş tebrikler canımmmm hadii oturmak yok sanalda olsa halaya bekliosss:sm_cool: :sm_cool:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Kizlar listeyi okudum masallah hamileler cogaliyorr ... :nazar:

Darisi bütün listedekilere insallah ...

Sonuc bekleyenlere de insallah pozitifler nasip olsun ..

Benim sonuc tarihim de 29 mart ...

Dualarinizi bekliyorum ..

Allah hepimizin yüzünü güldürsün insallah ...

nilnil kaç embriyo transfer edildi cnm ben idrar testinde çıkanların genelde ikiz yada üzüz oldunu okudum diğer topiklerde

inşallah öyle olur canım test yapsam erken mi bugün geçen hafta pazartesi oldu transfer yani idrar testi yapsam wintersun bugün kaçıncı günüm oluyo transfer olduğumuz günü sayıyormuyuz sabah dokuzda oldum ben transferi geçen hafta pazartesi[/QUOTE

canım bende salı oldum bak usul usul bekliom bu hayalle yaşaması da güzel bugün senn 8. günün çıkmayabilir stres yapmayak biz aaa yok illa bakacam dersen de kanda baktır idrarla çok zorrrr

Essema benim bildiğim transfer gününü saymıyorsun. Benim bugün 6. günüm doldu. Saat 12'de transfer oldu. Ben öyle sayıyorum. 7. güne başladım diye. Senin sabah erkenmiş madem 7. günün bitmiş bu sabah. 8. güne başladın gibi düşün.
ben dün sabah evde test yaptım tabi negatif çıktı, aslında negatif olacağını bile bile yaptım sonra da bütün gün moralim bozuk dolaştım. insan beyni çok tuhaf, kendi kendime işkence yapıyorum. Eşim ve annem bana çok kızıyor bu yüzden. Hep olumlu düşün diyolar ama bende çok problem var. pko'nun yanısıra rahmim de normalden küçük. 1. denemede bu yüzden dış gebelik oldu diye düşünüyoruz. Geçen sene 2 tane de kist çıktı sol yumurtalığımda. ilaçlar fayda etmedi. Endometrioma yani çikolata kisti olduğuna karar verildi. Bu yüzden normal yoldan hamile kalamıyor olabilirim. Bu kistler bebeklerimin tutunmasını da engelleyebilirlermiş. OHSS olma riskim de vardı ama olmadı çok şükür. Yani teavinin başından beri her adımda bir sorun yaşadım ben. Transfer olacağım günü sabırsızlıkla bekliyordum. herşey yolunda gitti çok şükür, 2 embriyom transfer edildi.Ama o günden beri de beni bir karamsarlık aldı. ılk gün iyiyidim de, 2. gün kabız oldum. Ona canım sıkıldı. Yediklerime dikkat etmeme rağmen..Sonrasında düzeldi. Şimdi kendime kızıyorum bu kadar karamsar oldum diye...

bekleyim bari yarın yaparım olmazsa bu arada kasıklarım çok ağrıyor iyiye alamet mi bende göbeğime baktım ama farkı anlayamdım yani değiştiyse bile eski halini unuttum kıyas yapamıyorum

bekleyim bari yarın yaparım olmazsa bu arada kasıklarım çok ağrıyor iyiye alamet mi bende göbeğime baktım ama farkı anlayamdım yani değiştiyse bile eski halini unuttum kıyas yapamıyorum

caım ben ilk tüp denememde kanamam olduğu için tahlile bile gitmek istemedim eşimin zoruyla gittim ve hamileydim sen neden test gününü beklemiyosun yapma test felan evde dua et bol bol rabbim bebeğim benimle olsun diye ve kafandan atmaya çalış başka şeylerle ilgilen lütfen bak test günü idrarda çıkmayıp kanda hamileliği çıkanlar var çok yanıltıcı idrar testi uzun zaman bekledin 3 güncük daha bekle lütfen rabbim gönlümüze göre vericek ben inanıyorum sabret tatlım

inşallah ya zaten öyle diyorum ama dediğin gibi yapmasam en iyisi çünkü iki kere aşılama yaptırdım yine evde test yapmıştım olumsuz etkilemişti negatif olunca en iyisi beklemek çoğu gitti azı kaldı zaten

doktorum başından beri bir tane yapacağını söyledi sonucu alsak kalksak bu endişeler hep dua edin inşallah

Son düzenleme:
Back