• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Ben yap derim, pozitif de olsa negatif de olsa kan testine psikolojin hazır gidersin, ben de yarın tekrarlicam mesela sabah yapıcam testi, inşallah devam eder çizgi 😔
Ya benim regl semptomlarım var meme hassasiyeti kasık ağrısı falan.. sanırım o yüzden yapasım yok.. bu ctesi regl günüm çünkü normal şartlarda:/ bilmiyorum ya alıp tek çizgi göreceğime kan göreyim diyorum daha az üzücü olur gibi geliyor nedense. Testinin de çift çıkacağına inanıyorum ben 🫶🏻🌸

Kızlar, bugün yaptığım kontrol testi, kan testine koşuyorum bekleyemicem cumartesi yi

Eklentiler

• 1000066886.jpg
    1000066886.jpg
    95,2 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar ben öyle hastayım ki 😵‍💫 ne regl ne aşılama umrumda bile değil şuanda🥴 kaç gündür kalkmamacasına yatıyorum.

Merhaba herkese. En güncel konu olarak buraya yazıyorum. Ben Bursa'da yaşıyorum .1,5 yıllık evliyim. Üniversite hastanesine infertilite bölümünde tedavi sürecim başladı. Doktor femara verdi.alti ay kendi başına kullan dedi .olmazsa gel aşılama yapalım dedi . Birinci ay adet oldum. Bu ay 25 gündür gecikiyorum. Ve gittim doktoruma hiç ilgilenmedi .bende özelde direk aşılama düşünüyorum. Bugün tecrübesine güvendiğim Dr dilek doğanbaş'a gittim. Çok sevimli iyi bir Dr . Ama fiyatlar çok çok fazla geldi gözüme. Gonalf ve ovitrelle toplam 10.000 TL tutuyor. Doktorda ilaçlar hariç 25000 TL istiyor.muayeneler hariç yani toplam 40.000 TL tutuyor. Sizce bu fiyatlar normal mi. Yoksa çok mu. Tecrubesizim. Sizlerde bu sureçlerden geçiyorsunuz.lütfen bana fikir verin.

Tatlım ben sadece doktor için 35000 tl ödedim ilaç fiyatları dahil değil onları kendimiz dışarıdan temin ettik

SAT 18 Ocak
Aşılamam 30 Ocak(ilk aşılamam)
14 Şubat Beta değerim 556
17şubatta Beta değerim 2072
17 Şubatta hastane gittim doktor bu değerle ile kesenin görülebileceğini söyledi. Doktor bakıyor bakıyor kese yok. Dedi ki bu dış gebelik olabilir beni bir radyolog gönderdi onlarda baktı Beta göre kese yok sol overda (yumurtalıkta ) dış gebelik olduğunu söylediler ama eminde olamadılar Korpus Lutuem kisti olabileceğini belirttiler bir belirsizlik içine girdim. Sonra Prof. beni gördü dış gebelik olduğunu belirtti ve beni hastane yatırdılar. ( 2023 yılında bir gebelik geçmişim var 7+1 dış gebelik ile sonlandı ve sağ tüpünü aldılar )
19 şubata kadar beni kontrol edeceklerini belirttiler sonra benim Beta değerim 3846 çıktı progesteron 22,82 olarak görüldü hoca ultrason ile baktı kese göründü( Çok sevindim benim için bir mucizeydi yine tüpümü kaybetmek korkusu içindeydim ) 4mm olarak belirtti ama gerdeki görüntünün dış gebelik mi yoksa Korpus mu olduğundan tam emin olamadı yine beni radyolog yönlendirdi radyolog baktı dış gebelik olmadığına söyledi beni taburcu ettiler Şimdi bir kaç gün sonra kontrol gideceğim umarım yeni bir süpriz ile karşılaşmam

SAT 18 Ocak
17 Şubatta hastane gittim doktor bu değerle ile kesenin görülebileceğini söyledi. Doktor bakıyor bakıyor kese yok. Dedi ki bu dış gebelik olabilir beni bir radyolog gönderdi onlarda baktı Beta göre kese yok sol overda (yumurtalıkta ) dış gebelik olduğunu söylediler ama eminde olamadılar Korpus Lutuem kisti olabileceğini belirttiler bir belirsizlik içine girdim. Sonra Prof. beni gördü dış gebelik olduğunu belirtti ve beni hastane yatırdılar. ( 2023 yılında bir gebelik geçmişim var 7+1 dış gebelik ile sonlandı ve sağ tüpünü aldılar )
19 şubata kadar beni kontrol edeceklerini belirttiler sonra benim Beta değerim 3846 çıktı progesteron 22,82 olarak görüldü hoca ultrason ile baktı kese göründü( Çok sevindim benim için bir mucizeydi yine tüpümü kaybetmek korkusu içindeydim ) 4mm olarak belirtti ama gerdeki görüntünün dış gebelik mi yoksa Korpus mu olduğundan tam emin olamadı yine beni radyolog yönlendirdi radyolog baktı dış gebelik olmadığına söyledi beni taburcu ettiler Şimdi bir kaç gün sonra kontrol gideceğim umarım yeni bir süpriz ile karşılaşmam

Sen içini ferah tut canım inşallah hiçbişeycik olmaz

SAT 18 Ocak
Çok sevindim canım senin adına geçmişinle ilgili yazdıklarını okumuştum allahın izniyle çok daha güzel olacak her sürecin allah güzel mucizeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Merhaba arkadaşlar. Bende en baştan sona kadar okudum bütün yorumları. Güzel haberlerinizle sevindim. Negatif sonuçlara üzüldüm... Bende 12 şubat gece 23.00da çatlatma iğnesi oldum ve 14 şubat ta şehir hastanesinde aşılama oldum. İlaçlar harici hiçbir ücret ödemedim. Doktorum ve ekibi çok ilgili ve cana yakınlar ve zaten aynı hastanede taşıma görevlisi olarakta çalıştığım için sürekli iletişim halindeyim. İşim gereği ağır hastalar veya eşyalar taşıma olasılığım sebebiyle 10 gün rapor aldım. Kendimi çok dinlememeye çalışıyorum ama göğüs hassasiyetim var dolgunlaştığını hissediyorum biraz. Doktorum progestan fitil verdi günde 2 defa kullanmamı söyledi. Bakalım sonuç ne olacak. Bugün test yapsam yalancı çizgi mi çıkar acaba merak ta etmiyor değilim 😁😁

SAT 18 Ocak
G gunesmi çok çok sevindim aklım sendeydi inşaallah sağlıcakla bebişine kavuşursun dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum 🙏

Back