Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 119,96 değerim ya çok mutluyum bu süreçte beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinize aynı duyguyu yaşatsın
melony değerlerimmm
e2 4278
foliküller faz 21-251
ovulatuar faz 38-649
postmenofoz 6-28.6
kızlarrrrrrrr topiğinizin ilk hamişi ikizlere gebe inş bu liste uğurlu gelir hepimize dün keseleri gördük :CüvCüv: :CüvCüv:
selam kizlar simdi hastaneden aradilar benimde transferim yarin kismet,allah tamamini erdirsin isallah.
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 119,96 değerim ya çok mutluyum bu süreçte beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinize aynı duyguyu yaşatsın
Ya kızlar bende az ÖNCE tedavİye baŞladıĞım klİĞİ aradım bİlgİ vermedİler o konuda doktorlarınız bİlgİlendİrİr sİzİ merak etmeyİn dedİler
melony bugünkü değerim de e2:6496 nasıl süperim değil mi??
melony bugünkü değerim de e2:6496 nasıl süperim değil mi??
gözün aydın arkadaşım allahım tamamına erdirsin darısı hepimizin başına.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 119,96 değerim ya çok mutluyum bu süreçte beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinize aynı duyguyu yaşatsın