• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Aslında döllenmeden 10 gün sonra vücut beta hcg salgılamış oluyor sadece çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman gidecek diyede merak ediyorum
İğneden sonraki 8.Gün bugün aşılamada yapıldığı günden itibaren sayılıyor onunda 7. Günü
3 güne bence iğnenin etkisinin geçmiş ve testte sonucu görebiliyor olmamız lazım diye düşünüyorum
Bilemedim ben çok garanticiyim galiba.. 10u çatlatma 12si aşılama oldu benim, 26sı test ver dediler takvimime göre 23ü regl olacağım..

Doktorum çok ümitli olduğundan dolayı noşur nolmaz diye progestan verdi fitil şeklinde o yüzden anlayamıyorum akıntı durumunu
Ben de progestan fitil kullanıyorum. Doktorunuz neye binaen umutlandı? Yanlış anlamayın benimki pek bilgi vermiyor da… Hiç bir şey bilmiyorum o yüzden, buradan öğrenmeye çalışıyorum

Ben de progestan fitil kullanıyorum. Doktorunuz neye binaen umutlandı? Yanlış anlamayın benimki pek bilgi vermiyor da… Hiç bir şey bilmiyorum o yüzden, buradan öğrenmeye çalışıyorum

Rahim filmi çekileli 2 ay oldu ve geçen ay kimyasal gebelik yaşadım
Tüm bunlar doktorlar için herzaman artı oluyor
Benim doktorum kimyasal iyi şeylerin habercisidir diyor

Öyle mi dersin? Ben de mi yapsam ya… yumurtam geç büyüdü zaten test günüm regl günümden sonra. Negatifse zaten regl olurum diye düşünüyorum sanırım. Kasık ağrım var reglim ctesi görünüyor…
Ben yap derim, pozitif de olsa negatif de olsa kan testine psikolojin hazır gidersin, ben de yarın tekrarlicam mesela sabah yapıcam testi, inşallah devam eder çizgi 😔

Bende bira önce yaptm hızlı test tek çizgi 😞 sonra pozitif olan varmı acaba salı günü yap demişti doktor o zaman kan vermeyi düşünüyorum regl olmazsam
Benim 2 gün önce yaptığım testte negatifti, çok üzüldüm çok ağladım, ama bugün tekrar yaptım silik de olsa ikinci çizgi görünüyor, Allahtan ümit kesilmez

Merhaba herkese. En güncel konu olarak buraya yazıyorum. Ben Bursa'da yaşıyorum .1,5 yıllık evliyim. Üniversite hastanesine infertilite bölümünde tedavi sürecim başladı. Doktor femara verdi.alti ay kendi başına kullan dedi .olmazsa gel aşılama yapalım dedi . Birinci ay adet oldum. Bu ay 25 gündür gecikiyorum. Ve gittim doktoruma hiç ilgilenmedi .bende özelde direk aşılama düşünüyorum. Bugün tecrübesine güvendiğim Dr dilek doğanbaş'a gittim. Çok sevimli iyi bir Dr . Ama fiyatlar çok çok fazla geldi gözüme. Gonalf ve ovitrelle toplam 10.000 TL tutuyor. Doktorda ilaçlar hariç 25000 TL istiyor.muayeneler hariç yani toplam 40.000 TL tutuyor. Sizce bu fiyatlar normal mi. Yoksa çok mu. Tecrubesizim. Sizlerde bu sureçlerden geçiyorsunuz.lütfen bana fikir verin.

Merhaba herkese. En güncel konu olarak buraya yazıyorum. Ben Bursa'da yaşıyorum .1,5 yıllık evliyim. Üniversite hastanesine infertilite bölümünde tedavi sürecim başladı. Doktor femara verdi.alti ay kendi başına kullan dedi .olmazsa gel aşılama yapalım dedi . Birinci ay adet oldum. Bu ay 25 gündür gecikiyorum. Ve gittim doktoruma hiç ilgilenmedi .bende özelde direk aşılama düşünüyorum. Bugün tecrübesine güvendiğim Dr dilek doğanbaş'a gittim. Çok sevimli iyi bir Dr . Ama fiyatlar çok çok fazla geldi gözüme. Gonalf ve ovitrelle toplam 10.000 TL tutuyor. Doktorda ilaçlar hariç 25000 TL istiyor.muayeneler hariç yani toplam 40.000 TL tutuyor. Sizce bu fiyatlar normal mi. Yoksa çok mu. Tecrubesizim. Sizlerde bu sureçlerden geçiyorsunuz.lütfen bana fikir verin.
Merhaba özel hakkında bilgim yok ama ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım hastaneye hiçbir ödeme yapmadık gonalf, çatlatma iğnesi ve progestana toplamda 1500 tl ödedik bilginiz olsun olduğunuz şehirde araştırma hastanesi doktorları tekrardan araştırın bence iyi bir doktor bulursanız uçuk fiyatlar ödemeye gerek yok

Merhaba özel hakkında bilgim yok ama ben eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım hastaneye hiçbir ödeme yapmadık gonalf, çatlatma iğnesi ve progestana toplamda 1500 tl ödedik bilginiz olsun olduğunuz şehirde araştırma hastanesi doktorları tekrardan araştırın bence iyi bir doktor bulursanız uçuk fiyatlar ödemeye gerek yok
Evet bende Araştırma hastanesine gidiyorum. Ama hiç ilgilenmiyorlar. Femara kullandım ve bu günkü özel muayene de 50 den fazla kistim oluşmuş tu. Bu ilacı bilinçsizce kullanmamı söyleyen yerde de aşılama düşünmüyorum açıkçası.Üni de 6 ay dolması lazım aşılama için. Bide üni de tutma orani düşük bence. Çünkü üstüne durmuyorlar. Özelde yaptıran varsa lütfen fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi .

Bence aşılama devlet hastanesınde de uygun dıye dusunuyorum aynı ıslevı yapıyorlar

Kızlar 13 Şubat'ta aşılama oldum 3 gün önce idrarımda çatlama iğnesi geçti vücudumdan çabuk cikiyor çok su iciyorum ondan sanırım ne zaman tekrar test yapayım

Back