• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ve Mart da tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalımm:))

ayyyy saol canım benemmmmmm
ya gidermyimki yarın ben???
bide e2 düşmezse toplamayacaklar mı yoksam toplayaıp koymayacaklar mı acaba en çok onu merak ediom bennn..:(

ya bir sonraki aya ertelerlermiş yada tedaviyi uzatıyorlarmış ohss yi göze almıyorlarmış ama inanıyorum seninki düşecek çünkü dok çatlamayı engelleyici iğne yaptırdı ya sana o baskılıcak ve yarın bekle bizi istanbul yapceniz inş.

inşalllah canım ya her g,tiiğiimde çok ii çok güzl dedi şaşırıyodum zaten bende nerde yamukluk çıkacak die işte çıktııııı:)))
aman olsun da öbür ay olsun bu kadar beklemişim nasıl olsa

merhaba arkadaşlar 3 gündür size yazamıyorum çatladım yattığım yerde valla. henüz sayfaları okuyamadım kusura bakmayım. tedavisi başlayan arkadaşlara hayırlı olsun bebiklerimiz varsa hepimizin gözü aydın.
çok şükür kanamam durdu. adette olmadım saat 12:00'de doktora gidicem inşallah hayırlı haberleri burdun sizlere vericem. güzel dilekleriniz için şimdiden teşekkürler

kızlarrrrrrrr topiğinizin ilk hamişi ikizlere gebe :nazar: inş bu liste uğurlu gelir hepimize dün keseleri gördük :D :CüvCüv: :CüvCüv:

esracııııııııımmmmmmmmmm.........canım benim hayırlı olsun çok sevindiiiiiimmmmmmmmmmm....

esracııııııııımmmmmmmmmm.........canım benim hayırlı olsun çok sevindiiiiiimmmmmmmmmmm....

saol cnm benim allah sana da nasip etsin inşşş.. emeklerimizi boşa çıkarmasınnn...kadın olduğumuzu anneliği tattığımızda daha da güzel hissederiz inşşşş...

kadınlar günümüz kutlu olsun... delikafadulden delikafadulden delikafadulden

slm esrasebehattin.bende transfer olalı 6 gün oldu.neler yaşadın bu süreçte nasıl geçirdin dinlenme sürecini.kasıklarda ağrı,beya akıntı felan oldumu cevap yazarsan sevinirimm

slm esrasebehattin.bende transfer olalı 6 gün oldu.neler yaşadın bu süreçte nasıl geçirdin dinlenme sürecini.kasıklarda ağrı,beya akıntı felan oldumu cevap yazarsan sevinirimm

bi kere kadınlar klübünden hiç kopmadım keyifli vakit geçirdim burda.
test günüme kadar hiçbir test yapmadım.
kasıklarda ağrım oluodu çok olunca uzanıodum ceviz fındık badem hergün yedim süt içtim
sürekli yatmadım yavaş yavaş gezdim evin içinde lif ördüm 20 tane falan kaydirigubbakcemile3
akıntı oldu ama sanırım laçlardan kapsülün birazı geri geliodu bebişlerimle he konuştum gece gündüz ama kimse yokken yanımda :asigim: :asigim:

bunun dışında hergün iğneye gittim sağlık ocağına yavaş yürümek iyi geliomuş rahimdede kan dolaşımı olması gerekiomuş.tabi sağlık ocağına arbayla gittim.

inşşş herkesin emeklerinin karşılığı mutluluk olurr.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

bi kere kadınlar klübünden hiç kopmadım keyifli vakit geçirdim burda.
test günüme kadar hiçbir test yapmadım.
kasıklarda ağrım oluodu çok olunca uzanıodum ceviz fındık badem hergün yedim süt içtim
sürekli yatmadım yavaş yavaş gezdim evin içinde lif ördüm 20 tane falan kaydirigubbakcemile3
akıntı oldu ama sanırım laçlardan kapsülün birazı geri geliodu bebişlerimle he konuştum gece gündüz ama kimse yokken yanımda :asigim: :asigim:

bunun dışında hergün iğneye gittim sağlık ocağına yavaş yürümek iyi geliomuş rahimdede kan dolaşımı olması gerekiomuş.tabi sağlık ocağına arbayla gittim.

inşşş herkesin emeklerinin karşılığı mutluluk olurr.. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

çok sağol canım benim.darısı başımıza.inşallah.bende kimse yokken konuşuyom bbişlerle.eşimde gelince konuşuyo.doktorum konuşun hisseder dedi .test günm 15inde çok dua edin canım.

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 119,96 değerim ya çok mutluyum bu süreçte beni yalnız bırakmayan sizlere çok teşekkür ederim Allah hepinize aynı duyguyu yaşatsın

hayırlı olsun ilaydacım darısı başına ilk denemen mi. kaç yaşındasın.bide transferden sonra nelere dikkat ettin çok soru sordum galiba.cevaplarsan sevinirimm

Back