• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

slm melonycim .evet ii bi doktor sen ne aşamadasın ben transfer olalı 1 hafta oldu.15 martta sonuç var.allahım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhh

canım 15 mart hem doğum gunum hem evlilik yıldönümüm bana uğurlu bir gun sanada uğurlu gelir canım benim yaa inşallah bebeişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar

beni aradılar embriyolog dediki 12 taneden 7 tane yumurta kaliteliymiş onları döllemişler hepsi döllenmiş yani 7 tane embriyom varmış şimdilik takip ediyorlarmış yarın transfer tarihini söylicekelrmiş ya 3.gün yada 5.gün transfer olcakmış. bişey sormak istiyorum takip ederken arayıp 3.günü bugün transfer edelim denenleriniz oldumu? yani benimkilerin yarın 3.günü arayıp gelin bugün transfer edelim deme ihtimalleri varmı?

canıım sanırım o iyi döllenmip bölünmelerine bağlı kaliteli embriyo olup iyi bölünürlerse belki olabilir ama sanmam biraz daha şansı artırmak için 3. gun yapmazlar gibi geliyor bana

zübeyde sen ne durumdaydın

canım benim eşimin spermleri çok düşük hatta yok gibi 3-4 tane var ben çok araştırma yaptım ama en sonunda bahçecide karar kıldım birde mustafa hocanın hastasıyım biraz pahalı ama ne yapalım adetim bitti gün gittim konuştuk muayne etti % 70 inşallah ilk denemede tutacak gibi dedi 3 vitamin verdi bi eşimle beraber 7 günlük antibiyotik ayın 18 inde lucrine başla dedi adetimin 21 günü yani adetinin 3 gunu buraya geliyorsun dedi tahlil verdi 6 tane birde adetiin 3 günü oraya gitmeden içmem gereken tek bir hap verdi bende şimdi bekliyorum sabırsızlıkla adet olmayı ama nisanın ortalarına doğru transferim olur benim ay sonu adet göreceğim çünkü:( ama bende yani bu yasa çıkmadan önce içimde hep sanki ikizlerim olacak gibi hissediyordum dün onaylandığını duyunca çok üzüldük eşimde bende hiç düşünmüyorlar bizlere destek olacaklarına köstek oluyorlar o zaman ücretsiz yapsınlar tüp bebeği bi dünya maddi manevi yıkım bize

ben doktorumla görüştüm az önce dedim ki tek transfer canımı sıkıyor dedim o da telefonda müsait değildi galiba pek soruma cevap vermedi sadece dedi ki yumurtallarının yani döllenen yumurtalarının durumuna bakıcaz sen canını sıkma dedi yanında biri vardı bu konuyla alakalı konuşmak istemiyor gibi geldi bana tamam dedim bende yüz yüze konuşuruz tamam dedi bilmiyorum bakalım yarın konuşucaz inşallah olur tek denemende bizim hiç bir sorunumuz yok aşılamada olmadı bakalım bu olur herşeyimiz çok normal hayırlısı inşallah

ben doktorumla görüştüm az önce dedim ki tek transfer canımı sıkıyor dedim o da telefonda müsait değildi galiba pek soruma cevap vermedi sadece dedi ki yumurtallarının yani döllenen yumurtalarının durumuna bakıcaz sen canını sıkma dedi yanında biri vardı bu konuyla alakalı konuşmak istemiyor gibi geldi bana tamam dedim bende yüz yüze konuşuruz tamam dedi bilmiyorum bakalım yarın konuşucaz inşallah olur tek denemende bizim hiç bir sorunumuz yok aşılamada olmadı bakalım bu olur herşeyimiz çok normal hayırlısı inşallah

cnm nerde tedavi oluyodun sen? dr.un kimdi? bana da yücel bey ayaküstü konuştuk dediki tek embriyo yerleştiricez ama merak etme o içerde bölünür zaten dedi.ne demek istedi anlamadım.anesteziden de yeni çıkmıştım bişey soramadım.ama yüzyüze konuşmaya gidicem yarın arasınlarda beni embriyoların son durumu ile ilgili

Iremcigim ben adet günümü bekliyordum ve dün adet oldum.Yani 08.03.2010 günü 3 denemem icin tedavim basladi.Aksam bant yapistirmaya basladim.Gecen seferkinde 21. gün transfer olmustu.13-16 gün arasi ultrason ve hormon kontrolü oluyor ve testlerin ertesi gün ariyorlar transfer gününü söylüyorlar.Bakalim 3 denemenin sonucu ne olacak.Allahim hepimizi güldürsün insallah.

ilyada çok sevindim canım tebrik ediyorum .merak ettim kaç embriyo transfer edilmişti sana ben de yarın yumurta toplanması için gidicem hastaneye çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz galiba rüyamda hep hastanedeyim ...

3 embiyo transfer edildi bana bende senin gibi hep hastane doktorla uğraştım rüyalarımda inşallah iyi sonuçlar alırsın haber etmeyi unutma :hulya::hulya:

:nazar:HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... yumoş toplamaya gidiliyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................transfer bekleniyor.......................

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................yumoş büyütüyorr..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................sonuç bekliyoruzz............................15 mart.....

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18mart lucrinle başlayacak...................
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMİŞLERİMİZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Mrb,
ben 3.denemem için dondurulmuşları deniyecem.2 martta hayırlı ile başladım.günlük 75 doz gonal-f iğne yapıyorum.1 adet bebe aspirin ve folik asit hap içiyorum.Perşembe günü tekrar kontrolüm var.Büyük ihtimal c.tesi aşılamam yapılacak.Salı veya çarşamba günü de dondurulmuş yumoşumun transferi var.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin kızlar.Bu sefer sonucu aldığımda eşim ile beraber mutluluk kahkahaları atmak istiyorum

inşallah canım dualarım hepinizle allah hepiize o güzel kahkahaları attırsın kızlar birde meryem suresini okuyun okutun bilginiz olsun

cnm eğer 3 gün embriyosu olursa yarın transfer olur.ama 5 gün olursa herlade cuma olur. bende telefon bekliyorum embriyologdan döllenmeyle ilgili o zaman netleşir heralde. ya bari 2 tane koysalardı ikiz bebek istiyorum ben. yani hem şansım daha fazla olur hemde ikiside tutsa süper olur ama kısmet işte.[/QUOTE

arkadaşlar merhaba topikte yeniyim takip ediyorum bişey sormak istiyorum yeshill_yansıma bende mart ayında tüp bebek düşünüyorum ama nisana kalacak galiba
ben şuan kimseye söylemedim annem dahi bilmiyo anneme zamanı gelince söyliyeceğim
senin çalıştığını öğrendim bende çalışıyorum ve iş yerindekilere söylemek istemiyorum insanların soruları beni rahatsız ediyo bide tutmazsa laf anlat millete kalabalık biyerde çalışıyorumda transferden sonra sanırım istirahat veriyormuş doktor sizce napayım
söylesem sıkıntı söylemesem sıkıntı sık sık doktorada gidiliyor yumurta takibi için filan akıl verin bana.

arkadaşlar merhaba topikte yeniyim takip ediyorum bişey sormak istiyorum yeshill_yansıma bende mart ayında tüp bebek düşünüyorum ama nisana kalacak galiba
ben şuan kimseye söylemedim annem dahi bilmiyo anneme zamanı gelince söyliyeceğim
senin çalıştığını öğrendim bende çalışıyorum ve iş yerindekilere söylemek istemiyorum insanların soruları beni rahatsız ediyo bide tutmazsa laf anlat millete kalabalık biyerde çalışıyorumda transferden sonra sanırım istirahat veriyormuş doktor sizce napayım
söylesem sıkıntı söylemesem sıkıntı sık sık doktorada gidiliyor yumurta takibi için filan akıl verin bana.

Canim isyerindeki bütün calisanlara anlatmak zorunda degilsin ..

Patronunun bilmesi yeterli diye düsünüyorum .. Izin alman gerekebileceg icin ..

Patronuna da is arkadaslarinin bilmesini istemedigini söylersin olur biter ..

kızlar biraz sonra ovitrelle mi vurunucam yarında istanbula yolcuyum perşembe yumoşlar toplanacak inş ohss olmama bakalım beni neler bekliyor kendinize iii bakın yarın akşam istanbuldan bağlanırım sizeee:)))

kızlar biraz sonra ovitrelle mi vurunucam yarında istanbula yolcuyum perşembe yumoşlar toplanacak inş ohss olmama bakalım beni neler bekliyor kendinize iii bakın yarın akşam istanbuldan bağlanırım sizeee:)))

çok heyecan verici
sakin olmaya çalış hiç sitres yapma pozitif düşün yumoşlar kaliteli olsun hayırlısı olsun verilen emekler boşa gitmesin.

Canim isyerindeki bütün calisanlara anlatmak zorunda degilsin ..

Patronunun bilmesi yeterli diye düsünüyorum .. Izin alman gerekebileceg icin ..

Patronuna da is arkadaslarinin bilmesini istemedigini söylersin olur biter ..

canım verdiğin cvp için sağol
aslında kendi pranoyaklığım saçmalıyorum ama elimde değil evet birilerine gerçeği söylemek zorundayım ilk başlarda acaba kist amiliyatı olacam falan mı desem diye düşündüm ne biliyim rahimde perde varmış falan filan bakalım nisan bi gelsin söyleyecem artık müdürüme doğruyu söylerim diğerlerine kist amilliyatı derim artık

wintersun öncelikle hayırl olsun tedavin ve tabikide herkesin..
beni de listeye eklermisin??
uzun protokol, 1. deneme, Bahçeci kliniği, 26 şubat yumoşlar toplanacak(tarih daha erken olabilir) sorun bende pco+dış gebelikten tüpler yok :((
teşekkürler.........

merhaba canım aslında sorunlarımız aynı olduğu için san yazdım ne yapın nasılsın daha yzıalrı okumadım o yüzden bende dış gebelik geçirdim sol tüp alındı sağ taraftan hamiş kaldım oda dış gebelik doktor bizede tüp dedi bakalım senin hiç normla gbeliğin varmı

kızlar cumartesi günü istanbul tüp bebek merkezine gidip aret bey ile görüştüm yani merkezde benim şansıma mı ne hiç hasta yoktu bi yarım saat aret beyin gelmesini bekledim ne gelen ne giden var aret bey ile görüşmemiz memorial bahçelievlerdeki kadir savandan farklı değildi yani sürekli ben sordum sordum sen merak etme aklına bişi takma inşallah ilk seferde tutar dedi
ve bi dünya tahlil verdi karar verirsen gelmeden bu tahlilleri yaptır dedi tam 28 adet kızlar onlarda anlaşmalı özel hastanede 1000 tl tuttu birde rahim filmi istedi oda 350 tl eşinle beraber gelin genetik tahlili yapalım dedi bilmiyorum ya ben bahçeci ile de görüşmeden karar vermek istemiyorum kızlar birde bu rahim filmi nasıl çekiliyo çok canı acıyor mu insanın ? bilgi verirseniz sevinirim.

merhabalar geçmişi okurken gördüm
bende istanbul tüp bebek merkezine gittim tavsiye üzerine
ama benim daha önceden rahim filmim ve sperm tahlillerimiz vardı yanımızda aret bey baktı daha önce gittiğimiz doktorun söylediklerinin aynısını söyledi bu siperm sayısıyla ancak tüp bebek olabililir dedi biz aşılama işlemini konuşmak için gitmiştik zaten önceki doktorda aşılamada mucize demişti
bendende bissürü tahlil istedi artı eşimdende 3 ayrı tahlil istedi biz devlet hastanesine gittik tahliller için benim ve eşimin bütün tahlillerini yaptırdık 7-8 şırınga kan aldılar
nisan ayında regli olunca randevu alacaz o şekilde konuştuk tahlillerde sorun yokmuş.

canım verdiğin cvp için sağol
aslında kendi pranoyaklığım saçmalıyorum ama elimde değil evet birilerine gerçeği söylemek zorundayım ilk başlarda acaba kist amiliyatı olacam falan mı desem diye düşündüm ne biliyim rahimde perde varmış falan filan bakalım nisan bi gelsin söyleyecem artık müdürüme doğruyu söylerim diğerlerine kist amilliyatı derim artık

Canim ayni durumlari ben de cooook defa yasadim ..

Gerci ben calismiyorum ama bizim de kocaman bir ailemiz var ve ne zaman elimde bir cantayla beni bir yerlere giderken görseler " Nereye gidiyorsun ? " demeden edemiyorlarr ...

Önceleri suraya buraya diyerek oyaladigimi düsünsem de ..

Simdi doktora diyorum .. O kadar ..

Kendini daha rahat hissediyorsun .. Yalan söylemenin verdigi baski daha da yipratiyor insani ...

Paylasmak istedigim kadarini paylasiyorum .. Gerisi benim özelim ..

merhabalar geçmişi okurken gördüm
bende istanbul tüp bebek merkezine gittim tavsiye üzerine
ama benim daha önceden rahim filmim ve sperm tahlillerimiz vardı yanımızda aret bey baktı daha önce gittiğimiz doktorun söylediklerinin aynısını söyledi bu siperm sayısıyla ancak tüp bebek olabililir dedi biz aşılama işlemini konuşmak için gitmiştik zaten önceki doktorda aşılamada mucize demişti
bendende bissürü tahlil istedi artı eşimdende 3 ayrı tahlil istedi biz devlet hastanesine gittik tahliller için benim ve eşimin bütün tahlillerini yaptırdık 7-8 şırınga kan aldılar
nisan ayında regli olunca randevu alacaz o şekilde konuştuk tahlillerde sorun yokmuş.

canım ben istanbul tüp bebek merkezinden vazgeçtim bahçecide tedavime başladım mustafa hoca ne rahim filmine nede o kadar tahlile gerek duymadı herşeyin normal 2-3 denemede tutmuyorsa rahim filmi çekiliyormuş ve bahçeci daha bi ilgili geldi bana daha çok hasta ile ilgileniyorlar herşeyimi takip ediyorlar en ufak bir sorunumda arayıp danışıyorum çok ilgili yaklaşıyorlar ve ben mustafa hocadan daha fazla elektrik aldım daha çok bilgilendirdi beni mesela aret beye % delik şansımı sorduğumda bişi söyleyemem dedi mustafa hoca ve medical park ta kadir savan ile görüşmüştüm her ikiside % 70 dediler bana bilmiyorum kafanı karıştırmak istemem ama başta çok olumlu kesin burda yaptırırm dediğim istanbul tüp bebek merkezinde memnun olmayıp hatta sorun yaşayan çok insanın yorumunu okudum burda topikleri araştır bi bayanın hayatına mal olmuş ben bunu bilmiyordum mesela belkide bunu duyunca soğudum ordan

kızlar cumartesi transferim olcak.ilk denemem 7 embriyom oldu. 1 tanesi trasnfer edilecekmiş.5.gün embriyosu olarak. başından geçenlerin fikirlerini bekliyorum.

Back