• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

canım beniiiiiiiiiiiiimmm ççooooooook sevindim bütün arkadaşlar bana umut ama sen daha bi umut oldun aynı merkez olunca tekrar tekrar tebrik ederim şekeriim allah sonuna kadar yüzüne gülsün inşalllaaahh bu arada izmiremi gittin test için kim söyledi nasıl söyledi bi anlatsa ay çok heycanlandımmmmm:)

canım benim izmire gitmedim burda yaptırdım daha önce gittiğim kendi doktoruma perşembe günü yapılan testte 24.42'di bugün yapılan testte 119,92 çıktı çarşamba ve cuma tekrar yaptırıcam testi canım benim inşallah sanada sevinicez burdan inşallah sen ne zaman gidiceksin tekrar iğnelerine (:CüvCüv:bide bütün arkadaşlara söylemek istiyorum arkadaşlar tamamen adet belirtilerini yaşıyosunuz 10. günde geçirdiğim kanama yerleşme kanamasıymış lütfen benim gibi korkmayın teleşlanmayın:CüvCüv:)

canım benim izmire gitmedim burda yaptırdım daha önce gittiğim kendi doktoruma perşembe günü yapılan testte 24.42'di bugün yapılan testte 119,92 çıktı çarşamba ve cuma tekrar yaptırıcam testi canım benim inşallah sanada sevinicez burdan inşallah sen ne zaman gidiceksin tekrar iğnelerine (:CüvCüv:bide bütün arkadaşlara söylemek istiyorum arkadaşlar tamamen adet belirtilerini yaşıyosunuz 10. günde geçirdiğim kanama yerleşme kanamasıymış lütfen benim gibi korkmayın teleşlanmayın:CüvCüv:)

bugün son d.k.h mı içtim regl olur olmaz başlıcas iğnelere bi terslik olmazsa inşallah 15 gün içinde transfer olur heralde ama tek emmbrio işi canımı sıktı bakalım yarın bi konuşmak gerek burhan beyle falan inşalaah bende hepimizde senin gibi hamileyiiiiiiiimmm yazarızzzz:)

bugün son d.k.h mı içtim regl olur olmaz başlıcas iğnelere bi terslik olmazsa inşallah 15 gün içinde transfer olur heralde ama tek emmbrio işi canımı sıktı bakalım yarın bi konuşmak gerek burhan beyle falan inşalaah bende hepimizde senin gibi hamileyiiiiiiiimmm yazarızzzz:)

inşallah canım benim bütün güzel dualarım artık seninle ve tüm arkadaşlarla çok şükür atlattım ben artık takipçinim haberin olsun güzel haberler bekliyorum senden ve tüm arkadaşlardan:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım benim bütün güzel dualarım artık seninle ve tüm arkadaşlarla çok şükür atlattım ben artık takipçinim haberin olsun güzel haberler bekliyorum senden ve tüm arkadaşlardan:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ççoookkkkk teşekkür ederim canım; bugüne kadar hiç yorulmadan sorularıma cevap verdiğin ve tedirginliklerimi giderdiğin ve şu annn smrynaya ve ekibe çok daha fazla güvenip kendimi ii hisseteami sağladığın için sonsuz teşekkürler..

canlar düşmesi için puregonu jkesti ve de sadece çatlamama iğnesi vurunuyorum 2 gündür
hergün kan testi yapılıyo ne zman düşerse o zman toplanackmış ama transfer yapılırmı bilmiorummm

ilyada eklemezmiyim canım hemde hemen ekledim bak sonra herkese cevap yazdımmm:)))

gelbebek melony ilyada isimlerinizi merak ettim sakıncası yoksa söleyebilirmisiniz:)))

ergkly ne yaptın canım şu genelge ile ilgili doktorunla görüştünmü hiç

cnm kusura bakma dün giremedim foruma yeni gördüm msjnı. hayır görüşemedim daha doğrusu yarın menegona başlamak için gtcez 3. günüm. ozman sorcam bakalım ne diyecek :)))))))hayırlısı...

ilyada79 çok sevindim cnm Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah ....darısı başımıza bizler içinde dualarını eksik etme cnm tebriklerrrrrr:))))))

ilyada çok sevindim canım tebrik ediyorum .merak ettim kaç embriyo transfer edilmişti sana ben de yarın yumurta toplanması için gidicem hastaneye çok heyecanlıyım korkuyorum da biraz galiba rüyamda hep hastanedeyim ...

iremcim evet unuttun bahçeci kliniği şuan vitamin ve antibiyotikle başladım ayın 18 inde lucrine başlayacağım benim transfer nisan ayında olacak ama

kızlar günaydın
dün benimde yumoşlar toplandı.12 tane çıkmış dedi dr. ama bu arada yeni tüp bebek yasası cmtsi resmi gazetede yayınlanmış. yani benim ilk deneme olduğu için 1 tane embriyo koycaklarmış. 5.güne gitmeye çalışcaklarmış. çok endişeliyim senağlama

kızlar günaydın
dün benimde yumoşlar toplandı.12 tane çıkmış dedi dr. ama bu arada yeni tüp bebek yasası cmtsi resmi gazetede yayınlanmış. yani benim ilk deneme olduğu için 1 tane embriyo koycaklarmış. 5.güne gitmeye çalışcaklarmış. çok endişeliyim senağlama

kıslarrr gunaydınnnn

yeshill yansıma bende yarın iğnelere başlıyorum dün doktorumla konuştum aynı şeyi söledi transfer gününü uzatmaya çalışacağız dedi bizde şansı artırmak için elimizden geleni yapıyoruz yenileniyoruz dedi şimdi tedavide olan arkadaşalr sakın strese girmeelim bir veya ikii verecek olan yine rabbim stres ve endişe ile azalan şansmızı dahada aza indirmeyelim ne olur:asigim::asigim:

günaydınnn....çok sevindim ilk günlerde benim azdı yumoşlar ama şuan 24 tane falan bende yarın gidicem toplanması için doktor dedi ki 10 tane falan var işimize yarayan çünkü irili ufaklılardı.. nasıl toplama işlemi ben tedirginim biraz

haklısın ama ister istemez bir moral bozukluğu oluyor. bazen 3 tane koyuyolar 1 tane tutuyor yani şansımızı çok azalttılar. inşallah embriyolarımız kaliteli olur da 5.gün transferine kadar giderler. şuan tek düşündüğüm bu.

Back