• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

benm ağrılarım acılarım bitti çok şükür tabi ben kendime geldikçe canm sigara içmek istiyo yaaaa bugün dayanamadım yaktım bi tane 2 fırt çektim içim canım yandı söndürdüm hmennn
kasık ağrılarım başladı bide göğüslerim acıyo dokununca bu sefer ttuttu mu neee wallla ümitlenmeye başladımmm

wintersun senin su toplaman ne zaman başlamıştı idrara cıkabiliomuydunn sık sık benim gibi ağrı yok cok sukur ama idrarım gelince kasıkalra baskı yapıyor wc ye zor atıyorum kendimi cıkıncada rahatlıyorum

bu arada sigara benide mahvediyo bugun narkozdan kalkarken sigara içmek istiyorum demişşş yok böle bişe canım cok istiyo ama 2 nefes alıp atıyorum hemen eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Son düzenleme:
hadi canımmm kıs insan eşinin adını filan sayıklar en azından jest olurdu deliii:)))
ben bi hafta hiç sıkıştığımı bile hissedemedim su içiyodum ama idrar yok tabi sonrada şiştim de şiştim işteeee

kızlar çok heyacanlıyım 10 dk önce regly oldum yani çarşamba doktordayım kısmetse bana dua edin ilk denemem çok heyacanlıyım:sm_cool:

hadi canımmm kıs insan eşinin adını filan sayıklar en azından jest olurdu deliii:)))
ben bi hafta hiç sıkıştığımı bile hissedemedim su içiyodum ama idrar yok tabi sonrada şiştim de şiştim işteeee

ameliyattan cıktığımda gözüm onumu görüyodu bakalım aslında güzel olurdu ama can neyi istiyosa onu sölüyo yapcak bişe yok

bu arada ağrım da kalmadı çok şükür hafif var hatta eve süperge bile tuttum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 aslında ii etmiyorum ama napcan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın kızlar umarım bu haftada bol hamıŞlı geÇer bugun neŞenın sonuÇ gÜnÜ deĞıl mı ılk hamılemızı bırazdan duyarız ınŞallah

ameliyattan cıktığımda gözüm onumu görüyodu bakalım aslında güzel olurdu ama can neyi istiyosa onu sölüyo yapcak bişe yok

bu arada ağrım da kalmadı çok şükür hafif var hatta eve süperge bile tuttum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 aslında ii etmiyorum ama napcan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
melony nasılsın canım

günaydın kıslarrrr
dediğiniz gibi bugün nese yi beklicez ama bu 23 ünde test yaptıracaklardan da haber gelecek gibi geliyo bana:)))

nur hadi bakalım çık artık yola sende arkasından da zubeyde girer ooo biz bu yolu boş bırakmayızzz

bu hafta ne kadar çok sonuç var kızlar :))

hadi hayırlısı bakalım elçincim yatıp kalkıp dua ediyorum hepimize kızlar rüyalarımda bile topikle uğraşıyorum çok etkiliyo beni hatta winterus u n bebeğini görmüştüm rüyamda kucağıma almıştım :))) ama burası çok moral oluyor bana , nurcum evet ilk denemem hayırlısı ile son denemem olur inşallah kızlar

hadi hayırlısı bakalım elçincim yatıp kalkıp dua ediyorum hepimize kızlar rüyalarımda bile topikle uğraşıyorum çok etkiliyo beni hatta winterus u n bebeğini görmüştüm rüyamda kucağıma almıştım :))) ama burası çok moral oluyor bana , nurcum evet ilk denemem hayırlısı ile son denemem olur inşallah kızlar

çok saol zübeydecim inşallah hayırlı sonuç alırım allahın izniyle rabbim yardımcımız olsun inşallahh

seninde ilk ve son denemen olsun inşallah ikizler gelsinnnn :emir_bebek::emir_bebek:

Back