• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 119,96 değerim ya çok mutluyum bu süreçte beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinize aynı duyguyu yaşatsın

gözünüz aydın...İlk tedaviniz miydi? sorununuz ne idi?kaç embriyo transfer edildi? biz de bugün başlıyoruz tedaviye.ilk olacak umarım tutar...o yüzden soruyorum.

Arkadaşlar, biraz önce tedaviye başladığımız merkezi aradım.Tek embriyo uyuglaması konusunda görüştük."Cumartesi yumurtası toplanan hastanın bugün transferi oldu ve tek embriyo konud, bakanlıktan ilgili yazı elimize ulaştı çünkü" dedi.Çomşaşırdım.Geçiş süreci olacak vs. yokmuş.Biz tedavi için hazirandan marta çekme sebebi bu uygulamanın çıkacağı yönünde aldığımız duyumlardı ama şans işte gene takıldık yasaya ve bugün bir protesto kampanyası yapılıyor.Ben de gerekli yerlere mail attım.Lütfen sizler de sesinizi duyurun.Tepkiler işe yarayacaktır.

25 yaşındayım ilk tedavimiz azo sperm 3 embriyo transfer edile 3, gün transferi Allah hepinize yaşatsın arkadaşlar

melony değerlerimmm
e2 4278
foliküller faz 21-251
ovulatuar faz 38-649
postmenofoz 6-28.6

canım luteal faz yokmu ona bakcan o yoksa folikküller faz canım ama senin değerin çok yüksek gerçekten

kızlarrrrrrrr topiğinizin ilk hamişi ikizlere gebe :nazar: inş bu liste uğurlu gelir hepimize dün keseleri gördük :D :CüvCüv: :CüvCüv:

rabbim hayırla kucağınada almayı nasip etsin inşallah :teytey::teytey:
selam kizlar simdi hastaneden aradilar benimde transferim yarin kismet,allah tamamini erdirsin isallah.

hadi bakalım inşallah sıkı sıkı tutunurlar annesine

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 119,96 değerim ya çok mutluyum bu süreçte beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinize aynı duyguyu yaşatsın

tebrikler söze gerek yok halaya devam:teytey::teytey::teytey::teytey:

Ya kızlar bende az ÖNCE tedavıye baŞladıĞım klıĞı aradım bılgı vermedıler o konuda doktorlarınız bılgılendırır sızı merak etmeyın dedıler

Ya kızlar bende az ÖNCE tedavİye baŞladıĞım klİĞİ aradım bİlgİ vermedİler o konuda doktorlarınız bİlgİlendİrİr sİzİ merak etmeyİn dedİler

canım merak etme tek embrio konuluyor bana da aynısı sölendi sonra bugun doktorumla görüştüm tek embirio koyucaz dedi kesin ve kararlılar

ben ve eşim yoğun çalışıyoruz ve sırf yasa çıkmadan deneyelim diye haziran ayında planladığımız tedaviyi marta çektik.Bugünkü gelişmelerden sonra eşimle tedaviyi hazirana erteleme kararı verdik.Bugün ilk iğneme başlayacaktım ama yapmayacağım.Dönem ortasında dersler vs. stres ola ola denemektense haziranda işlerimizi planlayıp yapmayı tercih ettik, madem tek embriyo olacak:( Kendimi de baya motive etmiştim...neyse...umarım hazirana yeni bir yasa ile daha da olumsuz hale getirmezler...Bu hükümete oy verenler oturup düşünsün "nerede yanlış yaptık" diye.Sosyal güvenlik açığı almış başını gitmiş, dış borçlanma, işsizlik artışı vs. ekonomi berbat bir durumda...bakalım daha neler göreceğiz...

:nazar:HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk::nazar:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem.......................... yumoş büyütüyor....................................???

2-zulalcat............................... 1 ................................ ?......................... sonuç bekliyor .............................24 şubat

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................transfer bekleniyor.......................

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................adet bekleniyor

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................lucrin kullanıyor...............................
[/COLOR]

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................yumoş büyütüyor...................................

14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..............????

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................yumoş büyütüyorr..........................

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek........................sonuç bekliyoruzz.................................

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................yumoş büyütüyor..................

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................donmuş embriyo tedavisi.....................

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek.........................10 martta başlayacak.............

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................yumoş büyütüyor......................................

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek:HAMİŞLERİMİZ:emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::emir_bebek:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalpark

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çokkkkk sewindim canım ama ben zaten biliyodum başlarda da yazmıştım ee hadi darısı başımıza artıkkkkkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zubeyde canım bilgilerini tekrar atsana seni kaçırdım galiba ben kusura bakmaaa

esrasebahattin ne güzel canım ya ikizlerini kucağına da alırsın umarımmm eee artık tüp bebekten ikiz de çıkartamıycaz haaa...:(((

canım beniiiiiiiiiiiiimmm ççooooooook sevindim bütün arkadaşlar bana umut ama sen daha bi umut oldun aynı merkez olunca tekrar tekrar tebrik ederim şekeriim allah sonuna kadar yüzüne gülsün inşalllaaahh bu arada izmiremi gittin test için kim söyledi nasıl söyledi bi anlatsa ay çok heycanlandımmmmm:)

gözün aydın arkadaşım allahım tamamına erdirsin darısı hepimizin başına.

arkadaşlar merhaba benim eşim azospermi hastası 2007 yılında tese oldu gürgan clinicte elonge hücreler bulundu 2 emriyo oluştu fakat gebelik olmadı mayıs ayında birkez daha deneyecegiz şansımızı bana yardım edin lütfen aca merkezimi degiştirsemmi aslında merkezim iyi ama ürologta iyi olmalı kafam çok karışık bana yardımcı olun lütfen...

melony doktoru sıkıltır canım yaaa ööle tek ddiler diye herkesin tek koyacağına ben inanmıyorummmm düşünsene başarı oranları yerle bir olacak bence risk alacak hastaneler...

e2 düşmeden yumoş toplatmaya gidemedim gelbebek yaaa beklom ki düşsünnn

e düşmesi için ne yapılıo irem yani her konuyu öğrenmekte fayda var anlatırsan sevinirim düşmezse oluşan yumurtalar alınamo mu

Back