Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn....çok sevindim ilk günlerde benim azdı yumoşlar ama şuan 24 tane falan bende yarın gidicem toplanması için doktor dedi ki 10 tane falan var işimize yarayan çünkü irili ufaklılardı.. nasıl toplama işlemi ben tedirginim biraz
haklısın ama ister istemez bir moral bozukluğu oluyor. bazen 3 tane koyuyolar 1 tane tutuyor yani şansımızı çok azalttılar. inşallah embriyolarımız kaliteli olur da 5.gün transferine kadar giderler. şuan tek düşündüğüm bu.
günaydınnn....çok sevindim ilk günlerde benim azdı yumoşlar ama şuan 24 tane falan bende yarın gidicem toplanması için doktor dedi ki 10 tane falan var işimize yarayan çünkü irili ufaklılardı.. nasıl toplama işlemi ben tedirginim biraz
transferin tam olarak ne zaman olucak canım
ilyada çok sevindim canım tebrik ediyorum .merak ettim kaç embriyo transfer edilmişti sana ben de yarın yumurta toplanması için gidicem hastaneye çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz galiba rüyamda hep hastanedeyim ...
esracımmm bu arada seni görmüşken tebrik edeyim canım hayırlı olsun bebişler
bilmiyorum sanırım çoğul gebelikleri tüp bebek tedavisinin komplikasyonu olarak görüyorlar yani başarıdan çok başarısızlık olarak ve riskli olduğu için böyle bir çalışma galiba ama ne olursa olsun binlerce insan emeklerini umutlarını paralarını harcıyor bu işe yazık diye düşünüyorum...sen kaçıncı haftadasın peki ve nasıl gidiyor ikiz olduklarını bhcg yüksek çıkınca mı anladın kaç çıkmıştı senin ve kaçıncı gününde yapmıştın transferinin
çok güzel ya üstesinden gelebilirsin sen bu coşkuyla iki bebeğin darısı başımıza bakalım doktoru arayacağım birazdan ne diyecek transfer işi için