• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

saolun canlar da bn çok fenayım yaaaa çok ağrım ve de bulantım varr doktoru aradım normal dedi bu arada teyzeleri 17 kaliteli varmışşş::) salıya kadar yetişirse salı olacak yksa pazar olacak transferrr ve de tek embriyooo

Masallah cok iyi bir sayi ..

Canimm geriye kalanlari dondurmalarini söyle doktorlarina ..

Cöpe gitmesin kuzucuklarr ..

bu mubarek günde herkezin duları kabul olur inşallah.Hayırlı cumalar.

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

Amin canim insallahhh ..

Rabbim bizlere merhametiyle muamele etsin ins.

wintersun tebrik ederim inşallah iyi sonuçlar alıcaksın. bu kadar folikül içinden iyi sayıda embriyo çıkarsa belki seni de blastosist aşamasına getirmeye çalışırlar.senin de tek embriyo yerleştirilcekti dimi?
benimde yarın transferim olcak kızlar çok heyecanlıyım :kedi: allah dualarımızı kabul eder inşallah

Canim yarin ki transferin hayirli olsun . Insallah bebegin sana SIMSIKI tutunurr ..

Dualarimiz seninle .

kızlar transferde anestezi yapılıyor mu bilginiz var mı ? tedavi aşamasında olup aranızda sigara kullanan var mı ?

Canim transfer cok agrisiz , acisiz bir islem oldugundan anesteziye gerek duyulmuyorr ..

5 dakika icinde olup bitiyor zaten ..

Ama senin özel nedenlerin varsa ve anestezili olmasini istiyorsan doktorunla konus. Gerekli görürse anestezili de yapabilir transferini ..

Sigarayi hic kullanmiyorum ben ..

Tedaviyi olumsuz etkiledigi asikarr .. Sende bir an evvel veda etmelisin .. Bebeklerin icin degmez mi ?

bu arada wintersun canım ben iğnelere başladım 3. gunum bugun listeyi düzenlemek istersen diye

tatlım ben iğnelerime başlamadım henüz adetime daha var çünkü doktorum vitamin verdi 4 tane birde antibiyotik 7 günlük onları kullanıyorum lucrin ayın 18 inde başlıyacağım ben ondan bile korkuyorum göbeğe iğne yaparken acımıyor mu yaa ve 5 gündür sigara içmiyorum tatlım çok zor tutuyorum kendimi bebeğim için :) herşey şimdi yasak ya o yüzden zorlanıyorum normalde bıraksaydım bu kadar zorlanmazdım

kızlar benim çarşamba günü toplandı yumurtalar 15 tane toplandı 10 tanesi döllendi ama doktorum tek transfer yapıcaz dedi bende ısrar ettim biraz ama bu işi çok sıkı tutuyorlar dedi bu akşam tekrar konuşucaz transfer ne zaman olacak diye dua edin bana

merhaba arkadaşlar bende geldim selamlarrrrrrrrrr yumoşlar toplandı bu sabah tam tamına 36 tane inşallah kailteleride iyidir güzel güel döllenirler anneyi üzmezler

nasip olursa pazartesi günü transferim olacak

test tarihimde belli 26 mart

rabbim hiçbirimizin emeğini zayi etmez inşallahh

melony düzenledim canım
ben dünden beri sigara içmiyorum yumoş oluşum döneminde içtim yalan yok ama önceden bi paket yumoş döneminde 7-8 tane ben aşılama döneminde doktoruma sormuştum sigarayı bırakmaya çalışıyorum ama yapamıyorum demiştim hani o da kızsın da ben bırakayım diye eşime sordu o daa esip gürlüyo stres yapıyo filan dedi doktorumda sakın ha o zaman bırakma 3-4 tane iç ama sakın bana stresle gelme dedi dün yemek yedikten sonra sigara içtim midem bulandı istifra etim aradan 2 saat sonra tekrar bi sigara içeyim dedim kötü oldumn o saatten beri de sigara içmiyorum ve şuanda kokusu iğrenç geliyo bana bakalım ne kadar dewam edecek
kasıcam kendimi sonuç alıncaya kadar..

elchin 36 yumoş demişsin ya ben dünden beri ölüp ölüp diriliyoum senn ağrın filan yok mu toplarken seni uyuşturdular mı anestezi filan
bi de midemin üst tarafında nasıl bi ağrı var onu yeni çözdüm ama ... dün toplarlarken çok acı çektim her seferinde kasıldım şimdi sanki 100 mekik çekmişim gibi olmuş fenayım kıslarrrr..

Back