slm melonycim .evet ii bi doktor sen ne aşamadasın ben transfer olalı 1 hafta oldu.15 martta sonuç var.allahım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhh
beni aradılar embriyolog dediki 12 taneden 7 tane yumurta kaliteliymiş onları döllemişler hepsi döllenmiş yani 7 tane embriyom varmış şimdilik takip ediyorlarmış yarın transfer tarihini söylicekelrmiş ya 3.gün yada 5.gün transfer olcakmış. bişey sormak istiyorum takip ederken arayıp 3.günü bugün transfer edelim denenleriniz oldumu? yani benimkilerin yarın 3.günü arayıp gelin bugün transfer edelim deme ihtimalleri varmı?
zübeyde sen ne durumdaydın
ben doktorumla görüştüm az önce dedim ki tek transfer canımı sıkıyor dedim o da telefonda müsait değildi galiba pek soruma cevap vermedi sadece dedi ki yumurtallarının yani döllenen yumurtalarının durumuna bakıcaz sen canını sıkma dedi yanında biri vardı bu konuyla alakalı konuşmak istemiyor gibi geldi bana tamam dedim bende yüz yüze konuşuruz tamam dedi bilmiyorum bakalım yarın konuşucaz inşallah olur tek denemende bizim hiç bir sorunumuz yok aşılamada olmadı bakalım bu olur herşeyimiz çok normal hayırlısı inşallah
ilyada çok sevindim canım tebrik ediyorum .merak ettim kaç embriyo transfer edilmişti sana ben de yarın yumurta toplanması için gidicem hastaneye çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz galiba rüyamda hep hastanedeyim ...
cnm eğer 3 gün embriyosu olursa yarın transfer olur.ama 5 gün olursa herlade cuma olur. bende telefon bekliyorum embriyologdan döllenmeyle ilgili o zaman netleşir heralde. ya bari 2 tane koysalardı ikiz bebek istiyorum ben. yani hem şansım daha fazla olur hemde ikiside tutsa süper olur ama kısmet işte.[/QUOTE
arkadaşlar merhaba topikte yeniyim takip ediyorum bişey sormak istiyorum yeshill_yansıma bende mart ayında tüp bebek düşünüyorum ama nisana kalacak galiba
ben şuan kimseye söylemedim annem dahi bilmiyo anneme zamanı gelince söyliyeceğim
senin çalıştığını öğrendim bende çalışıyorum ve iş yerindekilere söylemek istemiyorum insanların soruları beni rahatsız ediyo bide tutmazsa laf anlat millete kalabalık biyerde çalışıyorumda transferden sonra sanırım istirahat veriyormuş doktor sizce napayım
söylesem sıkıntı söylemesem sıkıntı sık sık doktorada gidiliyor yumurta takibi için filan akıl verin bana.
arkadaşlar merhaba topikte yeniyim takip ediyorum bişey sormak istiyorum yeshill_yansıma bende mart ayında tüp bebek düşünüyorum ama nisana kalacak galiba
ben şuan kimseye söylemedim annem dahi bilmiyo anneme zamanı gelince söyliyeceğim
senin çalıştığını öğrendim bende çalışıyorum ve iş yerindekilere söylemek istemiyorum insanların soruları beni rahatsız ediyo bide tutmazsa laf anlat millete kalabalık biyerde çalışıyorumda transferden sonra sanırım istirahat veriyormuş doktor sizce napayım
söylesem sıkıntı söylemesem sıkıntı sık sık doktorada gidiliyor yumurta takibi için filan akıl verin bana.
kızlar biraz sonra ovitrelle mi vurunucam yarında istanbula yolcuyum perşembe yumoşlar toplanacak inş ohss olmama bakalım beni neler bekliyor kendinize iii bakın yarın akşam istanbuldan bağlanırım sizeee:)))
Canim isyerindeki bütün calisanlara anlatmak zorunda degilsin ..
Patronunun bilmesi yeterli diye düsünüyorum .. Izin alman gerekebileceg icin ..
Patronuna da is arkadaslarinin bilmesini istemedigini söylersin olur biter ..
wintersun öncelikle hayırl olsun tedavin ve tabikide herkesin..
beni de listeye eklermisin??
uzun protokol, 1. deneme, Bahçeci kliniği, 26 şubat yumoşlar toplanacak(tarih daha erken olabilir) sorun bende pco+dış gebelikten tüpler yok(
teşekkürler.........
kızlar cumartesi günü istanbul tüp bebek merkezine gidip aret bey ile görüştüm yani merkezde benim şansıma mı ne hiç hasta yoktu bi yarım saat aret beyin gelmesini bekledim ne gelen ne giden var aret bey ile görüşmemiz memorial bahçelievlerdeki kadir savandan farklı değildi yani sürekli ben sordum sordum sen merak etme aklına bişi takma inşallah ilk seferde tutar dedi
ve bi dünya tahlil verdi karar verirsen gelmeden bu tahlilleri yaptır dedi tam 28 adet kızlar onlarda anlaşmalı özel hastanede 1000 tl tuttu birde rahim filmi istedi oda 350 tl eşinle beraber gelin genetik tahlili yapalım dedi bilmiyorum ya ben bahçeci ile de görüşmeden karar vermek istemiyorum kızlar birde bu rahim filmi nasıl çekiliyo çok canı acıyor mu insanın ? bilgi verirseniz sevinirim.
canım verdiğin cvp için sağol
aslında kendi pranoyaklığım saçmalıyorum ama elimde değil evet birilerine gerçeği söylemek zorundayım ilk başlarda acaba kist amiliyatı olacam falan mı desem diye düşündüm ne biliyim rahimde perde varmış falan filan bakalım nisan bi gelsin söyleyecem artık müdürüme doğruyu söylerim diğerlerine kist amilliyatı derim artık
merhabalar geçmişi okurken gördüm
bende istanbul tüp bebek merkezine gittim tavsiye üzerine
ama benim daha önceden rahim filmim ve sperm tahlillerimiz vardı yanımızda aret bey baktı daha önce gittiğimiz doktorun söylediklerinin aynısını söyledi bu siperm sayısıyla ancak tüp bebek olabililir dedi biz aşılama işlemini konuşmak için gitmiştik zaten önceki doktorda aşılamada mucize demişti
bendende bissürü tahlil istedi artı eşimdende 3 ayrı tahlil istedi biz devlet hastanesine gittik tahliller için benim ve eşimin bütün tahlillerini yaptırdık 7-8 şırınga kan aldılar
nisan ayında regli olunca randevu alacaz o şekilde konuştuk tahlillerde sorun yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?