• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ohhh mis gibi koktu eline sağlık kaydirigubbakcemile3

afiyett olsun boshayallersmileboshayallersmile

inşallah canım doktora gidebilseydim bi normalde olmam lazımdı ama heyecandanmı ne anlamadım neyse kafamı karıştırmayayaım şimdi niye yatmak zorundasın anlamadım transfermi oldu ben yeni takip etmeye başlıdım

nurcum yeni farkettim sen benim memlekettesin neresindenn canım yaa özledim kayserimiii

neyse kızlar sohbet güzel ama eşim kalktı kalhvaltı yapalım biz

hadi hepiniz gelin bana kahvaltıya bekliyorummmmmmmm

evet şenlikliyiz sen yatıcanya havada gusel canın sıkılmasın diye burdayıss canımmopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
canım benm yaaaa yalnız da bırakmazlarmışşşşşopuyorumnanaktan
inşallah canım doktora gidebilseydim bi normalde olmam lazımdı ama heyecandanmı ne anlamadım neyse kafamı karıştırmayayaım şimdi niye yatmak zorundasın anlamadım transfermi oldu ben yeni takip etmeye başlıdım
canım bak hiç ööle kendini kasma ben kasmamayı başaramadım ama sana sölüyom yine de benm 2 hafta gecikti hatta bak nelere kadir ki 2 hafta erken olsaydı tek embriyo konulmayacaktı bu da yeni aklıma geliyo kader kısmet walla herşeyyyy:delphin:
ya kızlar test yapsam çıkmaz demi daha erken
canım transfer günümüz arasında bi gün yok mu sennle kafam karıştıı :uhm:

ya benim soruma niye kimse cevap vermiyor bu arada sabah kahvesi içsek yakın olsak da birbirimize gerçi kahve şu dönemde pek uygun olmayabilir neyse yeşil çay içeriz....

canım canım dur ben sana sölicem sölicem alıntı yapmamışım
adet tarihin tarihe karışıyor canım yeni adet tarihin transfer sonrasında 12-15 gün arası (işlllaaahhhh olmazsın)

benm ilk aşılama da yumoş oluşumu 25 gün iğne yapımından sonra olmuştu düşünsene o zman benm adet olmam lazımdı
şekerim eski tarihi unut sen işte bööle

canım ben manisalıyım eşim buralı sayılır. aslen sivaslı ama doğma büyüme kayserili.Ben merkezdeyim ildemde oturuyorum biliyosundur beklerim gelirsen canım

hımm merkezden uzak biraz ildem ama annem şuan orda tabii butun akrabalarımda ablam falan bizde bozantı cd var inönü parkı bilmem bilirmiisin biz orda oturyoruzz yanii annemelr

ben de iki kere aşılama oldum ama adetimin tarihi hiç değişmedi aynı tarihte oldum onun için bunda değişirmi diye merak ettim dün akşam biraz adet olucakmışım gibi belim ağrıdı da offff test tarihine de var daha...hava güneşli tam gezme havası ....bizde burda geziyoruz ne güzel değil mi

:nazar:HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 mart

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................yumoş büyütüyorr.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................yumoş büyütüyorrr.........

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................iğneler başladıı.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................adet bekleniyor............
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMıŞLERıMıZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
hımm merkezden uzak biraz ildem ama annem şuan orda tabii butun akrabalarımda ablam falan bizde bozantı cd var inönü parkı bilmem bilirmiisin biz orda oturyoruzz yanii annemelr
canım kayseri büyüyor artık bozantıda kayınvalidem oturuyor biliyorum oraları arabayla 5 dk sürmüyo şehire gitmek alıştık artık buralar temiz yerler seviyorum ben. ben siteye yeni üye olduğumdan alıntıları karıştırıyorum heralde neyse öğrencez inşallah

canım kayseri büyüyor artık bozantıda kayınvalidem oturuyor biliyorum oraları arabayla 5 dk sürmüyo şehire gitmek alıştık artık buralar temiz yerler seviyorum ben. ben siteye yeni üye olduğumdan alıntıları karıştırıyorum heralde neyse öğrencez inşallah

kayseri guzeldir sessiz temiz evet trafik cok yok demi kayseride ahh ahh özledim walla eşim diyo eğer hamiş kalırsan seni bırakırırm kalırsın 1 ay diyo inşallah kalırım :Saruboceq::Saruboceq: tabi kalamazsam kendim giderimmm

listede bi değişim yapacaktım ama unuttum bi geri gezinmem lazımmm acaba ben bu değiştirme işlemi için özele mi mesaj alsammm??

slm kızlar bugün biraz daha umutluyum artık.Dün hastaneden aradılar idrar tahlili yaptım dedim hemşire daha çok erken dedi onların belirliyici olmadığını bizim için önemli olan kan testi dedi içimi rahatlattı.Size tavsiyem sakın önceden idrar tahlili yapmayın insanı çok yıpratıo sonuç negatif çıkınca hiç gerek yok.

Back