İğnenin etkisi o kadar yanıltıcı ki, bugün 6. Günün aşılamadan itibaren, iğneden 8. Günün, bence evde de kanda da baktırmak için iğneden 12.günü bekle en erken, 2 gün sonra evde yapacağın test de yanıltıcı olabilir, pozitif çıksa iğneden mi diye düşündürür, negatif çıksa erken mi yaptım acaba diye. O yüzden benim tavsiyem en erken 12.günde test yapman
Çok zor beklemek, hepimiz aynı süreçteyiz, hepimiz sabırsızlanıyoruz, benim 2.aşılamam olmasına rağmen dayanamadım evde test yaptımO halde 6 gün sonrayı beklemeye çalışacağım
31 ocakta aşılama oldum203 çıktı canim
Çok geçmiş olsun canım allah sabırlar versin inşallahBenim gebelik sonlandırılıyor dış gebelik yine keseyi göremediksağ 2 sene önce almışlardı şimdi sol tüpümü de alacaklar hastane yatırıldım çok üzgünüm.
Canım ben regl oldum hastaneye gittim tüp bebeğe yönlendirdi 4 martta tekrar hastaneye gideceğim şimdi başka bir süreç başlıyor benim için sen nasıl oldun tekrar kan baktırdın mı regl olmadıysan?burda regl günü sıfırı görüp ertesi gün 20li değeri gören biri vardı okumuştum,olabilir inşallah yoksa da vardır yaradanın bir bildiği bende çok üzüldüm adaşım
Çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar bugün gittim kan verdim ve hamileyim
bende kırmızıları gördüm dün 2.aşılama için gideceğim hakkımızda hayırlısıCanım ben regl oldum hastaneye gittim tüp bebeğe yönlendirdi 4 martta tekrar hastaneye gideceğim şimdi başka bir süreç başlıyor benim için sen nasıl oldun tekrar kan baktırdın mı regl olmadıysan?
Hakkımızda hayırla en güzeli olsun canım tüp bebeğe yönlendirsin istiyodum ama yönlendirincede bi kötü oldum neler bekliyor beni hiç bilmiyorum ama sonunda buna ulaştım diyorum 3 senedir çam sakurada tedavi görüyorum bir türlü olmadı maalesefbende kırmızıları gördüm dün 2.aşılama için gideceğim hakkımızda hayırlısı
Canım anlamam doktor değilim ama internetten araştırdığım kadarıyla wbc değerinin yüksek olması vücutta beyaz kan hücresinin yüksek olması bu da enfeksiyon olması demekmiş, diğer değerlerin yüksekliği bağışıklık kaynaklı, biri kızamıkçık diğeri hepatit B, wbc nin tedavisi de antibiyotikmişKızlar merhaba bugün aşılama için doktora gittim aşağıdaki sonuçlar yüzünden iptal edildi. Eğer anlayan varsa yardımcı olabilir misiniz. Enfeksiyon sebepli dediler ikinci bi test istediler
çok teşekkür ederim, bi test daha istediler eğer oda pozitif çıkarsa ona göre konuşuruz dediler. bakalım kısmet değilmişCanım anlamam doktor değilim ama internetten araştırdığım kadarıyla wbc değerinin yüksek olması vücutta beyaz kan hücresinin yüksek olması bu da enfeksiyon olması demekmiş, diğer değerlerin yüksekliği bağışıklık kaynaklı, biri kızamıkçık diğeri hepatit B, wbc nin tedavisi de antibiyotikmiş
Merhaba kızlar bende 10 Şubatta aşılama yaptırdım 10. Günüm bugün idrar da çıkar mı bugün yapsam
Çok zor beklemek, hepimiz aynı süreçteyiz, hepimiz sabırsızlanıyoruz, benim 2.aşılamam olmasına rağmen dayanamadım evde test yaptımama öylesi böylesi geçiyor günler..
Sizin Kaçıncı günü bugün acabaİşlemin yapıldığı günden sonraki 3 gün çok zor geçti ağrı yönünden
2 gündürde sadece arada kasık ağrısı var
Düşünmiyim diyorum unutuyum diyorum ama sürekli hatırlatıo sancılar
Aynısı bende de oldu, akıntın var mı, bi de bugünlerde yerleşme olabilir, renkli akıntın olabilir yerleşirse, ama olmaması yerleşmediği anlamına da gelmez, sadece ön haberci gibi bişeydirİşlemin yapıldığı günden sonraki 3 gün çok zor geçti ağrı yönünden
2 gündürde sadece arada kasık ağrısı var
Düşünmiyim diyorum unutuyum diyorum ama sürekli hatırlatıo sancılar
Tavsiyem, yarın sabah ilk idrarla yapman olur, normal testlerle çıkmayabilir, erken gebelik testlerinden deneyebilirsin, çatlatma iğnesi yaptın mı yaptıysan kaç gün geçti?Merhaba kızlar bende 10 Şubatta açılma yaptırdım 10. Günüm bugün idrar da çıkar mı bugün yapsam
Çatlatma iğnesini 8 Şubat'ta yaptm 10 Şubat aşılama yapıldı bir tane yumurtalık büyüdü salı günü regl günüm ama heyecandan duramıyorum kiTavsiyem, yarın sabah ilk idrarla yapman olur, normal testlerle çıkmayabilir, erken gebelik testlerinden deneyebilirsin, çatlatma iğnesi yaptın mı yaptıysan kaç gün geçti?
Hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla olsunçok teşekkür ederim, bi test daha istediler eğer oda pozitif çıkarsa ona göre konuşuruz dediler. bakalım kısmet değilmiş
Aynıymış günlerimiz hem iğne hem aşılama için, ben bugün sabah bi bakayım dedim, çok hafif silik çizgi gördüm açıkçası, yarın sabah tekrar yapıcam, cumartesi de kan vermeye gidicem, psikolojiyi hazırlamak adına ben yarın yapmanı tavsiye ederimÇatlatma iğnesini 8 Şubat'ta yaptm 10 Şubat aşılama yapıldı bir tane yumurtalık büyüdü salı günü regl günüm ama heyecandan duramıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?