Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar tünaydınn;
benim dün pembe lekelenmem olmuştu ama bugün yok. ayakta kalınca ve arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyor. benim normalde (eskiye göre) regl günüm 27 mart. test günüm 23 mart.yani aslında benim test günümden önce regl olmamam gerek. bugün 7.günüm transfer sonrası. 5.gün embriyosu yerleştirildiğinde eğer tuttuysa daha erken belli olabiliyormuş diye okumuştum ama idrar testi yapmaya cesaret edemiyorum. bilmiyorumkismile şimdi sabırsızlıkla salı sabahını bekliyorum.valla test yapacağım laboratuarı bile ayarladım buldum 1 saatte veriyolarmış sonucu. şimdide elimden sadece dua etmek geliyor hepimiz için. benimle aynı gün test yaptırcak olan vardı dimi? inşallah burdan mutlu haberler veririz. :Saruboceq:
ya kızlar dün öldüm öldüm dirildim lavaboda kan gördüm çok kötü geçti dün şuan bişey yok ama yıprattım kendimi baya çok üzüldüm bugün 6. günüm transferde az kaldı inşallah...
ay yaşasın çok sevindim iremcim nisan anası da pek hoşuma gitti:) arkadaşlar ben dün geceden beri siteye kesinlikle giremiyorum uğraşa uğraşa zar zor şimdi girebildim çok da korktum birden bi site çöktü falan die aynı sorunu yaşayan var mı acaba
korkma bişe olmazz tutunmuşut o:ecrin_bebek: annesine daha sıkı
evet canım dunden beri girmenin imkanı yok bende yeni girebildim sanırım sorun var sitede
evett kızlar bugun yumoşlarım toplandı 15 taneymiş 12si 1. kalite 3 2. kalite dedi doktorum
kızlar bişe sorcam benim kasık davul gibi hani wc ye cıkamazsınız ya öle çıksam rahatlıycam başka bir sorunum yok çok şükürrr kanamam cok az oldu ağrıda yok sanki gaz sancısı cekiorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
korkma bişe olmazz tutunmuşut o:ecrin_bebek: annesine daha sıkı
evet canım dunden beri girmenin imkanı yok bende yeni girebildim sanırım sorun var sitede
evett kızlar bugun yumoşlarım toplandı 15 taneymiş 12si 1. kalite 3 2. kalite dedi doktorum
kızlar bişe sorcam benim kasık davul gibi hani wc ye cıkamazsınız ya öle çıksam rahatlıycam başka bir sorunum yok çok şükürrr kanamam cok az oldu ağrıda yok sanki gaz sancısı cekiorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ya bende şimdi girebildim bu site arada bunu yapıyor bakım filan yapıyolar heraldeee essema normaldir canım o kanama kısların dediği gibi daha bi sıkı tututnmuştur anasına bebişinnnn...
canım benm hayırlı olsun 15 çok ii bi sayı yalnız sende su toplayabilirsin çok dikkat et protein tüket bol bollla.s.
melony cim gerçekten çok güsel bi sayı 15 hemde 1. kalite yumurtanda çok ne güsel çok sevindim o kadarcık ağrı olur sanırım yeter ki o kadar olsun dikkat et kendine