• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Şubat Ayı Hamilelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
36 saat ne zaman yapıyor bak büyük ihtimalle o saatlerde ağrın başlar. Akıntıyla bilmek zor bu süreçte çünkü ilaç da yapar.

Aa öyle miii bilmiyodum akıntı yaptığını
36 saat yarın gece 00:00'da oluyo merak ettim bakalım kasık ağrısı olacak mı

Aa öyle miii bilmiyodum akıntı yaptığını
36 saat yarın gece 00:00'da oluyo merak ettim bakalım kasık ağrısı olacak mı
Canmcım iğnenin yapmadığı şey yok sırayla bütün gebelik belirtilerini yapıyor. Ben ilk ay yaşadım bir seyler 2. Ay daha değişik belirtiler yaşadım. Ilginç bir süreç. 🤣🤣

cnm benim ped doldu görsen kanamada bayagi aktihala vargibi ve anesteziye ragmen cnm yandi hala acıyor

Geçmiş olsun ne kadar acımış öyle 😟 bende 5 ay önce çektirdim ama zerre kadar ağrı olmadı anestezisiz hissetmedim bile sadece o gün hafif pembe lekelenmem olup geçti. Her cihaz farklı tabii... İnşallah hamile kalmana vesile olur🤗

Canmcım iğnenin yapmadığı şey yok sırayla bütün gebelik belirtilerini yapıyor. Ben ilk ay yaşadım bir seyler 2. Ay daha değişik belirtiler yaşadım. Ilginç bir süreç. 🤣🤣

Ayy öylemi sümbülüm ben ümitlenmiyim o zaman 2 hafta😕 bunun içeriğinde sadece hcg mi var acaba lh de mi var bilmiyorum
Test mestde yapmicam zaten bu sürede

Geçmiş olsun ne kadar acımış öyle 😟 bende 5 ay önce çektirdim ama zerre kadar ağrı olmadı anestezisiz hissetmedim bile sadece o gün hafif pembe lekelenmem olup geçti. Her cihaz farklı tabii... İnşallah hamile kalmana vesile olur🤗
amin cnm aynen doktor sorunu bulduk actik dedi tıkanma varmis buay korun digeray iliskiye girdedi

Ayy öylemi sümbülüm ben ümitlenmiyim o zaman 2 hafta😕 bunun içeriğinde sadece hcg mi var acaba lh de mi var bilmiyorum
Test mestde yapmicam zaten bu sürede
Yapma test sakın. Dün birinden 14.gün bile ignenin etkisiyle silik çizgi çıktığını öğrendim. Ama sonuç negatifmiş. En net 12.gün filan kan vermek bence. Ben geçen ay igne etkisini takip için yaptım test 8.gün bitti ikinci çizgi. 🤷🏻‍♀️ ama bazısında çok kalıyormuş.

Yapma test sakın. Dün birinden 14.gün bile ignenin etkisiyle silik çizgi çıktığını öğrendim. Ama sonuç negatifmiş. En net 12.gün filan kan vermek bence. Ben geçen ay igne etkisini takip için yaptım test 8.gün bitti ikinci çizgi. 🤷🏻‍♀️ ama bazısında çok kalıyormuş.

Doğru diyosun ya en iyisi 15 gün beklemek

ay inşalalh cok umutlandim ilacda vermedi 4ay veriyorum dedi bakalim
Canım senin adına çok sevindim en iyisi rahim filmi çektirmek benim de sağ tarafta yapışıklık vardı aynen açtıklarını söylediler ilk ay bana da önermedi allah korusun düşük oluyormuş

Canım senin adına çok sevindim en iyisi rahim filmi çektirmek benim de sağ tarafta yapışıklık vardı aynen açtıklarını söylediler ilk ay bana da önermedi allah korusun düşük oluyormuş
banada ayni dedi buay korun dedi
Actik dedidemek vrmis tıkanıklık
Ayinalalah digeray kaliriz

Bence şu yüzden birden fazla yumurta oluyo çatlıyo ya ondan. Daha onceden de yumurtluyorduk elbette ama tek olduğundan hissetmiyorduk çok. 🤔

Hmm öylemiymiş doğrudur benim 1 tane yumurtam vardı çatlayacak boyutta
Öteki taraftaki daha küçüktü onun çatlayacağını sanmıyorum

Back
X