• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

iremcim özelden mesaj atmıştım sana rüyayı gördüğümde rüyamda ben kliniğe gitmiştim orda battaniyede bi bebek vardı çok tatlıydı ben bebek görünce dayanamam aldım kucağıma senin nicin yazıyordu kenarında winterus diye sabah kalktım hadi hayırlısı bakalım dedim

inşallah elcin ne güzel dedin öyle ikiz ayy çok hoşuma gitti yaa canımbenim allahım hepimizin gönlüne göre versin ve kızlar yine tekrarlıyorum 41 defa meryem suresini okuyun yada kendi niyetinize okutun çünkü bu süre çocuğu olmayanlar için

inşallah elcin ne güzel dedin öyle ikiz ayy çok hoşuma gitti yaa canımbenim allahım hepimizin gönlüne göre versin ve kızlar yine tekrarlıyorum 41 defa meryem suresini okuyun yada kendi niyetinize okutun çünkü bu süre çocuğu olmayanlar için

heheh allah gönlüne göre versin canım benim inşallahhh :lepi:

kızlar kanamam gelmedi bir daha test yapayım dedim ama erken daha diye yapmadım geçen pazartesi olmuştu transfer bu arada karnım acaip şiş gazdan böyle problem yaşayan var mı nefes alamıyorum çözümü olan söylesin lütfen...

Merhaba, 16 mart Salı günü transferim oldu. 35 yaşını doldurduğum için 2 adet 5. gün embriyosu transfer edildi. 5 tane blast embriyom vardı, hepsi 2. kalite. Kalan 3'ü donduruldu. Bu benim 2. tüp denemem. pko'luyum. eşimde sperm sayısı düşük (10 milyon civarı). 1. denememizde (2 yıl önce) 3 embriyo konmuştu. Sonuçta dış gebelik oluştu. bu sefer de aynısı olur diye korkuyorum. Bugün transferden sonra 6. gün. Crinone nedenli göğüslerimin şişmesi hariç hiç belirti yok. Ben bayağı karamsarım nedense. Olumlu düşünemiyorum bir türlü. Geçen hafta izinliydim, evde dinlendim. Ctesi-Pazar dışarı çıktım, kısa yürüyüşler yaptım. Dün bir arkadaşımın bebeğini sevdim. Bugün işe döndüm. Test günüm Cuma. Ah biraz umutlu olabilsem keşke...

canım öyle düşünme inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bak hem bu forumdakiler hep hamile kaldı sende ne zaman nerde yaptırdığını yaz test tarihini de yaz wintersun arkadaşımız eklesin seni listeye bu liste uğurlu

zaman durdu sanki ilerlemiyo dakikalar yarın test günüm benim için dua edin nolur 3. denemem olduğu için 2 emriyo transfer edildi kalitelilerdi doktorum çok güzel diyerek transferimi yaptı bu seferki doktorum diğerlerini yapan değil tedavimde farklıydı korku heyecan hepsi bir arada bizi biz anlarız ancak dimi nolur dua edin benim içiinnnn

yaaa neden kimseden ses yok ya bugun test sonucu alacak arkadaşlarımız vardı mutluluktan bizleri unuttular diye yorumluyorum ben :)

pelly transferimiz aynı gün olmuş canım elchin sen ben hep cuma öğrenicez uzun bi halay olacak bizimki sen hiç kafana takma karamsar olma ama benm gibi de çok umutlu da ola fısss diye sönücem o olacak ödüm patlıyo wallaaaaa.....
mavielle canım idrar testi yapmadın ha helala sana ben perşembe öğleden sonra 5-6 saat idrarı mı tutup yapıcam cuma da teste gidicem ya hamiş olanlarda bizi terk etti belirtilerini soramyoruz ki....
bi arkadaşım dedi ki o hep göbek deliğinden farketmiş hamiş olduğunu tüp onun ki de ..
göbek deliği hani etli gibi ya o hamileyken et yığını olmaktan çıkmış bi boşluk gibi olmuş dikkat ettim de benmde öööle gerçek mi yoksa tesadüf mü çooook merak ediyorummmm hamiş denk gelirseniz şööle taze olanlarından soralım bakalım

arkadaşlar merhaba benım transferım 12.03 2010 test gunum 24.03 2010 bugun 10.gunum dayanamadım eczaneden test aldım ikinci cızgı var ama bellı bellırsız cok heycanlandım acaba tuttumu ??varmı aynı seylerı yaşayanlar (yanı sılık cızgı gorenler) benım 2.tup bebek denemem aslıda 3 te bırtanesı yarım kaldı cunku kıst olustu amelıyat oldum 2 embrıyo olustu 2 sıde transfer edıldı.

inşallah öyledir canım test yapsam erken mi bugün geçen hafta pazartesi oldu transfer yani idrar testi yapsam wintersun bugün kaçıncı günüm oluyo transfer olduğumuz günü sayıyormuyuz sabah dokuzda oldum ben transferi geçen hafta pazartesi

Son düzenleme:
slm kızlar değerim 6 kat katlanmış bebişim benimleymiş.doktorum nazlı yavaş yavaş tutundu dedi.haftaya pazartesi görücez onu.darsı başınıza.

belirtin varmı sende canım birde testini kaçıncı günde yapıcaksın

ben ilk ikisindede hamile kalmıştım hatta ikincisinde ikiz olmalarına rağmen 10 haftalık olana kadar hiç bi hamilelik belirtim olmamıştı onları ultrasonda görünce ve aynada kocaman göbeğimi görünce anlıyodum hamile oldumu 13.günde yapılcak testim.

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 mart
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
Back