• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

günaydınnn....çok sevindim ilk günlerde benim azdı yumoşlar ama şuan 24 tane falan bende yarın gidicem toplanması için doktor dedi ki 10 tane falan var işimize yarayan çünkü irili ufaklılardı.. nasıl toplama işlemi ben tedirginim biraz

canım sıkma yumurta sayında iyiyimiş sanırm ufak bir operasyon korkma ve takılma sadece sana sıkı sıkı tutunacak bebişini düşün tamammı canım

haklısın ama ister istemez bir moral bozukluğu oluyor. bazen 3 tane koyuyolar 1 tane tutuyor yani şansımızı çok azalttılar. inşallah embriyolarımız kaliteli olur da 5.gün transferine kadar giderler. şuan tek düşündüğüm bu.

olmaz olurmu canım ama napalım yapacak bişey yok elimde olsa ben kendim kalkar 3 5 tane koyarım ama öle bir şansımız yokk canım sıkma canını olacak bekleyeceğiz sabır ve umutla

tupuş cum canım sende antaylay tüp bebek de yaptırmışın kemal beyde benim doktorumda kemal bey ben memnunum ve doktoruma çok guveniyorum canım benim

slm melonycim .evet ii bi doktor sen ne aşamadasın ben transfer olalı 1 hafta oldu.15 martta sonuç var.allahım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhh

günaydınnn....çok sevindim ilk günlerde benim azdı yumoşlar ama şuan 24 tane falan bende yarın gidicem toplanması için doktor dedi ki 10 tane falan var işimize yarayan çünkü irili ufaklılardı.. nasıl toplama işlemi ben tedirginim biraz

cnm benim işlem 15-20dk filan sürdü genel anesteziyle oldum ama öle hafif bir uyku gibi ama hiç birşey duymadım. uyandığımdada uykudan uyanmış kadar rahat kendime geldim. odaya gelince adet sancısı gibi sancılarım oldu. evdede mümkün olduğunca yatmamı istediler bigün. kasıklarımda çok sancı oldu ama bugün iyiyim. şuan işyetim mesela. korkulacak bi işlem değil. rahat ol.

çok sağol canım ya ama benim canımı sıkan şu tek trannsfer işi bunu sigortadan faydalananlara mı böyle bir yaptırım uyguluyorlar yoksa özelde yaptıranlar gizliden yapabilir mi arayacağım doktorumu birazdan sorucam.senin kaç embriyo transferin olucak ve ne zaman bilgin var mı

transferin tam olarak ne zaman olucak canım

cnm eğer 3 gün embriyosu olursa yarın transfer olur.ama 5 gün olursa herlade cuma olur. bende telefon bekliyorum embriyologdan döllenmeyle ilgili o zaman netleşir heralde. ya bari 2 tane koysalardı ikiz bebek istiyorum ben. yani hem şansım daha fazla olur hemde ikiside tutsa süper olur ama kısmet işte.

ilyada çok sevindim canım tebrik ediyorum .merak ettim kaç embriyo transfer edilmişti sana ben de yarın yumurta toplanması için gidicem hastaneye çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz galiba rüyamda hep hastanedeyim ...

canım sen hangi aralıkta lucrini kullandın adetten önce değil mi ondan sonra tekrar lucrin e devam ettin mi?

benim de canım sıkıldı ilk hamilemiz esra ikizmiş bak bebekleri ne güzel olurdu hem manevi açıdan bu süreci tekrar yaşamak çok zor hem de maddi açıdan.

evet ben şubat 16 sında başladım 10 inite ile şubat 24 de adet gördüm adetimin üçüncü günü de fostimona başladım ve bu arada lucrini 5 e indirdik en son dün çatlama iğnesi oldum ve son lucrinimi dün akşam vurdum. bugün hiçbirşey kullanmayacağım yarın toplama işlemi var inşallah

Son düzenleme:
esracımmm bu arada seni görmüşken tebrik edeyim canım hayırlı olsun bebişler

saol cnm allah isteyen herkese nasip eder inşşş...türkiye bu işte bari 2 konsa 1 çok az şans çok az oluo ve ücret pahalı üstelik yıpranmada cabası napmaya çalışıo bu devlet acaba? :olmaz: :olmaz: :olmaz:

bilmiyorum sanırım çoğul gebelikleri tüp bebek tedavisinin komplikasyonu olarak görüyorlar yani başarıdan çok başarısızlık olarak ve riskli olduğu için böyle bir çalışma galiba ama ne olursa olsun binlerce insan emeklerini umutlarını paralarını harcıyor bu işe yazık diye düşünüyorum...sen kaçıncı haftadasın peki ve nasıl gidiyor ikiz olduklarını bhcg yüksek çıkınca mı anladın kaç çıkmıştı senin ve kaçıncı gününde yapmıştın transferinin

bilmiyorum sanırım çoğul gebelikleri tüp bebek tedavisinin komplikasyonu olarak görüyorlar yani başarıdan çok başarısızlık olarak ve riskli olduğu için böyle bir çalışma galiba ama ne olursa olsun binlerce insan emeklerini umutlarını paralarını harcıyor bu işe yazık diye düşünüyorum...sen kaçıncı haftadasın peki ve nasıl gidiyor ikiz olduklarını bhcg yüksek çıkınca mı anladın kaç çıkmıştı senin ve kaçıncı gününde yapmıştın transferinin

ben 7.haftaya giricem yarın bhcg 13.günümde 197 çıkmıştı ben üçüz sandım ama üçüz doğuran bi arkadaşı aradım değerler biraz daha yüksekti onun.ikiz olabilir dedi o da bana
2 tane kese gördük... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

bu arada transferimin sanırım 8.günümdeydim yatmadan önce allaha yalvardım allahım olcak mı tutcakmı bana rüyamda göster dedim bebek odası yapacağımız odada 2 tane beşik gördüm cnm bu rüyadan sonra da kalbim içim ruhum çok rahattı.

çok güzel ya üstesinden gelebilirsin sen bu coşkuyla iki bebeğin darısı başımıza bakalım doktoru arayacağım birazdan ne diyecek transfer işi için

beni aradılar embriyolog dediki 12 taneden 7 tane yumurta kaliteliymiş onları döllemişler hepsi döllenmiş yani 7 tane embriyom varmış şimdilik takip ediyorlarmış yarın transfer tarihini söylicekelrmiş ya 3.gün yada 5.gün transfer olcakmış. bişey sormak istiyorum takip ederken arayıp 3.günü bugün transfer edelim denenleriniz oldumu? yani benimkilerin yarın 3.günü arayıp gelin bugün transfer edelim deme ihtimalleri varmı?

çok güzel ya üstesinden gelebilirsin sen bu coşkuyla iki bebeğin darısı başımıza bakalım doktoru arayacağım birazdan ne diyecek transfer işi için

allah sana da nasi etsin inşş.. allah kucağımıza almayı da nasip etsin.transfer zamanı çok rahat ol kendini iç sıkma okkkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back