- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 42
çok heyecan verici
sakin olmaya çalış hiç sitres yapma pozitif düşün yumoşlar kaliteli olsun hayırlısı olsun verilen emekler boşa gitmesin.
teşekkür ederim canımmm ilgilenip mesaj attığın için....:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok heyecan verici
sakin olmaya çalış hiç sitres yapma pozitif düşün yumoşlar kaliteli olsun hayırlısı olsun verilen emekler boşa gitmesin.
teşekkür ederim canımmm ilgilenip mesaj attığın için....:asigim:
sana katılıyorum yalan söylemek çok zor mecbur kalınca söylüyoruzCanim ayni durumlari ben de cooook defa yasadim ..
Gerci ben calismiyorum ama bizim de kocaman bir ailemiz var ve ne zaman elimde bir cantayla beni bir yerlere giderken görseler " Nereye gidiyorsun ? " demeden edemiyorlarr ...
Önceleri suraya buraya diyerek oyaladigimi düsünsem de ..
Simdi doktora diyorum .. O kadar ..
Kendini daha rahat hissediyorsun .. Yalan söylemenin verdigi baski daha da yipratiyor insani ...
Paylasmak istedigim kadarini paylasiyorum .. Gerisi benim özelim ..
sana katılıyorum yalan söylemek çok zor mecbur kalınca söylüyoruz
doktora gidiyorum dediğinde ikna olsalar ne doktoruna gidiyorsun.neyin var.bu doktor kim.kaç para veriyosun vs bissürü soru sual ederler insana
canım ben istanbul tüp bebek merkezinden vazgeçtim bahçecide tedavime başladım mustafa hoca ne rahim filmine nede o kadar tahlile gerek duymadı herşeyin normal 2-3 denemede tutmuyorsa rahim filmi çekiliyormuş ve bahçeci daha bi ilgili geldi bana daha çok hasta ile ilgileniyorlar herşeyimi takip ediyorlar en ufak bir sorunumda arayıp danışıyorum çok ilgili yaklaşıyorlar ve ben mustafa hocadan daha fazla elektrik aldım daha çok bilgilendirdi beni mesela aret beye % delik şansımı sorduğumda bişi söyleyemem dedi mustafa hoca ve medical park ta kadir savan ile görüşmüştüm her ikiside % 70 dediler bana bilmiyorum kafanı karıştırmak istemem ama başta çok olumlu kesin burda yaptırırm dediğim istanbul tüp bebek merkezinde memnun olmayıp hatta sorun yaşayan çok insanın yorumunu okudum burda topikleri araştır bi bayanın hayatına mal olmuş ben bunu bilmiyordum mesela belkide bunu duyunca soğudum ordan
ya canım ciddilermi ya bu tek yumoş konusunda ben hala inanamıyorumm
Türk milleti iste ... Her bi seyi de merak ederlerr ...
Ben sadece yumurtalama takibi felan diyorum ..
E herkes biliyor nihayetinde cocuk istedigimi ..
Kendi derdimiz bir yana , bir de insanlara laf anlatmak yok mu ...
Bitiriyorrr resmen ..
kızlar cumartesi transferim olcak.ilk denemem 7 embriyom oldu. 1 tanesi trasnfer edilecekmiş.5.gün embriyosu olarak. başından geçenlerin fikirlerini bekliyorum.
ya canım ciddilermi ya bu tek yumoş konusunda ben hala inanamıyorumm
bende inanamıyorum şaka gibi
devletin derdi çoğul gebelikse eğer her aileye 3 çocuk yapın demeleri de enterasan
geç mi kaldık ne şu yasa çıkmadan yaptırırdık bilseydik gerçi herşey Allahtan tutacağı varsa bir taneylede tutar tutmayacaksa 5 te koysalar tutmaz
az önce tüpbebekle doğum yapan bir arakdaşımla konuştum içini ferah tut hiç kötü düşünme moral çok önemli moralini yüksek tut tek embriyo muş falan mış filanmış sakın takma kafana senin elinde olan şeyler değil bunlar sen kendini Allaha teslim et dua et okadar dedi inanın çok rahatladım Rabbim hayırlı yazılar yazsın.
cnm benim bildiği kadarıyla tüp bebek merkezleri sağlık bakanlığına hastalarını uygulanan işlemleri ve sonuçlarını her yıl toplu olarak bildiriyorlar. bu yüzden bence kimse o riski almaz. birde bu tüp bebek konusunda isim yapmış dr.lar ve merkezler var öncelikle onlar denetim altına alınacaklardır. sonuçra devlet önce kendi kurumlarını denetlemez özel yerleri denetler. benimde ilk denemem devletle hiç alakası yok herşeyi cebimizden ödüyoruz. ama yinede tek embriyo transfer edilecek. benim fikrimce araştırdığım kadarıyla genellikle tek embriyo transfer edilecek ülkelerde 5.gün transferine gidilmeye çalışılıyor. bizim yasada henüz bu yok çünkü her merkezin embriyoyu blastosist aşamasına getirecek şartlarda laboratuarı yok. blast olunca en kaliteli embriyo kaldığından seçimi daha doğru oluyor tutunma şansı çok daha fazla oluyor. bence şimdi bizim gittiğimiz yerler özellikle tek embriyo transferinde başarısızlığı engellemek için (sonuçta başarı merkez için önemli) 5.gün transferine gitmeye çalışacakki gebelik tutsun. heralde bu konuda ilk tecrübelerini aktarcak kişilerden biri ben olucam.kısmet olursa cumartesi 1 tane blast embriyo transferim yapılacak.çok endişeliyim.
kızlar biraz sonra ovitrelle mi vurunucam yarında istanbula yolcuyum perşembe yumoşlar toplanacak inş ohss olmama bakalım beni neler bekliyor kendinize iii bakın yarın akşam istanbuldan bağlanırım sizeee:)))
pazartesi transferim oldu:)) 22 martta sonuç belli olacak inş.bebik benimle olur.ama malesef tek embrio olduğu için biraz endişeleniorum o yüzden sürekli yatıorum.umarım olur.
pazartesi transferim oldu:)) 22 martta sonuç belli olacak inş.bebik benimle olur.ama malesef tek embrio olduğu için biraz endişeleniorum o yüzden sürekli yatıorum.umarım olur.