- Konu Sahibi nesrin6868
- #8.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız niyeee mutsuzsunn
bilmiyorum yaa hamile değilim gibi hissediyorum
anladım canım pekı asılama yapılacagı gun eşimin izin alması gerekmı nasıl ılerlıyor bu surec bırde rapor cıkarmaya calısıyor doktorum o nasıl cıkıyor
eşinin o gün için bi kaç saat izin alması yeterli o sadece sperm örneği verip hastaneden ayrılabilir.2 saat bir işleme tabi tutulacak spermler yıkanacak sonra sana aşılama yapılacak.o da 10-15 dk sürüyor zaten 15-20 dk da dinlensen orada sonra biner bir taksiye evine dönersin.
kızlaaarrr slm nasılsın son 1 kaç saattir ?
Birşey sorucam hiç derdim bitmiyo ama küçük deniz fena kaşınıyo ayyyy :44:neden acaba 2 gündür
mantar olmuşun canım sen ketoralın fitili kremi var al içinde 3 tane fitil travozol kremde olur
anladım canım sagol pekı bu asılama yaparken canın yanmıyor degılmı
vallamı kızzzzzzz kesin teşhis bu mu yaaaaaaaaaa offff ta bi bu gebeliğe engel dimi:18::18::18::18::18:![]()
normal muayene gibi benim ilk aşılama da değilde 3.de hafif canım acımıstı ama ondada hamile kalmıstım:)Korkulacak bir şey değil.
evet mantar canımmm gebelik şüphen yoksa hemen al kullan 3 güne bişeyin klamaz
pekı doktorum rapor cıkarmaya calışıyorum senın ıcın dedı nedemek istedi anlayamadım
dediğimde 3 tane zaten canım her akşam koy kremide sabah akşam sürecenoffffffffff ya çalışmalara yeni başlamıştık![]()
dediğimde 3 tane zaten canım her akşam koy kremide sabah akşam sürecen
slm kızlar bnde gelebildim soununda nasılsınız bakalım keyifler batları yaklasanlar var mı belirtiler hamişler varmıs onları da tebrik ediyorum..........![]()
hoşgeldiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn![]()
bende 2 kez rapor çıkarttım iğneler rapora rağmen 120 civarı tutuyor çünkü.Birde sanırım ileride tüp bebeğe kadar giderse yolumuz ondada belli kısmını sgk nın karşılaması için en az 3 kere aşılama yaptırıp başarısız olmak ve en az 3 yıllık evli olmak gerekiyormuş.
Sanırım raporlu oluncada aşılamada bu ilerde sistemde online olarak gözükecektir.