Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol cnm inş. herşey istediğimiz gibi olur.bir de yanına çok giden gelen olmasın çünkü herkes bişiyler söylüyo moral bozucu oluyo
Ben sÖyledİm aİleme ve kendİ tarafıma eŞİmİn sadece aİlesİ bİlİyo keŞke bİlmeselerdİ ÇÜnkÜ kayınvalİdemİn benİ tesellİ edİp moral vereceĞİne ben arayıp moral verİyorum benİm yerİme koymuyo kİmse kendİnİ benİm eŞİmde problem o ÜzÜlmesİn dİye ona bİrŞey bellİ etmİyorum hatta İnanın tek bİr damla gÖz yaŞı dÖkmedİm onun yanında gayet neŞelİyİm ÇÜnkÜ o ne kadar morallİ olursa bende olurum ama benİm saygıdeĞer kayınvalİdem aĞlayıp duruyo sÜreklİ onun yanında sabır sabır bİr yere kadar bende patladım eŞİme en sonunda o yÜzden keŞke sÖylemeseydİm ÇÜnkÜ Şu an İŞ bende bİtİyo benİm moralİm ne kadar yÜksek olursa bebeĞİm o kadar Çabuk benİmle olacak aahh yanİİ kızlar keŞke sÖylemeden yapabİlsek ben bu problemden Çekİnmİyorum sonuÇta allahın verdİĞİ bİŞİ bİz kulların yaptıĞı bİŞİ deĞİl kİ ben aİleme ve akrabalarıma sÖyledİm ÇÜnkÜ hanİ bİrİ bİŞİ bİlİyordur yÖnlendİrİr dİye baŞına gelmeyen bİlemez ÇÜnkÜ
ttb@ttb.org.tr; info@tjod.org; tsrm@tsrm.org.tr; utd@utd.org.tr; dernekmerkezi@utd.org.tr
arkadaşlar bu adreslere mail atın türk jinekoloji derneği hukuksal süreç başlatmış bizi cevap geldi dava açılıyormuş lütfen sizde mail atın sayımız çoğalsın
ne yazarsanız yazın kendi duygularınızla...
naber kızlar nasılsıız ben istanbuldayım bugün sabah yumoşlarım toplandı 20 tane çıktı yarın saat 3 e kadar ararız dediler merakla beklicez artıkkk:))))
naber kızlar nasılsıız ben istanbuldayım bugün sabah yumoşlarım toplandı 20 tane çıktı yarın saat 3 e kadar ararız dediler merakla beklicez artıkkk:))))
wintersun tebrik ederim inşallah iyi sonuçlar alıcaksın. bu kadar folikül içinden iyi sayıda embriyo çıkarsa belki seni de blastosist aşamasına getirmeye çalışırlar.senin de tek embriyo yerleştirilcekti dimi?
benimde yarın transferim olcak kızlar çok heyecanlıyım :kedi: allah dualarımızı kabul eder inşallah
wintersun tebrik ederim inşallah iyi sonuçlar alıcaksın. bu kadar folikül içinden iyi sayıda embriyo çıkarsa belki seni de blastosist aşamasına getirmeye çalışırlar.senin de tek embriyo yerleştirilcekti dimi?
benimde yarın transferim olcak kızlar çok heyecanlıyım :kedi: allah dualarımızı kabul eder inşallah
saolun canlar da bn çok fenayım yaaaa çok ağrım ve de bulantım varr doktoru aradım normal dedi bu arada teyzeleri 17 kaliteli varmışşş::) salıya kadar yetişirse salı olacak yksa pazar olacak transferrr ve de tek embriyooo
saolun canlar da bn çok fenayım yaaaa çok ağrım ve de bulantım varr doktoru aradım normal dedi bu arada teyzeleri 17 kaliteli varmışşş::) salıya kadar yetişirse salı olacak yksa pazar olacak transferrr ve de tek embriyooo