Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracııııııııımmmmmmmmmm.........canım benim hayırlı olsun çok sevindiiiiiimmmmmmmmmmm....
slm esrasebehattin.bende transfer olalı 6 gün oldu.neler yaşadın bu süreçte nasıl geçirdin dinlenme sürecini.kasıklarda ağrı,beya akıntı felan oldumu cevap yazarsan sevinirimm
selam kizlar simdi hastaneden aradilar benimde transferim yarin kismet,allah tamamini erdirsin isallah.
bi kere kadınlar klübünden hiç kopmadım keyifli vakit geçirdim burda.
test günüme kadar hiçbir test yapmadım.
kasıklarda ağrım oluodu çok olunca uzanıodum ceviz fındık badem hergün yedim süt içtim
sürekli yatmadım yavaş yavaş gezdim evin içinde lif ördüm 20 tane falan kaydirigubbakcemile3
akıntı oldu ama sanırım laçlardan kapsülün birazı geri geliodu bebişlerimle he konuştum gece gündüz ama kimse yokken yanımda :asigim: :asigim:
bunun dışında hergün iğneye gittim sağlık ocağına yavaş yürümek iyi geliomuş rahimdede kan dolaşımı olması gerekiomuş.tabi sağlık ocağına arbayla gittim.
inşşş herkesin emeklerinin karşılığı mutluluk olurr.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: