• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şubat ayında hamileliği umutla bekleyenler

canım sımdı ben 24 yasındayım 2 yıllık evlıyım 6 aydır klomenle denıyoruz erken menopoza gırıcem artık asılamaya gecıp 3 ay asılama yapıp sonra tup bebek yapılcak yanı 3 senelık evlı olmadıgım ıcın tup bebek olmazmı

olur tabiki neden olmasın paran varsa olur.Tamamını ödersin.Benim anlatmak istediğim tüp bebekte rapor çıkartma şartlarıydı.
İsteyen herkes tamamını kendi öderse tüp bebek deneyebilir.Şansın açık olsun inşallah tüp bebeğe hiçççç gerek kalmaz ve bebişin seninle olur.

olur tabiki neden olmasın paran varsa olur.Tamamını ödersin.Benim anlatmak istediğim tüp bebekte rapor çıkartma şartlarıydı.
İsteyen herkes tamamını kendi öderse tüp bebek deneyebilir.Şansın açık olsun inşallah tüp bebeğe hiçççç gerek kalmaz ve bebişin seninle olur.

anladım cok tesekkur ederım umarım senınde olur senınde sansın acık olsun bebegın olur dua edıcem senın ıcın

kızlar bende geldim benimle ilgilenen yok:(
neyse ben anlatayım bari bizden sonra evlenen eşimin arkadaşının eşi hamile biraz önce aradılar yine asla kıskanmadım Allah hayırlı sağlıklı evlat versın ama çok sinir oldum ağladım sinirimden benimde olsun artık çok sinirliyim :(

canım benim yaaa Allah sanada nasip eder inşaallah tez zamanda..

ya kızlar martta çalışmalar iyi olur derken taşınma işi çıktı başıma bide haftaya hemdee :14::14::14: 20si gibi ovulasyon yapıcam o tarihlere geliyo tahminime göre tam zamanıııı :14::14::14::14::14::14:

ya kızlar martta çalışmalar iyi olur derken taşınma işi çıktı başıma bide haftaya hemdee :14::14::14: 20si gibi ovulasyon yapıcam o tarihlere geliyo tahminime göre tam zamanıııı :14::14::14::14::14::14:

cnm bnm benimde bu ay sonu yada diğer ayın başında taşınma işlemlerim var ama ben rahat duruyomuyum hayır küçük deniz kaşınıp duruyo sinir oluyorum mantar diyo kızlar ama durmak yok yola devam :27::27::27::27:

inanılmaz moralim bozuk kızlar doktor yumurtlama problemim olduğunu söyledi progesteron hormonuna bakacak çok kötüyüm ya kısır deilimdir dimi adetinin yirmi birinci günü gel dedi yarın bir sonuç daha varmış arayacağım sonucu söyleyecek bu yumurta geliştirme ilaçları çatlatma iğnesi falan mı olacak bende de çokkk kötüyüm yaa:(

kötü zamanlama olmus ama bakarsın yenı eve 3 kısıgecersınız :)
sen umut et ve cok kotu olmadıgınız tum fırsatları degerlendır ;)

inanılmaz moralim bozuk kızlar doktor yumurtlama problemim olduğunu söyledi progesteron hormonuna bakacak çok kötüyüm ya kısır deilimdir dimi adetinin yirmi birinci günü gel dedi yarın bir sonuç daha varmış arayacağım sonucu söyleyecek bu yumurta geliştirme ilaçları çatlatma iğnesi falan mı olacak bende de çokkk kötüyüm yaa:(

hemen bozma moralini canım yaa doktor kısır teşhisi koymadan sen düşünüyosun beterin beteri var sakin olbi kuzum

hamile kalmadığın için mi gittin doktora da çıktı böle bişe cnm ? üzülme sakıın :20: Allah'ın dediği olur kimler kimler kalıyo hamile anlat bakalım sıkıntı neymiş neden çıktı yumurtlamama ?

eve ağlayarak geldim tutamadım kendimi:( halada gözlerim doluyor:( başka doktora da gitcem kokma diyor bide salak doktor okadar konuş sonra da korkma ne güzel demesi yaa millete aratmasın Rabbim eksikliğini ben yıllarca olmazsa dayanamam:(

hamile kalmadığın için mi gittin doktora da çıktı böle bişe cnm ? üzülme sakıın :20: Allah'ın dediği olur kimler kimler kalıyo hamile anlat bakalım sıkıntı neymiş neden çıktı yumurtlamama ?

önce ulturasyonla baktı hamile kalamadığım için değil aslında daha ikinci denemem sancım vardı bu ay acaba dedim umutlandım bugün tam yumurtlama günüme denk geliyordu sonuçların tam olarak çıkmamış ama seni korkutmak istemiyorum panik yapma ama hormonlarda bir problem var dedi numarasını verdi yarın kalan sonuç için ara beni dedi sonra benim moralimin bozulduğunu görünce olacak merak etme bebeğin sen çok istiyorsun diye telkin etti güya ardına çıkarken belki hamile de olabilirsin dedi yumurtan erken çatlamış da olabilir dedi yarın arayacağım ama bu ay hasta olduktan sonra üçüncü ve yirmi birinci gün geleceksin dedi Allahım eksikliğini verme arattırma nolur diye yol boyu ağladım çok kötü oldum anlatamam:(

eve ağlayarak geldim tutamadım kendimi:( halada gözlerim doluyor:( başka doktora da gitcem kokma diyor bide salak doktor okadar konuş sonra da korkma ne güzel demesi yaa millete aratmasın Rabbim eksikliğini ben yıllarca olmazsa dayanamam:(

ya canım kim ne derse desin verecek olan allahım bakk en canlı örnek benim bana olmaz dendi oldu sen strese sakın sokma kendini böyle yaparsan olacagı varsada olmaz olacagına inan öncelikle

Canim uzulme herseyin vardir bir tedavisi. Sen doktorunun dediklerini uygula gerisini Allah'a birak Rabbim ins. hepimize nasip eder anne olmayi ..

Back
X